3 Cele mai frumoase paturi rabatabile pe perete

Cele mai bune paturi rabatabile pe perete

Care este cel mai bun pat rabatabil pe perete în 2023? Alege din cele mai bune și frumoase 3 modele de paturi rabatabile pe perete pentru dormitorul tău.

Paturile rabatabile pe perete sunt extrem de utile în garsoniere sau apartamente mici datorită faptului că poți să eficientizezi foarte bine spațiul de locuit. Aceste tipuri de paturi oferă posibilitatea de a ascunde salteaua pe timp de zi astfel încât să poți câștiga spațiu important în locuința ta. Un pat rabatabil pe perete este o soluție excelentă pentru a câștiga loc pentru activitățile zilnice cât timp nu dormi. Aceste piese de mobilier multifuncționale sunt o invenție excelentă, arată foarte bine și oferă multiple beneficii.

”Nu iubești pe cineva pentru că e perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este perfect.”

Jodi Picoult

Paturile rabatabile pe perete sunt confortabile, practice și frumoase. Fie că locuiești într-o garsonieră sau într-un apartament cu dormitor mic, un pat rabatabil pe perete îți va salva un spațiu de locuit valoros. Trebuie să recunoaștem că patul este folosit în medie 8 ore din zi, iar în restul timpului ocupă spațiul inutil. Totodată paturile rabatabile pot fi folosite într-o cameră unde găzduiești oaspeți, iar în rest această încăpere să aibă altă destinație cum ar fi birou de lucru. Nu în ultimul rând ansamblul pentru paturi rabatabile oferă spațiu adițional pentru depozitare întrucât acestea vin la pachet cu rafturi și dulapuri.

3 Cele mai frumoase paturi rabatabile pe perete în 2023

Deși oferta de pe piață nu este foarte generoasă pentru paturi rabatabile pe perete am ales pentru tine câteva variante care cu siguranță te vor mulțumi. Paturile rabatabile pe perete au ca scop primar de a salva spațiu prețios în casă și pentru a oferi loc pentru depozitare. În același timp dulapul în care rabatezi salteaua pe timpul zilei trebuie să arate frumos astfel încât să nici nu-ți dai seama că acolo se află un pat. Dezavantajul paturilor rabatabile este că prețul acestora este destul de ridicat. Însă consider că merită investiția datorită avantajelor de care beneficiezi, în vremea când fiecare metru pătrat este din ce în ce mai valoros.

1. Pat rabatabil pe perete Bed Concept Vertical cu 2 dulapuri și lumini LED

Pat rabatabil pe perete Bed Concept Vertical cu 2 dulapuri și lumini LED
Pat rabatabil pe perete Bed Concept Vertical cu 2 dulapuri și lumini LED

Patul rabatabil pe perete Bed Concept are un sistem pneumatic vertical pentru a retracta salteaua. Este un pat de o calitate excelentă care se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Patul este extrem de practic pentru somnul de noapte, iar pe timp de zi îl poți rabata și se transformă într-o piesă de mobilier foarte aspectuoasă. Are un design elegant și minimalist care pe timp de zi nici nu îți va sugera că înăuntru se află un pat. Ansamblul are inclus 2 dulapuri tip soldat pentru depozitare, somieră și lumini LED pentru ambianță.

Patul rabatabil cu acest ansamblu are ca dimensiuni disponibile lățimi de 180, 160 și 140 cm. Se pretează pentru un cuplu sau o persoană care are nevoie de spațiu suficient pentru dormit. Pentru cupluri este cumva necesar să aibă același program de somn pentru a beneficia de spațiul suplimentar câștigat din rabatarea patului. Este ideal pentru garsoniere sau apartamente cu spațiu limitat de locuit, ori pentru camerele de oaspeți care nu sunt folosite foarte des dar este bine să ai un pat de rezervă pentru orice fel de situație neprevăzută.


2. Pat rabatabil pe perete Bed Concept Vertical

Pat rabatabil pe perete Bed Concept Vertical
Pat rabatabil pe perete Bed Concept Vertical

Patul rabatabil pe perete Bed Concept Vertical este ideal dacă ai nevoie efectiv doar de patul care se poate retracta pe perete pentru a câștiga spațiu prețios în camera ta. Tot ansamblul este construit la o calitate foarte bună și are un sistem pneumatic vertical performant care rabatează patul în câteva momente. Patul rabatabil este disponibil în finisaje elegante și minimaliste pentru a amenaja cu gust orice încăpere. Poți alege dintre culorile alb mat, alb lucios, gri sau lemn natur.

Patul rabatabil are ca opțiuni de dimensiune de la lățimea de 180, 160, 140 120 până la 90 cm. Dimensiunile mari sunt excelente pentru cupluri care locuiesc într-un apartament studio cu spațiu limitat. Totodată variantele cu lățime mai mică pot fi amplasate în camera copiilor dacă dorești să eficientizezi spațiul din dormitor și astfel câștigă o suprafață prețioasă pentru a se juca pe timpul zilei.


3. Pat rabatabil pe perete Bed Concept Horizontal

Pat rabatabil pe perete Bed Concept Horizontal
Pat rabatabil pe perete Bed Concept Horizontal

Patul rabatabil pe perete Bed Concept Horizontal este o opțiune foarte bună dacă dorești ca închiderea să fie pe orizontală. În funcție de cum ai nevoile sau cum îți permite spațiul varianta patului cu rabatare pe orizontală este practică și eficientă. Calitatea patului este un excepțională, de la materialele folosite pentru ansamblu, la sistemul pneumatic până la designul elegant. Se montează ușor, iar ulterior este foarte simplu de manevrat. Este sigur, stabil și durabil.

Patul rabatabil pe orizontală are un aspect foarte plăcut care va lumina orice dormitor sau studio. Ai ca opțiuni de finisaj dintre alb lucios, alb mat, gri mat sau stejar natur. Oricare variantă va face din camera ta un spațiu eficient și multifuncțional. Variantele de lățime sunt de maxim 160 cm, dar poți alege dintre 140, 120 și până la 90 cm. Acest tip de închidere pe orizontală este ideal pentru dormitoarele copiilor, mai ales variantele cu lățime mai mică. Astfel are parte de un pat de calitate pe timp de noapte, iar ziua copilul tău se va bucura de un spațiu generos câștigat din rabatarea patului.


Vezi și articolul: Cele mai bune și frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: Cele mai frumoase modele de paturi tapițate

Vezi și articolul: Cele mai frumoase modele de paturi boxspring

Paturile rabatabile pe perete sunt extrem de practice și au un design foarte frumos. Când sunt rabatate nici nu îți dai seama că acolo se află un pat și ai impresia că este doar un șifonier de sine stătător. Confortul paturilor rabatabile este dat de salteaua pe care o vei achiziționa. Pentru a beneficia de cel mai odihnitor somn pe un pat rabatabil trebuie să-ți cumperi o saltea foarte bună care să-ți ofere cel mai bun confort.

Paturile rabatabile pe perete deși sunt niște piese de mobilier foarte utile pentru dormitor sau garsonieră, nu prea înțeleg de ce nu sunt mai populare în casele oamenilor. Paturile rabatabile sunt extrem de practice în orice apartament sau casă și mi-aș dori să văd mai mulți oameni care gândesc amenajarea dormitorului într-un mod eficient.

Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi din lemn

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase divane

Trăiește ZEN!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →