11 Cele mai frumoase canapele extensibile

Cele mai bune canapele extensibile

11 modele de canapele extensibile pentru sufragerie. Cea mai bună canapea extensibilă pentru living. în 2023. Amenajează livingul cu o canapea extensibilă frumoasă.

Canapeaua este de regulă piesa de mobilier cea mai importantă dintr-o sufragerie, întrucât dă tonul camerei de zi și în funcție de aceasta vom alege celelalte elemente de mobilă. Canapeaua are cel mai important rol într-un living pentru că este locul unde petrecem cel mai mult timp din zi pentru uitat la TV, citit, relaxat sau pentru a vedea ce se mai întâmplă pe social media.

„Dacă ești deprimat, trăiești în trecut. Dacă ești nerăbdător, trăiești în viitor. Dacă ești senin, trăiești în prezent.”

Lao Tzu

Canapeaua extensibilă este una dintre cele mai bune piese de mobilier pe care o poți avea în living datorită utilității acesteia. Evident, contează foarte mult designul canapelei pentru uzul zilnic din camera de zi, însă avantajul este că poate fi transformată în pat pentru dormit pe timpul nopții. Canapeaua extensibilă este utilă pentru spațiile mici gen garsoniere, pentru tinerii care vor să-și eficientizeze spațiul de locuit sau pur și simplu pentru persoanele care au plăcerea să găzduiască peste noapte, la nevoie, prieteni sau rude.


Cele mai bune și frumoase 11 modele de canapele extensibile pentru sufragerie și living în 2023:

Am ales cele mai bune și mai frumoase canapele extensibile pentru un living plin de viață și armonie. În funcție de necesități sau spațiu poți opta pentru o canapea extensibilă cu 2 locuri, 3 locuri sau colțar astfel încât să ai cea mai frumoasă sufragerie.


1. Canapea extensibilă Ballo

Canapea extensibilă Ballo
Canapea extensibilă Ballo

Canapeaua extensibilă Ballo cu 2 locuri are un design minimalist cu linii drepte simple, dar deloc de ignorat. Această canapea poate să aducă zâmbete în sufragerii modeste și să ofere confort necondiționat. Designul atemporal al canapelei o ajută să se încadreze de minune în orice tip de amenajare al livingului. Canapeaua extensibilă Ballo este versatilă și o poți remarca într-o sufragerie cu accente clasice, ori într-un living modern cu pretenții.


2. Canapea extensibilă Milo Casa

Canapea extensibilă Milo Casa
Canapea extensibilă Milo Casa

Canapeaua extensibilă Milo Casa este o canapea modernă cu un design cubic, cu un caracter direct. Această canapea are o eleganță incontestabilă și o prezență pe care o remarci din prima secundă. Designul special îi conferă oportunitatea de a se încadra mai degrabă într-un living ultramodern sau avangardist. Cu toate că este o canapea extensibilă, cel mai probabil va fi folosită în modul pat doar în cazuri excepționale, întrucât e o pierdere dacă e acoperită și nu mai are ocazia să-și etaleze frumusețea.


3. Canapea extensibilă Lota Sofia

Canapea extensibilă Lota Sofia
Canapea extensibilă Lota Sofia

Canapeaua extensibilă Lota sofia este o canapea cu un design cochet pentru un living cozy. Designul nu este unul pretențios întrucât este definit de linii simple și hotărâte. Minimalismul colțarului este motivul pentru care se va încadra perfect într-o sufragerie amenajată cu gust. Culoarea albastra este una specială deoarece se impune cu succes și scoate în evidență această piesă de mobilier. Canapeaua are spațiu de depozitare și perne cu arcuri ondulate și spumă.


4. Canapea extensibilă Cosmopolitan Design Bali

Canapea extensibilă Cosmopolitan Design Bali
Canapea extensibilă Cosmopolitan Design Bali

Canapeaua extensibilă Cosmopolitan Design Bali are un design special și de dorit. Este potrivită pentru tine dacă ai pretenții de la amenajarea livingului tău și dorești să simți o emoție specială când te relaxezi pe canapea. Pernele din spumă oferă confortul dorit atunci când privești la serialele favorite.


5. Canapea extensibilă Chesterfield

Canapea extensibilă Chesterfield
Canapea extensibilă Chesterfield

Canapeaua extensibilă Chesterfield cu 3 locuri este o foarte bună alegere pentru casa ta. În primul rând are un design clasic excepțional și o tapițerie catifelată. Vei găsi mai rar canapele Chesterfield extensibile pe piață, iar aceasta este fix pe care o cauți. Are un cadru de susținere din lemn și perne foarte confortabile din spumă poliuretanică.


6. Canapea extensibilă colțar Kooko Home Jazz

Canapea extensibilă colțar Kooko Home Jazz
Canapea extensibilă colțar Kooko Home Jazz

Canapeaua extensibilă Kooko Home este un colțar albastru în formă de L cu un design simplist elegant și atemporal. Astfel, această canapea are șansa să se împrietenească cu o bibliotecă clasică din lemn masiv, dar și cu o mobilă modernă cu finisaje glossy. Canapeaua este extensibilă și se transformă într-un pat cu dimensiunile 130 x 200 cm, plus are un spațiu de depozitare pentru așternuturi și perne. Ai 8 variante de culori din care să alegi, iar ca bonus pernele decorative sunt incluse.


7. Canapea extensibilă colțar Windsor & Co Sofas Nuage

Canapea extensibilă colțar Windsor & Co Sofas Nuage
Canapea extensibilă colțar Windsor & Co Sofas Nuage

Canapeaua extensibilă Windsor & Co Sofas Nuage este un colțar în formă de L cu un design modern însă potrivit pentru cei pretențioși. Formele sinuoase te invită să ai parte de o detașare de zgomot și să-ți exprimi partea creativă. Iar pentru nopțile în care drumul pană la dormitor este prea lung, canapeaua se transformă imediat într-un pat de dimensiunea 136 x 219 cm. Așternuturile vor fi mereu la îndemână deoarece canapeaua are și un spațiu de depozitare.


8. Canapea extensibilă în formă de „U” Miuform Sweet Harmony

Canapea extensibilă în formă de „U” Miuform Sweet Harmony
Canapea extensibilă în formă de „U” Miuform Sweet Harmony

Canapeaua extensibilă Miuform Sweet Harmony are un design impunător și sobru care te transpune imediat într-o imagine de eleganță. Combinația de tapițerie din material textil, culoarea neutră și designul modern, va conferi livingului o notă superioară de stil luxos. Este canapea extensibilă multifuncțională deoarece poate găzdui până la 5 persoane, are tetiere reglabile, are spațiu generos pentru depozitare și se transformă în pat cu dimensiunile 125 x 260 cm.


9. Canapea extensibilă Mate Solar

Canapea extensibilă Mate Travis
Canapea extensibilă Mate Travis

Canapeaua extensibilă Mate Solar are un design minimalist în stil scandinav și are o eleganță impunătoare prin simplitatea sa. Se va potrivi perfect într-un living luminos și decorat cu elemente de lemn natur. Canapeaua cu un Feng Shui aparte are spațiu de depozitare și perne decorative incluse. Tapițeria din stofă este de cea mai bună calitate și suprafața de șezut este cu arcuri și spumă.10. Canapea extensibilă în formă de U Ghado Moor

Canapea extensibilă în formă de U Ghado Moor
Canapea extensibilă în formă de U Ghado Moor

Canapeaua extensibilă Ghado Moor în formă de U umple livingul cu armonie și întregește familia laolaltă. Are un design modern potrivit pentru amenajările contemporane și conferă o eleganță prin simplitate. Cele două laturi cu șezlong oferă confort și relaxare pentru un cuplu, iar partea din mijloc doar cu șezut este zona neutră pentru apropiere.


Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase colțare / canapele de colț

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele fixe

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele Chesterfield

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase seturi de canapea și fotolii


11. Canapea extensibilă colțar Debut Pop

Canapea extensibilă colțar Debut Pop
Canapea extensibilă colțar Debut Pop

Canapeaua extensibilă Debut Pop este un colțar galben în formă de L cu un design minimalist și o prezență modestă. Rolul canapelei Debut Pop este să ofere confortul imediat fără să ai prea multe pretenții. Liniile designului sunt exacte și precise, iar potrivirea acestei canapele în amenajarea unui living modern îi va oferi eleganță și seriozitate. Totodată ai opțiunea de a alege din șase variante de culoare.


Vezi și articolul: Cele mai bune canapele din piele naturală

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele din piele ecologică

Vezi și articolul: Cele mai frumoase canapele din catifea

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de living

Trăiește Zen!

Image by diana.grytsku on Freepik

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →