7 Cele mai frumoase modele de paturi din lemn

Cele mai bune paturi din lemn

Care este cel mai bun și mai frumos pat matrimonial din lemn în 2023? Alege dintre cele mai frumoase 7 modele de paturi din lemn pentru dormitorul tău Zen!

Paturile din lemn sunt o alegere înțeleaptă din punct de vedere al aspectului și al sustenabilității. Paturile din lemn te aduc mai aproape cu natura și aduc armonie în dormitor. Aceste paturi aduc căldură în spațiul de dormit și creează o conexiune mai bună cu tine. Datorită faptului că utilizezi un pat fabricat din materiale naturale vei fi mai aproape cu natura și cu tine.

Paturile din lemn se curăță foarte ușor și orice praf se poate îndepărta imediat. Alte tipuri de paturi precum cele tapițate sunt frumoase ca aspect, dar este foarte important de știut că acelea se pot păta foarte ușor, materialele sunt deseori din țesături sintetice și se îmbibă cu foarte mult praf. Paturile din lemn sunt mult mai practice din punct de vedere al igienizării și ai garanția că nu dormi cu un sac de praf la cap. Iar dacă problema ta cu paturile din lemn este că tăblia nu este confortabilă, mai bine cumperi încă un set de perne mari care să-ți ofere un confort perfect dacă mai stai în pat la citit sau pe telefon.

7 Cele mai frumoase paturi din lemn în 2023

Alege un pat de calitate și frumos pentru a avea un dormitor Zen! Ai de ales dintre cele mai frumoase 7 modele de paturi din lemn.

1.

Pat din lemn Lisandro
Pat din lemn Lisandro

Patul din lemn Lisandro are un design cu aspecte clasice și este de o eleganță desăvârșită. Detaliile patului sunt superbe și scot în evidență un stil sofisticat care va fi resimțit în tot dormitorul. Este alb și ai posibilitatea de a alege dintre lățimile de 140 și 160 cm. Are niște finisaje speciale, este foarte practic și durabil. Este un partener perfect pentru a defini stilul dormitorului și pentru a-ți oferi confortul necesar.


2

Pat din lemn SKANDICA Spectrum
Pat din lemn SKANDICA Spectrum

Patul din lemn Skandica Spectrum impresionează prin simplitatea sa deoarece are un aspect interesant. Patul are ceva aparte care îl face să fie deosebit și spectaculos. Cu puțină imaginație creativă acest pat poate fi vedeta într-un dormitor amenajat cu gust. Se potrivește oricărui stil și va da o gură de aer proaspăt unui dormitor primitor. Este un pat matrimonial cu dimensiuni variate cu opțiuni dintre lățimile 160, 180 și 200 cm. Este construit din lemn masiv de fag vopsit în culoare deschisă și datorită faptului că este de calitate acest pat de va însoți cu visele tale pe termen lung.


3.

Pat din lemn Skandica Sund
Pat din lemn Skandica Sund

Patul din lemn Skandica Sund este un pat cinstit cu design destul de elegant. Este un pat potrivit dacă dorești să păstrezi un stil minimalist și ai nevoie de un pat de calitate care să fie practic. Este un pat excelent pentru somn și este solid datorită faptului că este construit din lemn de fag. Ai ca variante de culoare maro închis și lemn natur. Dimensiunile sunt pentru un pat matrimonial cu lungime de 200 cm și lățimi de 200, 180, 160 și 140 cm. Este elementul natural de care are nevoie dormitorul tău și datorită stilului inedit spațiul tău de dormit va fi unul armonios.


4

Pat din lemn stil japonez
Pat din lemn stil japonez

Patul din lemn Karup Design Elan are un design minimalist inspirat din cultura japoneză. Este un pat cu garda joasă la sol, care se potrivește perfect pentru cei care nu doresc tot felul de detalii inutile în dormitor. Patul foarte fi așezat la perete sau fix în mijlocul camerei dacă spațiul o permite. Datorită faptului că nu are tăblie la cap, poți monta patul în centrul dormitorului și ai un adevărat pat de mijloc. Evident asta presupune să ai un dormitor generos și fără foarte multă aglomerație cu alte piese de mobilier.

Patul japonez este construit din lemn de pin și este suficient de rezistent pentru 2 persoane. Ai opțiunea de a alege din variantele lemn natur sau vopsit negru. Dimensiunile patului sunt de 200 cm lungime cu 140, 160 și 180 cm lățime. Este un pat excelent dacă te atrage designul și dacă adopți un stil boem minimalist.


5

Pat din lemn Madison
Pat din lemn Madison

Patul din lemn Madison este elegant și practic. Albul alpin aduce armonie în dormitor, iar designul său elegant transformă spațiul de dormit să fie unul cu stil. Detaliile patului sunt piesa de rezistență și îi oferă acel farmec de care ai nevoie, iar aspectul său te impresionează la fiecare revedere. Patul este de o calitate foarte bună care îți va îndeplini toate așteptările. Este o alegere superbă!


6. Pat din lemn masiv reciclat

Pat din lemn masiv reciclat
Pat din lemn masiv reciclat

Patul din lemn masiv reciclat este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece are un aspect foarte plăcut și este sustenabil. Patul din lemn are un aspect ușor vintage datorită lemnului șlefuit care pare că păstrează câteva urme de culoare de la vechea piesă de mobilier. Este un pat potrivit pentru cei care doresc să-și amenajeze dormitorul într-un stil boem.

Patul din lemn reciclat inspiră creativitate și umple dormitorul cu o stare de bine. Lemnul antichizat provine din traverse, podele și grinzi de sprijin de la clădiri. Astfel ai parte de un pat cu o multitudine de feluri de lemn și este o combinație de pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Fiecare pat este unic din punct de vedere al culorii și al materialului.


Vezi și articolul: 9 Cele mai bune și frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate

Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi boxspring


7

Pat din lemn cu baldachin SKANDICA Canopy
Pat din lemn cu baldachin SKANDICA Canopy

Patul din lemn Skandica Canopy are un design minimalist, are construcție solidă din lemn și are baldachin. Este potrivit pentru cei care au un stil boem și doresc un pat care să facă parte din povestea lor. Ca variante de material ai opțiunea de a alege dintre lemn de pin în culoarea maro sau lemn de fag în culoarea natur. Dimensiunile patului sunt de 200 cm lungime cu optțiuni de lățime de 140, 160 și 180 cm. Patul din lemn cu baldachin face parte dintr-un film special care așteaptă să fie regizat de către tine.


Vezi și articolul: 3 Cele mai frumoase paturi rabatabile pe perete

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase divane

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →