9 Cele mai frumoase colțare (canapele de colț)

Cele mai bune colțare (canapele de colț)

9 modele superbe de colțare pentru sufragerie. Cele mai frumoase canapele de colț pentru a amenaja un living Zen în 2023. Mobilează casa cu cea mai bună canapea colțar.

Colțarele sunt printre cele mai practice tipuri de canapea datorită faptului că poți utiliza eficient spațiul din living. Canapeaua de colț este perfectă pentru familii pentru că se pot așeza cu toții la un film, ori pentru un cuplu pentru că fiind doar doi, atunci se pot uita la film întinși fiecare pe o latură. Dezavantajul colțarului este atunci când vrei să înghesui mai multe persoane pe canapea și partea din colț nu este mereu practică, iar cine nimerește să stea acolo nu va sta foarte confortabil.

„Dacă mergi oriunde, chiar și în paradis, vei tânji după acasă.”

Malala Yousafzai

Când cumperi un colțar, prima dată să ai în vedere foarte bine ce spațiu ai disponibil în living și să verifici dacă se încadrează dimensiunile canapelei. Măsurătoarea colțarului este foarte importantă mai ales dacă este vorba de o sufragerie mică. Apoi trebuie să te decizi asupra stilului colțarului: chiar dacă ți se pare pe internet sau în magazin că este o canapea fancy dar nu se potrivește stilului tău, ulterior o să-ți pară rău și o să simți că nu e locul ei acolo. Alege culori care sunt în ton cu restul mobilei pentru a le asorta sau într-o culoare complementară pentru a crea o cromatică omogenă.


9 Cele mai frumoase colțare pentru sufragerie și living în 2023

Cele mai bune colțare pentru sufragerie și living
Cele mai bune colțare pentru sufragerie și living

Cele 9 modele de canapele de colț nu sunt extensibile. Am selectat aproape doar colțarele care nu sunt extensibile datorită faptului că o canapea nu are destinația de pat. Au trecut vremurile când veneau rudele de la țară să doarmă la tine; acum poți să le închiriezi o cameră de hotel și să doarmă liniștiți într-un pat normal. De asemenea, dacă vin prietenii în vizită și stau până târziu, cheamă-le un taxi că nu este o avere. Mai avere este o canapea pe care ai cheltuit bani munciți și nu vrei să o uzeze cunoștințele tale.


1. Canapea colțar Bubble

Canapea colțar Bubble
Canapea colțar Bubble

Colțarul Bubble este o canapea de colț cu un design modern care atrage toate privirile. Este un colțar care inspiră și oferă un confort incredibil și emană o căldură în locuință. Este o canapea de colț cu un aspect deosebit care își face mai mare plăcere să stai să lenevești pe ea. Are forme rotunjite și este moale la atingere. Este umplută cu spumă poliuretanică ce este foarte comodă la ședere. Este o alegere de calitate care merită fiecare ban investit.


2. Canapea colțar Cosmopolitan Design Vienna

Canapea colțar Cosmopolitan Design Vienna
Canapea colțar Cosmopolitan Design Vienna

Colțarul Cosmopolitan Design Vienna are un aspect modern și chiar dacă are linii simple, această canapea se remarcă prin eleganța aparte pe care o are. Se încadrează perfect într-un living amenajat contemporan, dar în același timp se poate asorta cu alte piese în stil neoclasic. Culoarea verde a canapelei de colț va da echilibru sufrageriei și va crea o vibrație de armonie. Verdele se asortează de minune cu piesele de mobilă din lemn și astfel vei îmbina perfect nuanțele copacilor pentru o cromatică naturală în casa ta.


3. Canapea colțar Miley – Micadoni

Canapea colțar Miley – Micadoni
Canapea colțar Miley – Micadoni

Colțarul Miley – Micadoni este o canapea modernă cu linii bine definite, perfectă pentru o sufragerie discretă dar care în același timp să-și păstreze eleganța. Canapeaua este tapițată cu o catifea moale din material textil, are forme rotunjite pentru un plus de rafinament și oferă un confort excelent datorită șezutului comod și moale. Este o canapea de colț potrivită pentru cei care doresc o amenajare simplă și de calitate.4. Canapea colțar Kave Home Blok

Canapea colțar Kave Home Blok
Canapea colțar Kave Home Blok

Colțarul Kave Home Blok are un aspect modern care inspiră căldură și confort datorită formelor rotunjite și a pernelor mari. Se încadrează perfect în case amenajate în stil industrial cu elemente de mobilier cu rame metalice. Totodată canapeaua ar putea fi preferata celor care își amenajează locuința cu mobilă în stil minimalist. Canapeaua are 3 locuri, dar datorită construcției ar fi ideală mai degrabă pentru cupluri sau persoane care locuiesc singure.


5. Canapea colțar Liquidity

Canapea colțar Liquidity
Canapea colțar Liquidity

Colțarul Liquidity este o canapea de colț un un aspect ultra modern și este specială pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin. Este ideală pentru cei care doresc un design ieșit din comun și să iasă în evidență față de modelele banale. Are un aspect care inspiră confort dar și oferă datorită faptului că are umplutură din spumă care este comodă la ședere. Este o canapea de colț realizată din materiale de calitate și este o investiție pe termen lung care merită din plin.

6. Canapea colțar Mesonica Musso Tufted

Canapea colțar Mesonica Musso Tufted
Canapea colțar Mesonica Musso Tufted

Colțarul Mesonica Musso Tufted are un design simplu și elegant. Este de culoare neagra sau maro și este tapițată cu piele naturală. Datorită materialelor și a designului, colțarul se pretează pentru familii care au livinguri generoase. Canapeaua are un design care nu se demodează în timp și este pentru oameni care apreciază o mobilă de calitate.


7. Canapea colțar Max Winzer Nathan

Canapea colțar Max Winzer Nathan
Canapea colțar Max Winzer Nathan

Colțarul Max Winzer Nathan are o eleganță prin simplitatea liniilor de design. Minimalismul cu care a fost desenată canapeaua îi oferă o alură premium. Formele precise combinate cu un pernele moi, oferă un confort incontestabil. Culoarea bej se încadrează perfect în orice decor. Colțarul are un design atemporal care se va încadra în orice fel de amenajare a sufrageriei chiar și peste ani de zile.


Vezi și articolul: Cele mai frumoase canapele din catifea

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele din piele ecologică


8. Canapea colțar Windsor & Co Sofas Vesta

Canapea colțar Windsor & Co Sofas Vesta
Canapea colțar Windsor & Co Sofas Vesta

Colțarul Windsor & Co Sofas Vesta are un design modern cu un finisaj de catifea. Este perfectă pentru persoane tinere sau cupluri pentru a petrece seri sau nopți pe canapea. Oferă confortul dorit pentru a te bucura pe deplin de jocuri video sau de filme. Are forme pe care nu le poți ignora. Aceste forme parcă te invită la stat îndelung pe canapea astfel încât să-ți recapeți energiile pierdute.


Vezi și articolul: Cele mai bune canapele fixe

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele din piele naturală

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele extensibile


9. Canapea colțar Chesterfield

Canapea colțar Chesterfield
Canapea colțar Chesterfield

Colțarul Chesterfield are un design clasic inspirat din nobilimea engleză. Modelul Chesterfield a apărut prima dată în anii 1700, iar în ultimii a devenit ani foarte căutat la noi în țară și pe bună dreptate are și de ce. Acest design clasic este foarte elegant, a trecut testul timpului pentru că nu s-a demodat și este foarte versatilă întrucât se poate potrivi într-un living clasic pe de-o parte dar în același timp poate să aducă o personalitate puternică într-un living modern sau chiar avangardist.


Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase seturi de canapea și fotolii

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de living

Vezi și articolul: Cele mai bune canapele Chesterfield

Colțarele sunt perfecte în orice fel de sufragerie pentru că ocupă un spațiu al camerei care nu este folosit. Conform Feng Shui ar trebui să fie poziționată astfel încât să observi ușa de la intrare, dar nu pe aceeași linie. Totodată canapeaua nu trebuie așezată cu spatele la fereastră. Astfel ai creat un spațiu de comandă al casei și ai un Feng Shui bun în casă.

Trăiește Zen!

One thought on “9 Cele mai frumoase colțare (canapele de colț)

  1. Si eu sunt de parere ca o canapea de sufragerie ar trebui sa ramana pur si simplu o canapea si sa nu fie uzata dormind pe ea. Desigur, sunt persoane care din cauza spatiului limitat opteaza pentru o canapea extensibila, dar acesestea sunt exceptiile.

    Multumesc pentru inspiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *