11 Cele mai frumoase modele de noptiere

Cele mai bune noptiere pentru dormitor

Care este cea mai bună și mai frumoasă noptieră de pat? Află din 11 cele mai frumoase modele de noptiere de pat în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Noptierele sunt piese de mobilier care completează perfect ansamblul de pat în dormitor. Noptierele au un rol important în dormitor deoarece sunt piese de mobilier care sunt utile pentru a depozita lucruri personale sau pentru a-ți lăsa telefonul sau o carte pe timp de noapte. Cele mai bune noptiere combină perfect utilitatea cu aspectul. O noptieră bună trebuie să aibă sertare pentru depozitare, să fie practică și în același timp să arate în armonie cu amenajarea dormitorului. Noptierele sunt eroii dormitorului pentru utilitatea de a ține obiecte la îndemână și totodată pentru că ai lângă tine ceasul deșteptător și veioza.

11 cele mai frumoase modele de noptiere de pat în 2023

Alege noptiera care se potrivește cel mai bine cu amenajarea dormitorului tău și care arată foarte bine pentru a te simți confortabil. Totodată alege o noptieră practică ce îndeplinește necesitățile tale practice astfel încât să-ți fie utilă. Poți să alegi din selecția făcută pentru tine cu cele mai frumoase modele de noptiere, cu designuri diverse și atrăgătoare.

1.

Noptieră Diamond
Noptieră Diamond

Noptiera Diamond are un design foarte elegant în stil glam și oferă un aspect superior în dormitorul tău. Este o noptieră ideală pentru amenajări ale dormitorului într-un stil rafinat, iar această piesă de mobilier îl completează perfect. Noptiera Diamond generează un efect vizual interesant datorită detaliilor subtile dar care fac diferența. Are o culoare sobră, iar picioarele tapițate cu piele ecologică creează un efect interesant. Piesa de mobilier combină excelent luxul cu utilitatea și face ca să fie o noptieră care completează o atmosferă armonioasă. Este o alegere perfectă pentru oameni pretențioși care doresc o noptieră superbă și deosebită.


2

Noptieră Greg
Noptieră Greg

Noptiera Greg are un aspect plăcut și dinamic datorită designului modern. Are un finisaj din lemn natur de stejar sau de fag și este o noptieră care creează o atmosferă caldă și prietenoasă. Noptiera este ideală pentru cei care au un dormitor amenajat în special cu lemn natur dar nu este neapărat obligatoriu. Aspectul este foarte versatil și se poate încadra perfect într-un dormitor modern datorită stilului minimalist în stil scandinav. Este o noptieră foarte practică datorită celor 2 sertare pentru că poți depozita lucruri personale pentru a le ține mereu la îndemână.


3.

Noptieră Melton
Noptieră Melton

Noptiera Melton este o piesă de mobilier elegantă care îmbină utilul cu plăcutul. Este o noptieră care este tapițată cu stofă și se poate asorta perfect cu un pat tapițat pentru a menține un stil unitar în dormitor. Are linii de design destul de simple dar impresionează prin minimalism. Tapițeria are un rol de design dar poate fi și o variantă de protecție în cazul în care ai un somn agitat și ai tendința de a întinde mâna mai mult decât patul, ori pentru familiile cu copii. Are 2 sertare încăpătoare pentru a depozita lucruri la îndemână și suprafața poate deservi pentru a ține telefonul sau o carte peste noapte.


4

Noptieră cu front alamă
Noptieră cu front alamă

Noptiera cu front alamă are un aspect elegant și un finisaj pe partea din față care iese în evidență. Noptiera are un sertar mare pentru a depozita lucruri personale și spațiul de deasupra te ajută să ai la îndemână tot ce ai nevoie în dormitor. Noptiera este construită din lemn de mango, are un finisaj auriu din lamă pe ușa din față și picioare metalice subțiri. Are o construcție robustă, iar spațiul de depozitare este suficient de încăpător.


5

Noptieră Thais
Noptieră Thais

Noptiera Thais are un aspect estetic foarte atractiv și dinamic. Este o noptieră albă din MDF cu sertare colorate care generează un efect plăcut în orice dormitor. Destinde atmosfera din dormitor datorită designului jucăuș care iese în evidență. Totodată este o noptieră practică deoarece are 4 sertare mai mari sau mai mici pentru a putea organiza perfect lucrurile personale. Este o noptieră care luminează dormitorul și oferă un suflu proaspăt. Aspectul împrumută elemente de linii de design din stilul scandinav minimalist și face ca noptiera să se potrivească perfect într-un dormitor modern fără să fie sofisticat.


6. Noptieră Delfina

Noptieră Delfina
Noptieră Delfina

Noptiera Delfina are un design creativ cu un farmec boem. Este perfectă pentru cei care doresc un pic de emoție în dormitor datorită formelor geometrice de pe sertare care oferă un efect vizual plăcut. Cardul noptierei are un efect de lemn antichizat care completează perfect stilul boho. Pe lângă aspectul său plăcut, noptiera este foarte practică datorită celor 3 sertare încăpătoare pentru a depozita lucruri la îndemână.


7.

Noptieră Rupert
Noptieră Rupert

Noptiera Rupert are un design modern, dar care în același timp oferă o eleganță atipică. Este o noptieră cu design industrial și oferă o atmosferă un pic sobră în dormitor. Noptiera îmbină elemente de lemn cu metal într-o simbioză perfectă. Totodată este o noptieră practică deoarece are 4 sertare de dimensiuni diferite pentru a putea organiza perfect lucrurile personale. Aspectul noptierei este unul impresionant și oferă un efect interesant în orice dormitor.


8

Noptieră Teulat Punto
Noptieră Teulat Punto

Noptiera Teulat Punto are un design minimalist inspirat din stilul scandinav, însă are elemente care îi aduc un strop de modernism. Culoarea albastră aduce un strop de emoție în dormitor, împreună cu aspectul său cu linii simple și precise. Totodată este o noptieră foarte practică deoarece are 2 sertare orizontale și un sertar vertical. Oferă spațiul perfect pentru depozitarea lucrurilor personale la îndemână.


9. Noptieră Mezani

Noptieră Mezani
Noptieră Mezani

Noptiera Mezani are un aspect un pic atipic față de cum suntem obișnuiți să arate o noptieră. În același timp este o noptieră cu un aspect modern și creativ care va ieși în evidență în orice dormitor. Ideal se va potrivi într-un dormitor amenajat în stil boem dar cu siguranță îți va găsi locul în orice încăpere datorită personalității aparte. De asemenea are 3 sertare încăpătoare și practice, iar finisajul diferit al fiecărui sertar oferă o atmosferă dinamică.


10

Noptieră Geese Rustico
Noptieră Geese Rustico

Noptiera Geese Rustico are un design modern care împrumută elemente din stilul industrial. Are un cadru din lemn gri, fața noptierei are un finisaj de lemn natur, iar picioarele sunt metalice. Este o noptieră practică deoarece are un sertar mic în partea superioară, iar în partea inferioară are un sertar cu ușă pentru a depozita lucruri mai mari. Este o piesă de mobilier frumoasă care se potrivește cu succes în orice fel de dormitor.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate

Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi boxspring


11. Set noptiere Meldoy

Set noptiere Meldoy
Set noptiere Meldoy

Setul de noptiere Meldoy are un design clasic și sunt foarte practice. Cele 2 noptiere au un aspect rafinat care îmbină utilul cu plăcutul. Cele 2 sertare sunt incăpătoare pentru a depozita lucruri personale și suprafața de deasupra este suficientă pentru veioză, telefon sau carte.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de dormitor

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase dulapuri de haine

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase comode cu sertare

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase mese de machiaj (toaletă)

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →