8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate

Cele mai bune paturi tapițate

Care este cel mai bun pat tapițat în 2022 pentru un dormitor superb? Alege din cele mai frumoase 9 modele de paturi tapițate pentru amenajarea dormitorului tău.

Paturile tapițate oferă un aspect elegant în orice dormitor și inspiră cel mai bun confort pentru tine. Un pat tapițat face ca orice dormitor să fie unul primitor și cald astfel încât să te poți simți cât mai comod și în siguranță. Deoarece dormitorul este locul unde ne reîncărcăm bateriile un pat tapițat va îndeplini acest criteriu și va fi partenerul perfect pentru a oferi liniștea necesară.

„Când ești în siguranță acasă îți dorești să fi avut o aventură; când ai o aventură îți dorești să fii în siguranță acasă.”

Thorton Wilder

Paturile tapițate au rolul de a te proteja de lovituri accidentale și să ofere un suport foarte bun al capului dacă vrei să-l sprijini de tăblie. Capitonarea paturilor poate fi întâlnită cu tapițerie din stofă, din catifea, ori piele. Pe lângă funcționalitate, paturile tapițate inspiră căldură, liniște și confort pentru a avea cea mai liniștitoare odihnă la tine în dormitor. Odihna oferită de un pat tapițat este dată cu ajutorul capitonării, a materialului folosit la tapițerie și datorită saltelei.

8 cele mai frumoase modele de paturi tapițate pentru dormitor în 2022

1. Pat tapițat Asante

Pat tapițat Asante
Pat tapițat Asante

Patul tapițat Asante are un aspect elegant cu elemente care aduc aminte de designul clasic. Tăblia patului are forme inspirate din elemente regale dar aduse în stilul modern și actual. Butonii din tăblia patului sugerează suplimentar un stil sofisticat și aduc la iveală cele mai pozitive energii. Este un pat pentru cei care doresc să-și amenajeze dormitorul într-o notă confortabilă care să aducă liniștea și pacea în spațiul de dormit. Tapițeria patului este din stofă de catifea și ai disponibile culorile verde, gri, albastru sau roșu. Este un pat frumos și rezistent care se încadrează excelent în dormitorul tău. Ai ca opțiuni de dimensiuni variante precum 200 x 180, 200 x 160 sau 200 x 140 cm.


2. Pat tapițat Hernandez

Pat tapițat Hernandez
Pat tapițat Hernandez

Patul tapițat Hernandez este un pat matrimonial superb și are un design inspirat din canapelele Chesterfield. Tapițeria din stofă cu butoni aduce un ton de eleganță aparte acestui model de pat, iar formele rotunjite inspiră confortul pe care îl cauți. Tapițeria din catifea de pe tăblie este moale pentru a oferi un suport comod al capului. Aspectul patului tapițat Hernandez se va impune în orice dormitor și va domina amenajarea din spațiul tău de dormit. Dimensiunea pentru saltea este de 200 x 160 cm, iar ca opțiuni de culoare ai disponibilitatea de a alege dintre tapițerie gri sau roz.


3. Pat tapițat Thalia

Pat tapițat Thalia
Pat tapițat Thalia

Patul tapițat Thalia este inspirat din stilul clasic, dar are un aspect atemporal care se încadrează perfect în orice fel de dormitor. Este un pat matrimonial minimalist dar cu personalitate datorită îmbinării perfect dintre culoarea tapițeriei ivoir, tăblia cu butoni și a picioarelor din lemn. Patul nu abundă în detalii inutile, iar conturarea simplistă face dintr-un spațiu de dormit banal într-unul cald și odihnitor. Este un pat frumos și de calitate care poate fi comandat la dimensiunile 200 x 180 sau 200 x 160 cm.


4. Pat tapițat Angelo

Pat tapițat Angelo
Pat tapițat Angelo

Patul tapițat Angelo are un design modern inspirat din stilul minimalist scandinav. Patul are o tapițerie de catifea verde care este moale și fină la atingere. Designul este unul elegant datorită liniilor bine definite fără elemente inutile. Totodată ai parte de o construcție robustă din cadru de lemn masiv și un suport pentru saltea. Culoare verde este una care aduce liniștea necesară pentru a avea un somn liniștitor, iar liniile tăbliei au o poziționare care aduc aminte de razele soarelui.


5. Pat tapițat Westwing Collection Glamour

Pat tapițat Westwing Collection Glamour
Pat tapițat Westwing Collection Glamour

Patul tapițat Weswing are un design glamuros este o declarație fermă a stilului chic. Patul este plin de farmec și cel mai probabil aspectul său va cuceri inima oricărei femei. Formele tăbliei sunt inspirate din aspectul unei scoici, perla fiind persoana care doarme în acest pat. Cadrul și tăblia patului sunt tapițate cu țesătură de catifea fină și moale la atingere. Este un pat care inspiră cel mai bun confort și un somn odihnitor. Patul are dimensiunea de 200 x 180 cm și ai de ales din opțiunile de culoare roz sau gri.


6. Pat tapițat cu piele ecologică Azurro

Pat tapițat Azurro
Pat tapițat Azurro

Patul tapițat Azurro are un design foarte elegant pentru cei care doresc cel mai bun lux în amenajarea dormitorului. Este un pat impunător cu aspect foarte deosebit care face din orice dormitor să fie unul cu stil. Este confirmarea succesului persoanelor cu gusturi sofisticate care doresc un pat tapițat modern. Tăblia patului are un cadru de lemn, iar tapițeria este din piele ecologică. Îmbinarea culorilor este una perfectă pentru a completa excelent nota de eleganță. Ai de ales ca opțiuni de dimensiune dintre variantele 200 x 180, 200 x 160 sau 200 x 140 cm, pentru a putea încadra perfect acest pat tapițat în funcție de spațiul disponibil și necesitățile tale.


Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi boxpring

Vezi și articolul: Cele mai bune și frumoase paturi matrimoniale


7. Pat tapițat Meise Möbel Mattis

Pat tapițat Meise Möbel Mattis
Pat tapițat Meise Möbel Mattis

Patul tapițat Meise are un design minimalist inspirat din stilul scandinav. Deși are un aspect basic, acest pat se poate face remarcat prin simplitatea liniilor și prin tapițeria cu textură fină. Se potrivește perfect în dormitoare care sunt amenajate fără detalii care nu sunt necesare. Ai ca opțiuni de a alege dimensiunea cea mai bună pentru nevoile tale și pentru a încadra patul la fix în funcție de disponibilitatea suprafeței din spațiul de dormit. Poți opta dintre dimensiunile 200 x 180, 200 x 160 sau 200 x 140 cm. Din punct de vedere al culorilor ai patru variante de tapițerie: albastru, gri, bej sau gri închis. Patul are o somieră și un spațiu de depozitare de 20 cm foarte util.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de dormitor

Vezi și articolul: Cele mai frumoase paturi rabatabile pe perete

Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi din lemn


8. Pat tapițat cu piele ecologică Madison

Pat tapițat Madison
Pat tapițat Madison

Patul tapițat Madison este o declarație fermă a luxului și al eleganței. Tapițeria din piele ecologică aduce o notă de sobrietate și seriozitate în dormitorul tău. Dacă ai nevoie de un aspect modern și cu personalitate în spațiul tău de dormit, patul Madison este cel care va aduce acest sentiment în dormitor. Modelul prezentat este de culoare neagră, însă producătorul promite o gamă variată de culori astfel încât să poți customiza tapițeria patului după bunul plac. Totodată ai opțiuni de dimensiuni cu lățimi de la 120 cm până la 200 cm.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase comode cu sertare

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase modele de noptiere

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase dulapuri de haine

Trăiește ZEN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *