TOP 5 Cele mai bune birouri reglabile pe înălțime

Cele mai bune birouri reglabile pe înălțime

Care sunt cele mai bune birouri cu înălțime reglabilă? Află din TOP 5 Cele mai bune birouri reglabile pe înălțime în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Birourile reglabile pe înălțime au devenit foarte populare printre cei care lucrează foarte mult de la birou. Fie că lucrezi remote de acasă ori fizic de la sediul firmei, birourile ajustabile pe verticală sunt foarte benefice dacă îți petreci mult timp la birou. Birourile se reglează electric sau manual printr-o manivelă pentru a schimba poziția de lucru din șezut în picioare.

„Munca este energia pasionată pe care o depui în arta care te definește.”

Constance Chuks

Birourile reglabile pe înălțime se găsesc pe diferite dimensiuni de blat sau diferite calități ale materialelor. Cel mai potrivit birou reglabil pentru tine trebuie să satisfacă nevoia de spațiu ocupat în casă, de dimensiunea blatului astfel încât să încapă unul sau mai multe monitoare și să se încadreze într-un buget decent.


TOP 5 cele mai bune birouri reglabile pe înălțime în 2023

TOP cele mai bune birouri reglabile pe înălțime
TOP cele mai bune birouri reglabile pe înălțime

Alege un birou reglabil de calitate pentru a lucra cât mai eficient și cu un randament ridicat. Alege biroul reglabil pe înălțime care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cel mai bun birou reglabil electric pe înălțime: Birou cu înălțime reglabilă electric Viva Upgrade

Birou cu înălțime reglabilă electric Viva Upgrade
Birou cu înălțime reglabilă electric Viva Upgrade

Biroul reglabil Viva Upgrade este cel mai bun birou reglabil electric pe înălțime pe care îl poți găsi pe piață. Este un birou solid și robust cu o structură metalică din oțel și un blat din PAL gros de 18 mm, care poate susține o greutate de 120 kg. Biroul este unul cu dimensiunea de 1600 mm lungime x 800 mm lățime și este ideal pentru tine dacă ai un PC cu până la trei monitoare.

Biroul Viva Upgrade are două motoare silențioase pentru a regla înălțimea. Acesta se poate regla între 62,5 cm și 127,5 cm. Panoul de comanda are afișaj digital și funcție de memorare a 4 poziții de înălțime. Totodată are un sistem care detectează eventualele obstacole și biroul se va opri din reglaj pentru a preveni eventualele accidente. Toți utilizatorii acestui birou reglabil sunt foarte mulțumiți de achiziție.


2. Biroul reglabil electric pe înălțime cu cel mai bun raport calitate-preț: Birou cu înălțime reglabilă electric Qmobili Motion

Birou cu înălțime reglabilă electric Qmobili Motion
Birou cu înălțime reglabilă electric Qmobili Motion

Biroul Qmobili Motion este biroul reglabil electric pe înălțime cu cel mai bun raport calitate-preț. Dimensiunea biroului de 1380 mm x 750 mm este suficientă pentru a încăpea două monitoare. Biroul are o structură metalică solidă care poate susține până la 50 kg și un blat din PAL, iar Qmobili oferă o gamă variată de culori din care să alegi. Este un birou stabil care se montează foarte ușor.

Biroul Qmobili Motion are un motor electric pentru reglarea înălțimii sus/jos și 4 trepte de înălțime care pot fi memorate și personalizate. Înălțimea se poate regla între 72 cm și 117 cm. Acest birou este unul foarte fiabil fapt pentru care majoritatea celor care au cumpărat acest birou sunt foarte mulțumiți de el.


3. Biroul reglabil electric pe înălțime recomandat de ZenSpot: Birou cu înălțime reglabilă electric Ergoplus

Birou cu înălțime reglabilă electric Ergoplus
Birou cu înălțime reglabilă electric Ergoplus

Biroul Ergoplus este biroul reglabil electric pe înălțime recomandat de ZenSpot deoarece este o alegere foarte bună. Este un birou solid confecționat din materiale premium. Cadrul este din oțel, iar blatul din PAL gros de 25 mm cu dimensiunea 1380 x 670 mm. Cele două motoare reglează înălțimea între 62 și 128 cm.

Biroul Ergoplus are o capacitate maximă de 125 kg, iar cadrul asigură până la 20.000 de cicluri de ridicare și coborâre (măsurate pentru 100 kg). Are și un sistem de detectare a obstacolelor în timpul ajustărilor pentru a putea evita orice lovire. Montajul biroului reglabil este foarte simplă și intuitivă. Poți duce taskurile la bun sfârșit fără bătăi de cap: motorul este silențios și fin, stă țeapăn și nu tremură, este foarte util și elegant.


4. Cel mai bun birou reglabil electric pe înălțime de buget: Birou cu înălțime reglabilă electric E-table Universal

Birou cu înălțime reglabilă electric E-table Universal
Birou cu înălțime reglabilă electric E-table Universal

Biroul E-table Universal este cel mai bun birou reglabil electric pe înălțime dacă bugetul alocat este unul limitat. Are dimensiunea blatului de 1210 mm x 700 mm și este ideal pentru un monitor sau laptopuri. Poți crea un spațiu de lucru acasă foarte eficient cu acest birou cu 4 moduri de memorie și înălțime reglabilă între 70 cm la 120 cm.

Biroul E-table Universal se montează foarte intuitiv și ușor astfel încât să începi lucrul imediat. Este foarte stabil pentru un monitor sau un laptop și te va ajuta să poți ține articulațiile antrenate.


5. Cel mai bun și ieftin birou reglabil electric pe înălțime: Birou cu înălțime reglabilă electric TerrA3

Birou cu înălțime reglabilă electric TerrA3
Birou cu înălțime reglabilă electric TerrA3

Biroul TerrA3 este cel mai bun birou reglabil electric pe înălțime dintre cele mai ieftine. Blatul este de dimensiunea 1200 x 600 mm și este ideal pentru un PC cu un singur monitor sau pentru lucrul la laptop. Este destul de rezistent și este indicat să urci maxim 60kg sarcină pentru a-l putea ridica fără probleme.

Biroul TerrA3 este potrivit pentru tine dacă nu dorești să cheltui foarte mulți bani pe un birou reglabil. Este ușor de instalat și ulterior vei descoperi că este un birou reglabil solid, fiabil și cu care îți faci treaba foarte bine.


6. Cel mai bun birou reglabil manual pe înălțime: Birou cu înălțime reglabilă manual A+ BRLN02

Birou cu înălțime reglabilă manual A+ BRLN02
Birou cu înălțime reglabilă manual A+ BRLN02

Biroul A+ este cel mai bun reglabil manual pe înălțime. Varianta de reglare manuală este varianta cea mai ieftină și cumva de compromis. Adică îți vei asuma că vei da de manivelă de fiecare dată când vrei să reglezi înălțimea. Pe de altă parte nu vei mai fi dependent de electricitate. În același timp nici nu mai consumi resurse pentru ceva ce până mai acum nu trebuia băgat în priză.

Biroul A+ are blatul de 1200 x 738 mm și înălțimea reglabilă între 76 cm și 126 cm. Instalarea biroului este foarte simplă și este foarte fiabil datorită faptului că lipsește sistemul de ridicare electrică. Plus, are un mod de înclinare a blatului și o bara de sprijin, pentru lucru ergonomic de la laptop.


Vezi și articolul: Cele mai bune birouri / mese de birou

Vezi și articolul: 8 Cele mai bune birouri de gaming

Birourile reglabile aduc o ergonomie optimă în mediul de lucru de acasă. Sunt ideale pentru cei care lucrează remote sau sunt freelanceri și petrec mai multe ore la birou. Cât stai în picioare nu ai cum să stai pe loc și îți pui musculatura în mișcare. Astfel rămâi în focus pentru a termina taskurile. Birourile reglabile pe înălțime te ajută să menții postura și să eviți multe probleme.

Vezi și articolul: Cele mai bune scaune de birou

Vezi și articolul: Cum să-ți amenajezi biroul de acasă?

Vezi și articolul: TOP 5 Cele mai bune scaune de gaming

Trăiește ZEN!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →