10 Cele mai frumoase comode cu sertare

Cele mai frumoase comode cu sertare

Care este cea mai bună și mai frumoasă comodă cu sertare? Află din 10 Cele mai frumoase comode cu sertare în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Comodele cu sertare sunt piese de mobilier care de regulă ocupă puțin spațiu și sunt foarte practice. Mai important decât atât este că sunt folosite în locuri unde spațiul este limitat și comoda poate umple într-un fel foarte util acel loc. Comodele sunt cu sertare sau cu uși, au o înălțime mică sau medie și sunt piese de mobilier cu o utilitate excelentă. Într-o comodă poți depozita haine sau diferite alte lucruri și sunt perfecte oriunde în casă, fie că o vrei în dormitor, în living sau pe hol. Comodele sunt piese de mobilier care combină utilul cu plăcutul și sunt mereu binevenite în casă.

10 Cele mai frumoase comode cu sertare în 2023

Alege o comodă frumoasă care se potrivește cel mai bine cu gustul și cu stilul tău. Totodată alege o comodă bună și de calitate deoarece este o investiție pe termen lung și este o piesă de mobilier pe care vrei să o ai ani de zile. Alege pe cea care îți place cel mai mult din selecția cu 10 Cele mai frumoase comode cu sertare.

1. Comodă Liamis

Comodă Liamis
Comodă Liamis

Comoda Liamis are un design modern și elegant, dar aspectul său atemporal se va potrivi în orice fel de amenajare. Are 2 uși pe lateral cu rafturi înăuntru și 4 sertare cu mâner pe mijloc. Comoda este finisată cu fronturi de culoarea gri, iar cadrul comodei are finisaj de stejar. Este o comodă foarte practică cu spațiu suficient pentru depozitare și pentru o bună organizare a hainelor. Comoda este foarte frumoasă și se potrivește oriunde vrei să o pui deoarece se va încadra perfect în dormitor, pe un hol sau în living.


2. Comodă Støraa Caitlin

Comodă Støraa Caitlin
Comodă Støraa Caitlin

Comoda Støraa Caitlin are un design minimalist inspirat din stilul scandinav și este o piesă de mobilier foarte frumoasă. Comoda are un aspect foarte plăcut, modern și la obiect. Are 4 sertare alb, iar cadrul și picioarele sunt sunt finisate în aspect de stejar sau de nuc. Comoda este superbă și se potrivește excelent în orice dormitor modern dar totodată își va găsi locul în dormitoare cu accente retro. Are forme rotunjite la margini și inspiră în jur un confort special de care ai nevoie. Este de asemenea și o comodă foarte practică și poți depozita suficiente lucruri deoarece este încăpătoare.


3. Comodă Tara

Comodă Tara
Comodă Tara

Comoda Tara combină perfect emoția cu eleganța și este o piesă de mobilier cu foarte mare efect. Are un design impecabil care se inspiră din stilul clasic adus în prezent și răspândește o armonie în atmosferă. Se potrivește perfect în cadrul unei amenajări cu gust și cu pretenții, astfel încât să nu disturbi stilul. Totodată este o comodă practică și încăpătoare, are 4 sertare cu mâner și este fabricată din PAL și MDF.


4. Comodă Kave Home Cutt

Comodă Kave Home Cutt
Comodă Kave Home Cutt

Comoda Kave Home Cutt este o piesă de mobilier modernă dar elegantă în același timp care impresionează prin detaliile sale subtile. Are un finisaj în lemn de nuc și pur și simplu are un efect vizual extraordinar dat de simplitatea aspectului. Are 4 rânduri de sertare, câte 2 pe fiecare nivel și niște picioare metalice subțiri care completează suplețea stilului. Combină perfect plăcutul cu utilul, deoarece este o comodă care arată foarte bine și este în același timp foarte practică.


5. Comodă Piano

Comodă Piano
Comodă Piano

Comoda Piano emană necondiționat în jur lux și eleganță. Este o piesă de mobilier foarte aspectuoasă prin simplitatea sa și prin finisajul alb lucios. De asemenea mânerele lungi nichelate adaugă un plus de rafinament și per total este o comodă care merită din punct de vedere al aspectului. Totodată este foarte practică deoarece are 3 sertare pe mijloc, iar pe laterale are 2 uși unde poți depozita haine pe câte 3 rafturi. Este o comodă foarte încăpătoare și cu siguranță îți este utilă.


6. Comodă Diamond

Comodă Diamond
Comodă Diamond

Comoda Diamond are o eleganță aparte care se potrivește cuiva cu pretenții ridicate și nu găsește nimic să-i încânte privirea. Este o comodă neagră cu un design frumos și detalii luxoase care fac diferența. Îmbină elemente de design subtile care o fac să fie foarte atractivă, iar picioarele învelite în piele ecologică sunt neașteptat de plăcute. Are un farmec atemporal care va transforma încăperea într-una rafinată și glamuroasă. Pe lângă aspectul care te dă pe spate, este o comodă practică, are dimensiuni compacte și 3 sertare pentru depozitare.


7. Comodă Geese Emma

Comodă Geese Emma
Comodă Geese Emma

Comoda Geese Emma are un stil cozy și călduros, inspirat dintr-un design clasic. Se potrivește cel mai bine în încăperi boeme cu multe plante și voie bună. Comoda are un aspect care inspiră confort și deschide orice interior datorită culorilor deschise. Este și o comodă practică datorită celor 6 sertare de diferite dimensiuni pentru a te putea organiza cât mai eficient. Este o alegere care te va bucura și îți va aduce veselia în casă.


8. Comodă Domitille

Comodă Domitille
Comodă Domitille

Comoda Domitille este o piesă de mobilier cinstită și serioasă. Are un design clasic, este construită din lemn de mango și este foarte practică. Această comodă are 6 sertare, căte 2 pe fiecare rând, și este o piesă de mobilă cu o utilitate foarte mare. Comoda este foarte frumoasă și se potrivește perfect pentru cei care au în casă o amenajare conservatoare și nu au nevoie de detalii inutile la mobila lor.


9. Comodă Porto

Comodă Porto
Comodă Porto

Comoda Porto are un design modern și elegant care este foarte subtilă în aspect. Are linii drepte și simple și de aceea o face să fie o comodă rafinată. Este o comodă albă cu 3 sertare foarte încăpătoare perfecte pentru depozitarea de haine, un raft deschis și o ușă cu rafturi interioare. Este o piesă solidă în construcție, practică în folosire și superbă la aspect. Este o comodă ideală pentru o bună organizare în dormitor.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de dormitor

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate


10. Comodă Dhaval

Comodă Dhaval
Comodă Dhaval

Comoda Dhaval are un aspect atipic pentru o piesă de mobilier deoarece combină mai multe tipuri de finisaj pe sertare. Comoda este fabricată din lemn de mango și este foarte solidă. Are 7 sertare de diferite dimensiuni, iar fiecare are câte un colorit diferit. Comoda este frumoasă într-un stil special și cu siguranță iese în evidență prin felul cum arată. Se potrivește cel mai bine celor boemi care lucrează mereu la partea creativă și poate fi o sursă de inspirație.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase mese de machiaj (toaletă)

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase dulapuri de haine

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase modele de noptiere

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →