9 Cele mai frumoase divane în 2023

Cele mai bune divane

Care este cel mai bun și mai frumos pat de tip divan acum? Află din articolul 9 Cele mai frumoase divane în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Divanele sunt piese de mobilier care sunt o combinație dintre o canapea, un șezlong și un pat. Divanele au avut o popularitate mare în secolul 19 și aveau denumirea de „fainting couch”. Canapeaua pentru leșin era folosită în general de femeile din perioada victoriană care purtau corsete foarte strâmte și le blocau circulația sângelui. Astfel foloseau divanul ca un pat de zi pentru a-și putea reveni din leșin și pentru a se revigora.

Divanele sunt recunoscute prin faptul că au o latură ridicată și inspiră din construcție să te poți întinde pe o parte. Astăzi vei putea găsi pe piață divane cu rol de canapea care păstrează designul initial, dar și paturi care împrumută denumirea de divan. Așadar divanele sunt piese de mobilier care pot fi folosite pentru șezut pe timp de zi și pentru dormit pe timp de noapte sau pentru un pui de somn pe zi.

Divanele sunt piese de mobilier care arată foarte frumos în orice locuință și totodată sunt foarte practice. Divanele sunt piese de mobilier cu rol decorativ, iar în același timp foarte folositoare. Cele mai multe modele de divane de pe piață sunt cu destinație de pat și sunt ideale pentru o persoană.

9 Cele mai frumoase divane în 2023

Alege un divan frumos și de calitate pentru locuința ta. Un divan este o achiziție pe termen lung și trebuie să alegi un model de calitate, durabil și care să arate bine la tine în casă. Alege divanul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Divan Beatrix

Divan Beatrix
Divan Beatrix

Divanul Beatrix este o piesă de mobilier de tip pat care arată foarte frumos și este foarte practic. Divanul are un design modern și se potrivește perfect cu un dormitor amenajat contemporan. Este un divan realizat din materiale de calitate și are o construcție robustă. Cadrul este realizat din lemn și tapițeria este din stofă. Divanul este compus din 2 zone pentru dormit suprapuse, iar una din ele este retractabilă pe roți. Divanul are dimensiuni pentru o persoană și este ideal pentru dormitoarele de tineret. Este o alegere foarte bună din toate punctele de vedere care îndeplinește toate criteriile de calitate și funcționalitate.


2. Divan Seine

Divan Seine
Divan Seine

Divanul Seine este o piesă de mobilier de tip șezlong pentru living care este practică și arată frumos. Divanul este o alternativă excelentă la o canapea clasică și este ideală pentru persoane care nu vor să stea singure în momentul lor de liniște. Este un divan pentru living care oferă confort și care este totodată o piesă de decor cu un aspect plăcut. Divanul are umplutură din spumă și este foarte comod la șezut. Tapițeria este din material textil și poți alege dintr-o multitudine de culori care să se potrivească cel mai bine cu gusturile tale. Este un divan de tip șezlong de calitate din categoria premium care te va încânta pe deplin.


3. Divan Bumps

Divan Bumps
Divan Bumps

Divanul Bumps este o piesă de mobilier de tip pat de o persoană care are un aspect plăcut și este funcțional. Divanul este tapițat cu stofă catifelată și are tăblii laterale care arată frumos în dormitor. Este un divan modern și practic care este pe gustul oricui dorește ceva deosebit. Are un șezut confortabil și comod datorită construcției pe arcuri care sunt elastice și nedeformabile. Divanul are o construcție robustă și solidă datorită materialelor rezistente. Mai mult decât atât, divanul are o ladă de depozitare foarte mare cu o capacitate cât toată dimensiunea patului.


4. Divan Vienna

Divan Vienna
Divan Vienna

Divanul Vienna este ideal pentru un living atunci când canapeaua nu este suficient de încăpătoare. Este o piesă de mobilier individuală care poate fi favorita oricui datorită faptului că arată frumos și este foarte comodă. Are un design modern și elegant, iar divanul poate fi cu succes un element decorativ în sufrageria ta. Confortul resimțit este dat de umplutura din spumă poliuretanică și face ca șederea ta să fie una foarte plăcută. Tapițeria poate fi din material textil sau din catifea și ai la dispoziție o multitudine de culori din care să alegi și care să fie pe placul tău. Este o alegere premium pentru gusturi rafinate și este o achiziție de calitate pe termen lung.


5. Divan Lora

Divan Lora
Divan Lora

Divanul Lora este o piesă de mobilier de tip pat pentru o persoană care este practic, funcțional și frumos. Este un divan foarte bun pentru tineret deoarece ocupă puțin spațiu în dormitor, este comod și foarte util. Divanul are tetieră rabatabilă pentru o susținere mai bună a capului și o ladă de depozitare foarte generoasă. Divanul este tapițat cu stofă, are o construcție solidă și șezutul este realizat pe arcuri. Este un pat de o persoană care arată bine și este foarte comod. Este o alegere foarte bună în raportul calitate și preț, iar achiziția este una convenabilă.


6. Divan Sofia

Divan Sofia
Divan Sofia

Divanul Sofia de tip pat este o piesă de mobilier funcțională și practică pentru dormitoarele de tineret. Este un divan realizat din lemn de brad și are o construcție robustă. Are un pat retractabil ca un sertar în partea inferioară și face ca acest model de divan să fie ideal pentru 2 frați care dorm în același dormitor. Este excelent pentru a economisi spațiu valoros într-un dormitor cu suprafață limitată și este totodată o piesă de mobilier care arată frumos.


7. Divan Alohari

Divan Alohari
Divan Alohari

Divanul Alohari este o piesă de mobilier de tip pat de o persoană care este practică și arată frumos. Este un divan tapițat cu stofă, arată elegant și este totodată funcțională. În partea inferioară ai la dispoziție 2 sertare pentru depozitare care sunt foarte utile. Este un divan cu un aspect foarte plăcut și se potrivește excelent în dormitoare amenajate modern. Mai mult decât atât este un divan durabil datorită faptului că are o construcție solidă și este realizat din materiale de calitate.


8. Divan Supreme

Divan Supreme
Divan Supreme

Divanul Supreme este o piesă de mobilier de tip șezlong și este ideal pentru un living pentru a crea un efect deosebit. Este un divan pentru șezut care arată elegant și oferă confortul necesar atunci când citești o carte sau te uiți la televizor. Divanul este tapițat cu piele ecologică și cadrul este realizat din lemn. Este un divan cu un aspect atractiv și este totodată o piesă decorativă de excepție.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate


9. Divan Sumatera

Divan Sumatera
Divan Sumatera

Divanul Sumatera este o piesă de mobilier care poate fi folosită pentru șezut pe timp de zi sau pentru dormit. Divanul este realizat dintr-un cadru metalic care este elegant și oferă un efect vizual plăcut. Are suport pentru saltea, are o construcție solidă și este totodată o piesă de mobilier care emană o atmosferă boemă.


Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi boxspring

Vezi și articolul: 3 Cele mai frumoase paturi rabatabile pe perete

Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi din lemn

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →