10 Cele mai frumoase modele de măsuțe de cafea

Cele mai frumoase măsuțe de cafea

Care este cea mai bună și mai frumoasă măsuță de cafea pentru living? Află din 10 Cele mai frumoase modele de măsuțe de cafea în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Măsuțele de cafea sunt piese de mobilier care completează aspectul general al sufrageriei și de regulă se află în centrul atenției. Măsuțele de cafea au un rol important deoarece sunt excelente pentru a ține la îndemână obiecte utile precum telecomanda TV, telefonul sau o agendă, nu numai ceașca de cafea. De asemenea pot fi folosite pentru a mânca pe ele, pe post de birou temporar sau să-ți sprijini picioarele cănd stai pe canapea și te uiți la televizor. Totodată pe lângă aspectul practic, măsuțele de cafea au un rol estetic care nu poate fi pus la îndoială. Un model care iese în evidență va fi apreciat de tine și de musafirii care îți intră în casă. O măsuță de cafea trebuie să arate bine și să reflecte personalitatea ta.

10 Cele mai frumoase modele de măsuțe de cafea în 2023

Alege cea mai bună și frumoasă măsuță de cafea care îndeplinește criteriile tale din punct de vedere practic și estetic. Ai la dispoziție 10 Cele mai frumoase modele de măsuțe de cafea din care să alegi pe cea care îți place cel mai mult. Întrucât este o investiție pe termen lung alege măsuța de cafea care este perfectă pentru tine.

1.

Măsuță de cafea Jaipur
Măsuță de cafea Jaipur

Măsuța de cafea Jaipur are un design clasic și impresionează de la prima vedere. Este o măsuță de cafea solidă, cu dimensiuni 60 x 110 cm și este fabricată din lemn de salcâm. Aspectul vintage al mesei se potrivește pentru oricine chiar dacă ai livingul amenajat în stil modern, dar este ideală pentru o sufragerie care este în același ton. Detaliile picioarelor sculptate și colțarele metalice îi dau un aer sofisticat și scoate la iveală personalitatea puternică. Este o măsuță de cafea practică, dar mai ales este o piesă de mobilier cu rol decorativ de care te îndrăgostești necondiționat.


2

Măsuță de cafea Lyon Béton Curb
Măsuță de cafea Lyon Béton Curb

Măsuța de cafea Lyon Béton Curb este mai mult decât o piesă de mobilier, este o piesă de artă contemporană. Măsuța de cafea are un design minimalist dar care impresionează prin detalii. Este construită din beton armat cu fibră de sticlă, are un sertar acoperit cu sticlă, iar picioarele sunt din oțel. Este o măsuță de cafea foarte solidă și este o investiție premium pe care o faci pentru toată viața. Chiar dacă are un design cu linii simple, cu siguranță atrage toate privirile și oferă încăperii un aer luxos și elegant.


3.

Măsuță de cafea Severin
Măsuță de cafea Severin

Măsuța de cafea Severin este o piesă de mobilier elegantă cu blaturi din sticlă și suport din MDF. Din punct de vedere estetic face orice living să fie unul luxos datorită formelor și materialelor folosite. Totodată este o masă de cafea practică deoarece îți oferă spațiu pentru depozitare. Are ca dimensiuni 110 x 60 cm și este perfectă pentru sufragerii moderne.


4. Măsuță de cafea Mazzoni

Măsuță de cafea Mazzoni
Măsuță de cafea Mazzoni

Măsuța de cafea Mazzoni are un design industrial care îmbină materialele lemn cu metal. Are un aspect foarte plăcut și este foarte practică în același timp. Are ca dimensiuni 90 x 60 cm, blatul este din PAL și totodată ai 2 spații pentru depozitare. Măsuța de cafea are o construcție robustă datorită cadrului metalic și este foarte rezistentă. Este potrivită pentru orice fel de amenajare și se încadrează perfect în livingul tău fie că este modern sau clasic.


5

Măsuță de cafea Mauro Ferretti Piramid
Măsuță de cafea Mauro Ferretti Piramid

Măsuța de cafea Mauro Ferretti Piramid este o piesă elegantă care oferă un aspect luxos în orice living. Măsuța de cafea are un blat din sticlă neagră și picioare metalice aurii. Formele picioarelor au forme geometrice care impresionează chiar și pe cei pretențioși. Măsuța are un farmec distinct care atrage toate privirile și îți oferă un confort vizual.


6

Măsuță de cafea Edgar Log
Măsuță de cafea Edgar Log

Măsuța de cafea Edgar Log este o piesă de mobilier cu un design modern și aspect rustic. Este construită din lemn de salcâm, iar detaliile lemnului precum nodurile și nervurile fac să fie o piesă care te apropie de natură. Totodată picioarele metalice subțiri îi oferă o notă minimă de eleganță. Măsuța de cafea oferă confort vizual, emană căldură în jur și este o piesă de rezistență din punct de vedere al aspectului.


7

Măsuță de cafea Mauro Ferretti Start
Măsuță de cafea Mauro Ferretti Start

Măsuța de cafea Mauro Ferretti Start are dimensiuni compacte cu un diametru de 52,5 cm și se potrivește perfect în sufragerii cu dimensiuni mai mici. Este o măsuță de cafea elegantă cu un efect vizual foarte puternic. Are un blat rotund din sticlă și picioare metalice aurii care prin formele sale geometrice aduc un aer sofisticat în livingul tău.


8. Măsuță de cafea Iride

Măsuță de cafea Iride
Măsuță de cafea Iride

Măsuța de cafea Iride este foarte elegantă prin simplitatea designului și este totodată practică. Măsuța de cafea este construită integral din sticlă, are dimensiuni 100 x 140 cm și are de asemenea un raft inferior pentru depozitare. Este o piesă de mobilier care inspiră luxul și transformă orice sufragerie într-o încăpere sofisticată.


9. Măsuță de cafea Locarno

Măsuță de cafea Locarno
Măsuță de cafea Locarno

Măsuță de cafea Locarno este extrem de practică și este potrivită pentru oricine. Măsuța de cafea este extensibilă și se poate transforma într-o masă în toată regula. Când este strânsă are dimensiunile 90 x 65 cm, iar extinsă are 180 x 65 cm cu înălțime 75 cm. Așadar este perfectă pentru utilizarea zilnică, iar când iei masa în familie sau dacă ai musafiri în vizită o poți întinde și poate găzdui până la 8 persoane. Este o măsuță de cafea foarte utilă, care economisește spațiu și mai mult decât atât are și un sertar pentru depozitare în partea inferioară.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase biblioteci de living

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase vitrine de living


10

Măsuță de cafea Arabica
Măsuță de cafea Arabica

Măsuța de cafea Arabica are un design modern cu forme dinamice și este în același timp foarte practică. Are ca dimensiuni 51 x 108 cm și este de culoare alb și negru. Măsuța de cafea oferă 3 spații de depozitare în partea inferioară și este perfectă pentru a ține obiecte utile la îndemână. Formele sale cubice dau un efect vizual foarte plăcut și se potrivește ideal cu o amenajare modernă a livingului.


Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase modele de taburete

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase comode cu sertare

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase modele de comode TV

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →