9 Cele mai bune birouri (mese de birou) în 2023

Cele mai bune birouri / mese de birou

Alege cel mai bun birou pentru lucru. Află care sunt cele mai bune mese de birou pentru work from home. 9 modele de birouri bune pentru munca de acasă în 2023.

Birourile sunt piesele de mobilier unde ne petrecem o mare parte din timpul zilei și de aceea trebuie să fie cele mai bune. O masă de birou perfectă este aceea care este inspirată din stilul tău pentru a avea tot confortul necesar astfel încât să duci munca la bun final. Biroul trebuie să împrumute din personalitatea ta, dar în același timp trebuie să transmită cele mai bune sentimente când vine vorba de lucru.

„Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci.”

Steve Jobs

Mesele de birou sunt foarte variante din punct de vedere al stilurilor sau a funcționalităților. Trebuie să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Spațiul de lucru este necesar să fie amenajat cu un birou bun și frumos astfel încât să ai cea mai bună energie în timpul în care lucrezi. Din varietatea de modele și materiale alege-l pe cel care se încadrează cel mai bine în camera ta.

9 cele mai bune birouri (mese de birou) în 2023

1. Birou stil industrial

Birou stil industrial
Birou stil industrial

Biroul în stil industrial are un design modern care se poate încadra în orice birou sau living amenajat astfel. Are un design serios și ferm care aduce aminte de birourile clasice. Elementele metalice transmit putere și seriozitate, care te vor inspira pentru ca munca ta să fie una de calitate și profesionistă. Lemnul este elementul cald care aduce confortul pentru lucrul de acasă sau de la biroul fizic.


2. Birou alb în stil scandinav

Birou alb în stil scandinav
Birou alb în stil scandinav

Biroul în stil scandinav este perfect pentru cei care nu au nevoie de distracții cu elemente care nu au utilitate și doresc să se concentreze doar pe munca depusă. Stilul scandinav predomină în culori albe și materiale din lemn. Acest stil minimalist este ideal pentru a-ți păstra focusul pe ce ai de lucru. Se poate încadra perfect în orice tip de amenajare și aduce un pic de eleganță și seriozitate.


3. Birou reglabil pe înălțime

Birou reglabil pe înălțime
Birou reglabil pe înălțime

Biroul reglabil pe înălțime este excelent pentru cei care petrec multe ore la birou sau lucrează de acasă. Acest tip de birou are un motor electric ce ajustează înălțimea astfel încât să-l poți regla perfect pentru statura ta. Astfel beneficiezi de cel mai bun confort și ai o poziție corectă la birou. Cel mai mare avantaj al acestui tip de birou este că-l poți ridica la o înălțime astfel încât să poți lucra din picioare. Astfel poți pune sângele în mișcare și ajustezi poziția corpului, iar tu poți să continui munca. Birourile reglabile pe înălțime au câștigat foarte mare popularitate în rândul tinerilor și poți găsi o varietate largă de culori și dimensiuni.


4. Birou directorial

Birou directorial
Birou directorial

Biroul directorial are un design clasic care inspiră putere și siguranță. Acest tip de masă de birou este ideală în birourile de manageri dar și pentru cei care lucrează de acasă. Dacă dorești să ai un spațiu de lucru care inspiră profesionalism și seriozitate atunci un birou directorial este piesa de mobilier perfectă pentru a transmite acest lucru. Este valabil chiar și pentru work from home deoarece dedicația și pasiunea pentru lucru se transmite foarte ușor în funcție de cum amenajezi spațiul de lucru. Biroul directorial este o piesă de mobilier solidă, cu spații de sertare pentru depozitare, cu un design elegant și modern.


5. Birou de gaming

Birou de gaming
Birou de gaming

Biroul de gaming este perfect pentru pasionații de jocuri video care petrec mai multe ore în fața calculatorului. Aspectul este o exprimare a pasiunii și o declarație de apartenență. Designul este multifuncțional și are suporturi pentru căști, pahar, telefon, gamepad și cabluri. Totodată are lumini LED RGB pentru ca filmul să fie complet. Este ideal pentru copii sau tineri elevi care care au ca activitate gamingul în timpul liber. Biroul de gaming este practic și suficient de spațios pentru laptop sau calculator.


6. Birou reglabil pentru laptop

Birou reglabil pentru laptop
Birou reglabil pentru laptop

Biroul reglabil pentru laptop este varianta light a birourilor reglabile pe înălțime. Acest model de birou are utilitate foarte bună deoarece poți lucra din picioare pentru a putea pune sângele în mișcare, dar poate fi util și pentru a putea susține prezentări. Este recomandat să mai ai un birou de sine stătător pentru a putea alterna din poziția de ședere cu cea de stat în picioare. Biroul pentru laptop este ajustabil pe înălțime pentru a-l regla perfect astfel încât să ai cel mai bun confort pentru lucru. Poate fi mutat cu ușurință datorită roților.


7. Birou rabatabil multifuncțional

Birou rabatabil multifuncțional
Birou rabatabil multifuncțional

Biroul rabatabil are o utilitate enormă în camerele mici sau în garsoniere. Acest birou se poate rabata la perete pentru a câștiga mai mult spațiu. Acest birou este multifuncțional și este format din două module: partea de birou propriu-zisă și rafturi pentru depozitare. Este perfect pentru copii sau elevi de școală care nu folosesc biroul des ori toată ziua și astfel câștigă spațiu de joacă în cameră. Totodată este ideal și pentru adulții care lucrează de acasă. Pentru work from home este ca și cum ai închide ușa de la birou pentru a merge acasă. Este util să separi spațiul de lucru cu cel personal, iar dacă ai limite din punct de vedere al suprafeței atunci acest birou rabatabil este soluția pentru tine.


8. Birou Aviator

Birou Aviator
Birou Aviator

Biroul Aviator are un design special conceput pentru nonconformiști și pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin. Are un design neobișnuit și iese din orice tipar pe care îl ai de la un birou de lucru. Este perfect și pentru cei care lucrează de acasă dacă au o latură creativă dar și pentru birouri fizice. Biroul are o formă de elice în loc de un picior are un motor de avion. Acest birou este impresionant și se va face remarcat în orice tip de încăpere.


Vezi și articolul: Cele mai bune birouri reglabile pe înălțime

Vezi și articolul: 8 Cele mai bune birouri de gaming

Vezi și articolul: Cum să-ți amenajezi biroul de acasă?


9. Birou pliabil

Birou pliabil
Birou pliabil

Biroul pliabil este foarte util pentru tine dacă ai un spațiu limitat pentru zona de lucru. Este ideal pentru o cameră mică sau o garsonieră unde fiecare centimetru contează. Totodată e perfect pentru cei care nu au nevoie în fiecare zi de un birou dar este bine să fie acolo. Este util dacă ai de lucru din când în când și nu dorești să ocupi spațiul cu o piesă de mobilier neutilizată. Acest birou pliabil este foarte practic și ieftin din punct de vedere al prețului. Poate fi depozitat cu ușurință după un dulap ori pe balcon, deoarece se pliază și ocupă foarte puțin spațiu.


Vezi și articolul: Cele mai bune scaune de birou

Vezi și articolul: TOP 5 Cele mai bune scaune de gaming

Trăiește ZEN!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →