TOP Cele mai bune scaune de birou în 2023

Cele mai bune scaune de birou

Care sunt cele mai bune și calitative scaune de birou acum? Alege cel mai bun scaun de birou pentru tine: directorial, ergonomic, gaming sau cu sprijin pe genunchi.

Scaunele de birou sunt o piesă esențială dacă ai un loc de muncă de la biroul de firmă sau dacă lucrezi de la biroul amenajat acasă. Un scaun de birou bun trebuie să ofere confortul necesar pentru ca munca să decurgă cât mai lin și o postură corectă pentru a putea preveni problemele de spate.

„Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia.”

Aristotel

TOP Cele mai bune scaune de birou în 2023

Alege cel mai bun și calitativ scaun de birou pentru tine. Pe piață vei găsi foarte multe modele de scaune de birou. Acestea se împart în câteva categorii: scaun de de birou ergonomice, scaune de birou directoriale, scaune de birou de gaming sau scaune de birou cu sprijin pe genunchi.


1. Scaune de birou ergonomice

Scaunele de birou ergonomice au cel mai bun raport calitate-preț dintre toate categoriile de scaune pentru lucrul la birou. Scaunele ergonomice oferă un confort excelent pentru lucrul de la birou, iar prețurile sunt accesibile. Aceste scaune au de regulă suport lombar și pentru cap, sunt ajustabile și foarte variate.

Cel mai bun scaun de birou ergonomic: Scaun de birou ergonomic Hasel

Scaun de birou ergonomic Hasel
Scaun de birou ergonomic Hasel

Scaunul de birou ergonomic Hasel este o alegere foarte bună datorită faptului că este un scaun de birou premium. Are un design ergonomic minimalist special conceput pentru a oferi suportul lombar în timpul lucrului de la birou. Este un scaun de birou ideal pentru un randament bun și pentru un lucru eficient.


Scaunul de birou ergonomic cu cel mai bun raport calitate-preț: Scaun de birou ergonomic Furnhouse

Scaun de birou ergonomic Furnhouse
Scaun de birou ergonomic Furnhouse

Scaunul de birou ergonomic Furnhouse are un raport calitate preț foarte bun. Oferă suport lombar, suport pentru cap, iar spătarul este reglabil pentru o poziție cât mai corectă la birou. Tapițeria șezutului este din poliester și per total este un scaun rezistent și durabil.


Cel mai ieftin și bun scaun de birou ergonomic: Scaun de birou ergonomic Kring Origo

Scaun de birou ergonomic Kring Origo
Scaun de birou ergonomic Kring Origo

Scaunul de birou ergonomic Kring Origo este cel mai bun scaun de birou dacă ai un buget limitat. Pentru prețul cerut oferă confortul necesar pentru a lucra în liniște de la birou. Este un scaun de birou rezistent și majoritatea celor care îl folosesc deja sunt extrem de mulțumiți. Este un scaun de birou ieftin și bun cu care să-ți faci treaba fără probleme.


2. Scaune de birou directoriale

Scaunele de birou directoriale sau executive sunt cele mai bune scaune pe care le poți găsi pe piață. Scaunele directoriale sunt foarte confortabile, au dimensiuni mari și sunt robuste. Aceste tipuri de scaune sunt preferate de cei care petrec multe ore la birou sau de cei care ocupă poziții de management. Scaunele directoriale sunt fabricate din materiale premium și au cea mai bună calitate pe care o poți avea.

Cel mai bun scaun de birou directorial: Scaun de birou directorial Levi

Scaun de birou directorial Levi
Scaun de birou directorial Levi

Scaunul de birou directorial Levi este un scaun premium tapițat cu piele naturală. Are un design modern și oferă un confort sporit în timpul lucrului de la birou. Este alegerea cea mai bună pentru un birou de management.


Scaunul de birou directorial cu cel mai bun raport calitate-preț: Scaun de birou directorial Desmond

Scaun de birou directorial Desmond
Scaun de birou directorial Desmond

Scaunul de birou directorial Desmond are un raport calitate-preț foarte bun și este o alegere excelentă. Scaunul este tapițat cu piele ecologică, are umplutură confortabilă și roți de cauciuc silențioase. Este calitativ și robust, oferă un confort excelent și este fiabil.


Cel mai ieftin și bun scaun de birou directorial: Scaun de birou directorial Kring Bokai

Scaun de birou directorial Kring Bokai
Scaun de birou directorial Kring Bokai

Scaunul de birou directorial Kring Bokai este cel mai bun dintre cele mai ieftine și este o alegere foarte bună dacă ai un buget limitat. Scaunul are un spătar care urmează curbura coloanei, interior din spumă și este tapițat cu piele ecologică.


3. Scaune de birou pentru gaming

Scaunele de birou pentru gaming sunt foarte populare printre tinerii pasionați de jocuri video sau de streameri și youtuberi. Scaunele de gaming au un design tineresc, dar popularitatea au dobândit-o datorită faptului că sunt robuste și oferă confortul necesar pentru zona lombară și a gâtului. Sunt special concepute pentru cei care petrec foarte multe ore la birou în fața calculatorului.

Cel mai bun scaun de gaming: Scaun de birou pentru gaming Asus ROG Chariot Core

Scaun de gaming Asus ROG Chariot Core
Scaun de gaming Asus ROG Chariot Core

Scaunul de birou pentru gaming Asus ROG Chariot Core este un scaun premium și robust care oferă confort în timpul sesiunilor de stat la birou. Arata excelent și are un design ergonomic. Ca specificații are tetieră pentru sprijinul capului, pernă lombară și este ajustabil pe toate părțile. Este tapițat cu piele artificială și are o pernă pentru șezut foarte groasă. Totodată este echipat cu lumini RGB pentru o atmosferă de gaming completă. Este o alegere premium de top care face toți banii.


Scaun de birou pentru gaming Dr. Shield SV Racer

Scaun de gaming Dr. Shield SV Racer
Scaun de gaming Dr. Shield SV Racer

Scaunul de birou pentru gaming Dr. Shield SV Racer este o alegere foarte bună deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Este un scaun de gaming foarte robust cu un cadru de otel și tapițat cu piele sintetică. Oferă tot confortul necesar datorită faptului ca scaunul are un șezut din spumă, tapițerie din piele sintetică, perne pentru suportul capului și al spatelui pentru zona lombară. Scaunul Dr. Shield SV Racer are roți silențioase și este un scaun de gaming premium la un preț accesibil.


Scaun de birou pentru gaming Serioux Torin

Scaun de birou pentru gaming Serioux Torin
Scaun de birou pentru gaming Serioux Torin

Scaunul de birou pentru gaming Serioux Torin este cel mai bun pentru tine dacă ai un buget limitat. Deși nu este chiar cel mai ieftin, este cel mai bun dintre cele mai ieftine. Este disponibil în 3 variante de culori (predominant negru + roșu, galben sau albastru), este tapițat cu piele sintetică, are spătar reglabil și perne detașabile pentru cap și zona lombară. De asemenea înălțimea șezutului și a mânerelor sunt reglabile.


Vezi și articolul: TOP 5 Cele mai bune scaune de gaming

Vezi și articolul: Cele mai bune birouri reglabile pe înălțime


4. Scaune de birou cu sprijin pe genunchi / kneeling chair

Scaunele de birou cu sprijin pe genunchi sau kneeling chair nu au o popularitate foarte mare însă acestea sunt foarte utile. Eu cred că acest tip de scaun de birou este cea mai bună invenție pentru o postură corectă la birou. Au o formă neconvențională cu o pernă pentru șezut și o altă pernă pentru sprijinul pe genunchi sau tibii. Nu are spătar, însă datorită construcției ești forțat să ai o postură dreaptă la birou și sprijinul pe genunchi absoarbe din presiunea de a sta cu spatele drept. Eu îl folosesc zilnic, însă este indicat ca la un interval de câteva ore să alternezi cu scaun de birou obișnuit.

Cel mai bun scaun kneeling în general: Scaun de birou cu sprijin pe genunchi AIX

Scaun de birou cu sprijin pe genunchi AIX
Scaun de birou cu sprijin pe genunchi AIX

Scaunul de birou cu sprijin pe genunchi AIX este cam cea mai bună opțiune de acest tip pe care o poți alege. Pernele sunt dintr-un burete moale și tapițate cu material textil. Șezutul poate fi reglat în 3 poziții de înălțime și cu ajutorul celor 4 roți te poți deplasa foarte ușor pe lângă birou. Are un cadru metalic ce suportă o capacitate maximă de 100 kg și este indicat pentru persoane cu înălțime cuprinsă între 140-190 cm.


Scaun kneeling alternativă bună: Scaun de birou cu sprijin pe genunchi și balansoar

Scaun de birou cu sprijin pe genunchi și balansoar
Scaun de birou cu sprijin pe genunchi și balansoar

Scaunul de birou cu sprijin pe genunchi și balansoar este o alternativă foarte bună și este de luat în calcul. Cardul scaunului este din lemn de mesteacăn și suportă o sarcină maximă de 100 kg. Acest tip de scaun este unul fix adică nu are roți pentru deplasare sau posibilitatea de a ajusta înălțimea. Însă datorită formei sale te poți balansa pe el stând la birou.


Scaun kneeling variantă bună: Scaun de birou cu sprijin pe genunchi și suport lombar

Scaun de birou cu sprijin pe genunchi și suport lombar
Scaun de birou cu sprijin pe genunchi și suport lombar

Scaunul de birou cu sprijin pe genunchi și suport lombar este varianta cea mai bună dacă nu te poți obișnui cu faptul că stai la birou și nu ai spătar la scaun. Este varianta de compromis între un scaun de birou obișnuit și unul cu sprijin pe genunchi. Acest model are un cadru metalic rezistent și perne confortabile. În plus dispune de o pernă suplimentară pentru sprijinul spatelui în zona lombară.


Vezi și articolul: Cele mai bune birouri / mese de birou

Vezi și articolul: 8 Cele mai bune birouri de gaming

Vezi și articolul: Cum să-ți amenajezi biroul de acasă?

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →