10 Cele mai frumoase mese de living/dining

Cele mai bune mese de living

Care este cea mai bună și mai frumoasă masă pentru living sau dining? Află din 10 Cele mai frumoase mese de living/dining în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Mesele de living sunt în centrul atenției atunci când iei cina împreună cu familia ori prietenii. Orice prilej de a lua masa cu cei dragi este o oportunitate excelentă de a petrece un timp de calitate și pentru a te destinde. Masa de living este o piesă de mobilier care îți oferă ocazia să te simți bine în preajma familiei și a prietenilor.

Mesele de living bune îmbină perfect un aspect frumos cu funcționalitatea. Cea mai bună masă de living sau dining este ideal să fie și extensibilă. Astfel vei economisi spațiu când este utilizată zilnic și va fi extrem de utilă când ai oaspeți în vizită. Totodată trebuie să arate frumos astfel încât să-ți încânte privirea.

10 Cele mai frumoase mese de living/dining în 2023

Alege o masă de calitate și frumoasă pentru livingul tău astfel încât să te poți bucura de o armonie plăcută în încăpere. Ai la dispoziție o selecție excelentă de mese pentru sufrageria ta. Alege masa de living care îți place cel mai mult și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1.

Masă de living Monaco
Masă de living Monaco

Masa de living Monaco este de o eleganță excepțională și emană un aer sofisticat în încăpere. Este o masă cu design modern care se potrivește în sufragerii contemporane amenajate luxos și cu bun gust. Aspectul rafinat al mesei nu va trece neobservat și cu siguranță va fi vedeta livingului. Blatul mesei este realizat din MDF și PAL, iar picioarele sunt din metal. Are ca dimensiuni 190 cm x 90 cm, este foarte încăpătoare și este ideală pentru maxim 6 persoane. Este realizată cu o atenție foarte mare la detalii și oferă un impact vizual de neuitat. Este o masă de living superbă, este de calitate și este o alegere de excepție.


2. Masă de living Premier

Masă de living Premier
Masă de living Premier

Masa de living Premier are un design clasic și este perfectă pentru o sufragerie amenajată în acest stil. Totodată s-ar putea încadra cu succes într-un living modern datorită eleganței pe care o emană. Masa de living este frumoasă, de calitate și este durabilă. Picioarele și cadrul mesei sunt realizate din lemn masiv de fag, iar blatul este din MDF acoperit cu lemn furniruit vopsit în culoarea nuc. Masa de living este extensibilă și are ca dimensiuni 130 x 80 cm strânsă și are lungimea 170 cm când este extinsă. Este ideală pentru utilizarea zilnică și în același timp este utilă pentru momentele când ai invitați la tine acasă.


3. Masă de living Royal

Masă de living Royal
Masă de living Royal

Masă de living Royal are un design modern și are un aspect frumos. Este o masă de living solidă, este extensibilă și este durabilă. Masa de living are ca dimensiuni standard 120 x 90 cm și are 3 elemente de extindere a câte 50 cm. Extinsă la maxim ajunge la o lungime de 270 cm și poate găzdui până la 10-12 persoane. Este o masă ideală pentru utilizarea zilnică și este perfectă pentru momentele când ai musafiri și dai o petrecere la tine acasă. Se asamblează foarte ușor, are o stabilitate foarte bună inclusiv când este extinsă și arată foarte bine la tine în sufragerie.


4.

Masă de living Pietro
Masă de living Pietro

Masa de living Pietro are un design minimalist dar care impresionează prin simplitate și detaliile subtile. Este o masă de living fixă, care arată foarte frumos și este de calitate. Masa are ca dimensiuni 180 x 95 cm și are o capacitate de 6 persoane. Masa este realizată din PAL, este solidă și foarte rezistentă. Aspectul său atemporal are o eleganță cu un farmec aparte care oferă un efect vizual plăcut și nu este deloc opulent. Masa aduce un confort la tine în living și este o alegere de bun gust.


5

Masă de living Sansa
Masă de living Sansa

Masa de living Sansa este elegantă și are un aspect deosebit într-o încăpere amenajată modern. Masa are picioarele metalice aurii, iar blatul este din sticlă neagră securizată. Combinația de materiale și culori creează un efect vizual luxos și glam în orice living. Masa are ca dimensiuni 180 x 90 cm și este ideală pentru 6 persoane. Este o masă de living care arată foarte frumos, este solidă și rezistentă. Este o alegere de excepție din categoria premium care dă unicitate livingului tău.


6. Masă de living Venus

Masă de living Venus
Masă de living Venus

Masa de living Venus are un design mai degrabă atemporal decât clasic și se potrivește excelent cu orice fel de amenajare. Este o masă de living care arată foarte frumos, este solidă și rezistentă. Masa este extensibilă și are ca dimensiuni 160 x 90 cm, iar când este extinsă are lungimea 200 cm. Picioarele și cadrul mesei sunt realizate din lemn masiv de fag și blatul este din PAL cu grosime de 32 mm. Este o masă excelentă din punct de vedere funcțional și estetic. Poate fi folosită pentru utilizarea zilnică și totodată este perfectă pentru momentele când ai invitați la tine acasă.


7.

Masă de living Efor
Masă de living Efor

Masa de living Catherina are un design modern în stil industrial și este o alegere care face o impresie plăcută în încăpere. Are un aspect deosebit și este perfectă pentru tine dacă dorești o masă pentru livingul tău care rupe tiparele convenționale. Masa este fixă și are ca dimensiuni 140 x 80 cm. Este o masă funcțională, utilă și arată foarte bine. Blatul mesei este realizat din PAL, iar cadrul este metalic. Este o masă de living solidă și rezistentă, iar alegerea va aduce o notă puternică la tine în sufragerie. Este o investiție de calitate pe termen lung.


8

Masă de living Carmel
Masă de living Carmel

Masa de living Carmel are un design modern în stil minimalist dar care oferă un efect vizual foarte plăcut. Masa este fixă, are formă rotundă și are un aspect foarte frumos. Masa rotundă aduce un farmec aparte la tine în sufragerie și este perfectă inclusiv ca element de decor. Masa are ca diametru 120 cm și este realizată din lemn de nuc și din lemn de arbore de cauciuc. Are un stil aparte datorită formelor sale și are un impact surpinzător. Este o alegere de calitate care îți încânta privirea de fiecare dată.


9. Masă de living Wilfred

Masă de living Wilfred
Masă de living Wilfred

Masa de living Wilfred are un design clasic și este o alegere de excepție. Este o masă cu un aspect special care se potrivește perfect pentru cei care doresc o piesă de mobilier solidă, de calitate și cu un aspect care nu se va demoda în timp. Masa este extensibilă și are ca dimensiuni 90 x 90 cm, iar extinsă are lungimea de 124 cm. Masa are picioarele din lemn, iar blatul este realizat din MDF și furnir. Este o masă elegantă pentru living, cu detalii surprinzătoare care îți fură privirea. Masa este solidă și rezistentă, iar alegerea este una excelentă din punct de vedere al calității.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de living

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase scaune de living/dining

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de living


10

Masă de living Sander
Masă de living Sander

Masa de living Sander are un design ultra modern și are un aspect impresionant. Masa are forme care ies din tipare și este excelentă pentru tine dacă ești în căutare de o piesă de mobilier deosebită. Masa este extensibilă și are ca dimensiuni 160/220 cm lungime și 90 cm lățime. Este realizată din MDF, iar pentru picioare este folosit MDF și metal. Este o masă aspectuoasă pentru living, este solidă și rezistentă. Este o alegere premium de calitate, iar achiziția este una pe termen lung.


Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase mese de bucătărie

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de bucătărie

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase scaune de bucătărie

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →