9 Cele mai frumoase dulapuri de haine

Cele mai bune dulapuri de haine

Care este cel mai bun și mai frumos dulap de haine (șifonier/dressing)? Alege din 9 Cele mai frumoase dulapuri de haine cu păreri, recenzii și recomandări.

Dulapurile de haine (șifonierele sau dressingurile) au un rol important în dormitor în primul rând din punct de vedere practic dar și estetic. Șifonierele trebuie să fie încăpătoare și bine compartimentate pentru a putea depozita hainele pe umeraș sau împăturite. Totodată un dulap de haine are un rol estetic care trebuie să fie în concordanță cu amenajarea dormitorului.

9 Cele mai frumoase dulapuri de haine

Alege un dormitor de haine care să-ți îndeplinească nevoile de depozitare în dormitor. De asemenea alege un șifonier care să arate bine în dormitor și să te încânte din punct de vedere vizual. Vezi care șifonier îți place cel mai mult din 9 Cele mai frumoase dulapuri de haine cu variante de calitate și care sunt foarte bune din punct de vedere practic. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine necesităților tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Dulap de haine Livorno

Dulap de haine Livorno
Dulap de haine Livorno

Dulapul Livorno îmbină utilul cu plăcutul și este o alegere excelentă pentru depozitarea hainelor la tine în dormitor. Șifonierul are 2 uși glisante, are un design modern și arată foarte bine. Dulapul de haine are un spațiu extrem de încăpător și are 3 secțiuni generoase pentru haine așezate pe umeraș și totodată are rafturi pentru haine împăturite. Are un aspect estetic foarte plăcut și atractiv și se potrivește în orice fel de amenajare modernă de dormitor. Este o alegere excelentă dacă ai multe haine de pus în șifonier și îți va îndeplini toate nevoile de depozitare.


2. Dulap de haine Vento

Dulap de haine Vento
Dulap de haine Vento

Dulapul Vento are un aspect de lemn natur și este perfect dacă dorești să amenajezi dormitorul cu elemente naturale. Șifonierul este din lemn masiv de fag, are 3 uși și spațiu inferior pentru depozitarea hainelor împăturite. Este un șifonier foarte practic care îți va satisface nevoile de depozitare ale hainelor. Arată bine, este încăpător și este fabricat din materiale de calitate. Este o piesă de mobilier atractivă și foarte durabilă în același timp. Se potrivește perfect în dormitoare moderne dar totodată se poate încadra cu ușurință în camere de dormit care păstrează un aspect conservator.


3. Dulap de haine Tara

Dulap de haine Tara
Dulap de haine Tara

Dulapul Tara are un aspect cu design clasic care face o impresie excelentă în orice dormitor. Are un aspect foarte elegant și se potrivește perfect în dormitoare amenajate cu stil și pentru persoane cu pretenții din punct de vedere al aspectului. Șifonierul este foarte practic deoarece are 4 uși, iar interior este foarte încăpător. Are spațiu generos pentru a depozita haine pe umeraș și totodată poți depozita haine împăturite în partea superioară și cea inferioară. Este o alegere premium de top care îți va transforma dormitorul într-unul foarte elegant șic.


4. Dulap de haine Tvilum

Dulap de haine Tvilum
Dulap de haine Tvilum

Dulapul Tvilum are un aspect modern din lemn maro închis și este foarte sobru. Este un șifonier cu un aspect foarte plăcut și totodată este extrem de practic. Dulapul are 3 uși și 3 sertare pentru a depozita hainele într-un mod foarte organizat. Poți să așezi hainele pe umeraș sau împăturite și spațiul generos te va scăpa de dezordine în dormitor. Este o alegere foarte bună din punct de vedere estetic dar totodată este un dulap foarte practic.


5. Dulap de haine Piano Stripes

Dulap de haine Piano Stripes
Dulap de haine Piano Stripes

Dulapul Piano Stripes este un șifonier foarte elegant cu dimensiuni generoase care se potrivește în dormitoare mari cu design modern. Șifonierul are un spațiu extrem de generos și poți depozita hainele în diferite moduri. Dulapul de haine are 7 uși și poți așeza hainele pe umeraș sau împăturite și cu siguranță vei scăpa de dezordinea din casă. Spațiul încăpător este ideal pentru familiile mari care au multe haine de depozitat. Designul elegant are o tendință luxoasă și evident se încadrează în dormitoare care sun amenajate într-un stil cu pretenții.


6. Dulap de haine Kave Home Ilka

Dulap de haine Kave Home Ilka
Dulap de haine Kave Home Ilka

Dulapul Kave Home Ilka are dimensiuni compacte și se potrivește în dormitoare cu dimensiuni reduse. Șifonierul este fabricat din lemn de mango și are un design atipic pentru un dulap de haine. Aspectul său multicolor va lumina orice dormitor și va da un vibe pozitiv care îți oferă energii pozitive. Este un dulap de haine care are doar rafturi și este ideal dacă nu ai haine pentru a fi atârnate pe umeraș. Dulapul are un design modern și va transforma orice dormitor într-unul vesel și fermecător. Te vei îndrăgosti de aspectul dulapului de la prima vedere și cu siguranță te va atrage de fiecare dată.


7. Dulap de haine Onyx

Dulap de haine Onyx
Dulap de haine Onyx

Dulapul Onyx este o alegere premium de calitate care se potrivește perfect în dormitoare moderne cu aspect elegant. Șifonierul are 3 uși glisante, pe mijloc are o oglindă mare și interiorul are un spațiu extrem de generos. Dulapul de haine are un interior încăpător și poți depozita haine pe umeraș sau impăturite în partea superioară și cea inferioară. Are o personalitate aparte și totodată este o piesă de mobilier un un efect estetic extrem de surprinzător. Este o alegere perfectă din punct de vedere practic dar și al designului.


8. Dulap de haine Lisburn

Dulap de haine Lisburn
Dulap de haine Lisburn

Dulapul Lisburn are un design minimalist și elegant în același timp. Șifonierul are 2 uși glisante, o oglindă mare și un spațiu în interior foarte generos. Poți depozita hainele pe umeraș sau împăturite și te scapă de toată dezordinea din dormitor. Dulapul impresionează prin simplitatea sa și se potrivește perfect în dormitoare amenajate modern. Este totodată un șifonier foarte practic care îți păstrează hainele aranjate și la îndemână.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase paturi matrimoniale

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de dormitor

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de paturi tapițate


9. Dulap de haine Kent

Dulap de haine Kent
Dulap de haine Kent

Dulapul Kent este extrem de practic, are spațiu de depozitare generos și are un preț atractiv. Șifonierul are 4 uși și este împărțit în două secțiuni. Jumătate are spațiu pentru haine atârnate pe umeraș și are spațiu suplimentar în partea superioară și cea inferioră. Cealaltă jumătate oferă rafturi multiple pentru a depozita haine împăturite. Dulapul are un aspect modern, este încăpător și are pe exterior o oglindă pentru a te putea vedea înainte de a ieși din casă.


Vezi și articolul: 7 Cele mai frumoase modele de paturi boxspring

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase modele de noptiere

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase comode cu sertare

Trăiește Zen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *