7 Cele mai frumoase modele de paturi boxspring

Cele mai bune paturi boxspring

Care sunt cele mai bune și frumoase paturi matrimoniale boxspring în 2022 pentru un dormitor superb? Alege cel mai bun pat boxspring pentru dormitorul tău Zen.

Paturile boxspring sunt cea mai bună alegere dacă dorești să beneficiezi la maxim de un somn liniștit și odihnitor. Designul paturilor boxspring este unul elegant și modern, care se face remarcat în orice dormitor. Aceste tipuri de paturi sunt o piesă de mobilier completă și au o construcție solidă. Dacă dorești să ai parte de cel mai bun somn pe care l-ai avut în viața ta, atunci paturile boxspring sunt soluția pentru tine. Paturile boxspring fac din orice dormitor să fie unul complet care inspiră siguranță și liniște astfel încât să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă zi.

”Toate lucrurile care contează cu adevărat, frumusețea, iubirea, creativitatea, bucuria și pacea interioara răsar de dincolo de rațiune.”

Eckhart Tolle

Paturile boxspring au un ansamblu de două saltele care oferă o susținere excelentă a corpului dar mai ales a coloanei, iar în același timp beneficiezi de un confort pe care nu îl poți obține altfel. Paturile boxspring sunt formate din cadru solid din lemn, picioare, saltea și saltea superioară. Tot ansamblul oferă o susținere excelentă a corpului dar cu un confort sporit față de paturile obișnuite. Totodată paturile boxspring au un spațiu de depozitare foarte generos disponibil sub saltele, pentru a păstra plăpumi, pături sau perne pe care nu le folosești.

7 Cele mai frumoase modele de paturi boxspring în 2022

Paturile boxspring au prins o popularitate destul de ridicată datorită beneficiilor pe care le ai. Pe bună dreptate sunt o alegere excelentă când vine vorba de confortul din dormitor. Totodată designul paturilor boxspring este unul special care transformă orice dormitor într-unul care te invită la vise plăcute. Din oferta de pe piață de paturi boxspring am ales cele mai frumoase și mai bune modele pe care le poți cumpăra. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine cu gusturile și nevoile tale.

1. Pat boxspring Florenta

Pat boxspring Florenta
Pat boxspring Florenta

Patul boxspring Florenta este un pat matrimonial superb cu forme sinuoase și o tăblie impunătoare. Patul are un design modern și se potrivește persoanelor tinere care doresc să aibă o piesă de mobilier cu personalitate. Este un pat de calitate care oferă o relaxare excelentă necondiționată. Are o structură solidă pentru a susține greutatea corpului și oferă un confort extraordinar datorită saltelei și a topper-ului. Patul boxspring Florenta este o alegere foarte bună dacă dorești să ai un dormitor care inspiră confort și liniște.


2. Pat boxspring Mina

Pat boxspring Mina
Pat boxspring Mina

Patul boxspring Mina are un design minimalist cu linii drepte care se potrivește cel mai bine persoanelor care nu doresc detalii inutile în dormitorul lor. Patul boxspring Mina are ca scop să-ți ofere cel mai bun confort și va face ce promite datorită structurii din lemn și a saltelelor moi. Tapițeria este confecționată dintr-o catifea moale și fină, iar ca opțiuni de culoare poți alege dintre crem sau maro. Este un pat boxspring de calitate recomandat dacă dorești să transformi dormitorul tău într-unul aspectuos.


3. Pat boxspring Deby

Pat boxspring Deby
Pat boxspring Deby

Patul boxspring Deby este un pat matrimonial premium cu specificațiile excelente. Are un design foarte frumos, cu un aspect modern și suav, ce va transforma orice dormitor într-o oază de liniște. Are un confort extraordinar datorită structurii solide din lemn și a saltelei cu arcuri și spumă. Totodată acest model de pat boxspring dispune de reglaj electric cu telecomandă pentru a ajusta salteaua în funcție de preferințe. Patul boxspring Deby are un impact vizual plăcut care te va încânta la fiecare privire.


4. Pat boxspring Balos

Pat boxspring Balos
Pat boxspring Balos

Patul boxspring Balos are un design modern care cel mai probabil se va potrivi cel mai bine în dormitorul unor persoane tinere, dar nu numai. Are linii drepte și precise care nu deranjează și forme ușor rotunjite la margini care inspiră siguranță și confort. Este un pat aspectuos care arată solid și oferă relaxarea de care ai nevoie pentru a te odihni.


5. Pat boxspring Mazzini Beds Jade

Pat boxspring Mazzini Beds Jade
Pat boxspring Mazzini Beds Jade

Patul boxspring Mazzini Beds Jade are un design care inspiră confort și siguranță. Tapițeria patului este moale și fină, iar din punct de vedere al culorilor poți alege dintre bej sau trei nuanțe de gri. Patul are spațiu de depozitare destul de generos și poți alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine pentru tine. Dimensiunile disponibile sunt 200cm lungime cu 140, 160, 180 sau 200 cm lățime. Este un pat elegant care se va face remarcat în orice dormitor și trezește o emoție la fiecare revedere.


6. Pat boxspring Annecy

Pat boxspring Annecy
Pat boxspring Annecy

Patul boxspring Annecy are un design minimalist și elegant potrivit pentru cei care nu au nevoie de brizbrizuri în dormitorul lor. Dacă ești de părere că dormitorul este doar pentru somn și odihnă, atunci acest model este pentru tine. Patul boxspring Annecy are rolul de a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie fără compromisuri. Patul are o structură din lemn, saltele cu arcuri și spumă, plus un spațiu de depozitare generos. Ai parte de o calitate excelentă la un preț corect și te bucuri de calmul pe care ți-l poate oferi.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de dormitor

Vezi și articolul: 9 Cele mai bune și frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate


7. Pat boxspring Meise Möbel Massello

Pat boxspring Meise Möbel Massello
Pat boxspring Meise Möbel Massello

Pat boxspring Meise Möbel Massello este o variantă light al acestor tipuri de paturi deoarece are picioare din lemn și spațiu dedesubt. Este o variantă intermediară a paturilor boxspring, iar din acest motiv nu are spațiu de depozitare sub saltea. Din punct de vedere al designului are un aspect minimalist inspirat din stilul scandinav. Este un pat frumos dacă nu ai nevoie de detalii inutile în dormitor și apreciezi piesele de mobilier simple dar cu gust. Tapițeria patului este disponibilă în culori neutre care au rolul de a nu distrage atenția de la odihnă și poți alege dintre bej, maro sau două nuanțe de gri.


Vezi și articolul: Cele mai frumoase paturi rabatabile pe perete

Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi din lemn

Paturile boxspring au fost inventate și patentate în Statele Unite ca paturi de hotel. În cele mai multe hoteluri premium vei putea întâlni aceste tipuri de paturi și de aceea ai odihna mult mai bine dar nici nu știai care este motivul. Paturile boxspring sunt tradiționale din țările scandinave datorită confortului sporit pe care îl oferă, iar în zilele noastre au devenit populare la nivel domestic tocmai din acest motiv.

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase comode cu sertare

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase modele de noptiere

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase dulapuri de haine

Trăiește Zen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *