11 Cele mai frumoase fotolii de living în 2023

Cele mai bune fotolii de sufragerie și living

11 modele de fotolii frumoase pentru sufrageria ta. Găsește un fotoliu confortabil pentru un living Zen în 2023. Alege cel mai bun fotoliu care este pe gustul tău.

Fotoliul este un obiect de mobilier intim. Fotoliul este locul de refugiu după o zi obositoare și locul în care îți încarci bateriile. Într-o casă cu familie mai numeroasă, de regulă fiecare fotoliu este revendicat de câte un membru. Totodată, pentru cei care locuiesc singuri, fotoliul este locul pentru contemplare și deconectare.

„Acasă nu înseamnă locul de unde ești, e cel unde afli lumina când totul devine tot mai întunecat.”

Pierce Brown

Fotoliul are personalitatea sa după stil, design și culoare, iar ulterior își va întări personalitatea după persoana care îl revendică. Acesta trebuie să se încadreze în stilul casei și trebuie să respecte tipul de amenajare clasic sau modern al casei. Totodată poate fi ales un model atipic față de stilul casei și atunci va deservi și ca un element decorativ.


11 modele de fotolii frumoase pentru livingul tău în 2023

Cele mai bune fotolii de sufragerie și living
Cele mai bune fotolii de sufragerie și living

Am selectat 11 cele mai frumoase fotolii pentru toate stilurile și preferințele, astfel încât să-ți amenajezi livingul cu cele mai atractive designuri. Alege cel mai bun fotoliu pentru tine și care te definește pentru a te relaxa în sufrageria ta.


1. Fotoliu tapițat Max Winzer Verita

Fotoliu tapițat Max Winzer Verita
Fotoliu tapițat Max Winzer Verita

Fotoliul Max Winzer Verita are un aspect extrem de elegant și oferă camerei un aspect luxos. Fotoliul tapițat este de culoare verde și cu siguranță se va face remarcat în orice încăpere. Poți alege dintr-o gamă variată de culori după gustul tău. Are mânere rotunde și spătar înalt pentru un șezut confortabil.


2. Fotoliu rotativ cu taburet Fonzi

Fotoliu rotativ cu taburet Fonzi
Fotoliu rotativ cu taburet Fonzi

Fotoliul Fonzi este o piesă impunătoare de mobilier cu o estetică simplă, dar de efect. Are un aer ușor masculin și sobru, dar datorită liniilor sinuoase, la fel de bine s-ar putea potrivi într-un decor cu detalii feminine. Mai mult de atât, este un accesoriu pentru casă rezistent, conceput din esențe clasice. Cele două culori, respectiv bej și negru au un aspect natural și se completează cromatic una pe cealaltă.


3. Fotoliu suspendat Selection Costelo

Fotoliu suspendat Selection Costelo
Fotoliu suspendat Selection Costelo

Fotoliul suspendat Selection Costelo se încadrează perfect într-o grădină, pe o terasă, un balcon sau într-o sufragerie generoasă. Fotoliul suspendat este ideal pentru atunci când ai nevoie de un moment de liniște și asculți niște jazz pe fundal. Datorită pernelor moi și a formei rotunde, acest fotoliu suspendat este precum un cocon protector atunci când te retragi de la zgomot și te afunzi într-o carte cu o poveste care să te inspire.


4. Fotoliu șezlong Slinky

Fotoliu șezlong Slinky
Fotoliu șezlong Slinky

Fotoliul șezlong Slinky are un aspect cu linii simple, dar în același timp designul este modern. Șezlongul nu este foarte popular în casele oamenilor, dar cred că este o piesă de mobilier subapreciată. Este o combinație dintre un fotoliu și o canapea care este perfect pentru odihnă sau chiar un pui de somn. Iar pentru faptul că are dimensiuni doar pentru o persoană, ai garanția că relaxarea pe acest șezlong este nederanjată.


5. Fotoliu recliner Jerod

Fotoliu recliner Jerod
Fotoliu recliner Jerod

Fotoliul recliner Jeff este piesa de mobilier perfectă pentru tine dacă ajungi acasă obosit de la muncă și vrei să te relaxezi. Este un fotoliu recliner tapițat cu piele ecologică și este foarte confortabil datorită umpluturii de spumă. Este un fotoliu perfect dacă vrei să lenevești sau să îți încarci bateriile. Este ideal pentru persoanele care petrec timp să citească sau să privească la televizor.6. Fotoliu clasic din piele Max Winzer Vary

Fotoliu clasic din piele Max Winzer Vary
Fotoliu clasic din piele Max Winzer Vary

Fotoliul Max Winzer Vary are un design elegant perfect pentru sufrageriile care păstrează o amenajare clasică. Fotoliul este tapițat din piele naturală și are picioare din lemn. Fotoliul se potrivește pentru cei care sunt conservatori și care apreciază calitatea. Este un fotoliu dintr-o calitate excepțională care păstrează funcționalitatea și fiabilitatea. Are un aspect clasic care nu se demodează niciodată. Este ideal pentru livingurile elegante întrucât se încadrează perfect cu acestea datorită culorii coniacului și a aspectului trainic. Poate fi preferat de persoanele mature care nu acceptă compromisuri când vine vorba de amenajarea sufrageriei din casă.


7. Fotoliu Mesonica Puzo

Fotoliu Mesonica Puzo
Fotoliu Mesonica Puzo

Fotoliul Mesonica Puzo are un design industrial, din piele naturală de culoare maro închis cu aspecte de piele uzată. Acest fotoliu poate fi un element decorativ de sine stătător datorită aerului modern. Este ideal pentru persoanele care vor să aibă în living piesă de mobilier specială și de efect, dar în același timp să nu iasă foarte mult în evidență.


8. Fotoliu Interieurs 86 Flandrin

Fotoliu Interieurs 86 Flandrin
Fotoliu Interieurs 86 Flandrin

Fotoliul Interieurs 86 Flandrin are un design modern și niște forme care ies în evidență. Este ideal pentru cei care doresc ceva ieșit din comun, dar care în același timp să ofere confortul necesar pentru relaxare. Este extrem de elegant și aspectul fotoliului se impune în orice loc va fi amplasat. Fotoliul este rezistent și în același timp foarte comod. Are tapițerie din stofă catifelat, iar umplutura este din spumă. Îndeplinește toate criteriile pentru a fi o alegere șic la tine în living.


9. Fotoliu Chesterfield Mastera

Fotoliu Chesterfield Mastera
Fotoliu Chesterfield Mastera

Fotoliul Chesterfield Mastera este o piesă excepțională de mobilier datorită faptului că îmbină clasicul cu modernul. Modelul Chesterfield este unul care nu se demodează și este mereu în pas cu moda. Este un fotoliu tapițat cu o stofă de catifea ce îi oferă suplimentar o eleganță incontestabilă.


10. Fotoliu cu spătar înalt

Fotoliu cu spătar înalt
Fotoliu cu spătar înalt

Fotoliul cu spătar înalt are un design modern datorită formelor atipice de spătar înalt și șezut de formă rotundă. În același timp tapițeria are o tentă clasică datorită nasturilor în stil Chesterfield și a picioarelor de lemn sculptate. Întrucât are un aspect decorativ excepțional, se încadrează perfect în livingurile eclectice cu design avangardist.


Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase fotolii extensibile

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase fotolii recliner

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune fotolii de masaj


11. Fotoliu Ou/Scoică

Fotoliu Ou/Scoică
Fotoliu Ou/Scoică

Fotoliul OU se remarcă prin designul ultra modern și prin liniile rotunjite care aduc a forma unui ou. Fotoliul are o bază metalică ce permite rotirea la 360 de grade. Se încadrează de minune în spațiile de living care adoptă un stil eclectic. Originalitatea acestei piese de mobilier nu poate fi trecută cu vederea și face ca să fie un element cu personalitate.


Fotoliul este o piesă importantă într-o casă. Dacă nu stai pe el să te relaxezi sau să citești o carte, stau niște haine. Deci are mereu un rol în camera ta. Alege-l pe cel care te inspiră cel mai bine pentru a avea un bun Feng Shui în casă!

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase scaune și fotolii balansoar

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase șezlonguri de living

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase fotolii suspendate

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase fotolii puf (bean bags)

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →