11 Cele mai frumoase mese de bucătărie

Cele mai bune mese de bucătărie

Care este cea mai bună și mai frumoasă masă de bucătărie acum? Află din 11 Cele mai frumoase mese de bucătărie în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Mesele de bucătărie sunt piese de mobilier practice astfel încât să ai confort cât timp prepari sau savurezi mâncarea. Totodată sunt un element de decor excelent, iar mesele se completează perfect cu mobilierul din bucătărie. Masa din bucătărie este locul unde iei cina sau prânzul împreună cu familia și de aceea este o piesă de mobilier cu mare importanță în casă. Masa este o piesă utilă în orice bucătărie și mâncarea este mult mai gustoasă când o savurezi împreună cu cei dragi.

11 Cele mai frumoase mese de bucătărie în 2023

Alege o masă de bucătărie care să fie de calitate și să arate bine la tine în casă. O masă de bucătărie bună are o construcție robustă astfel încât să fie durabilă, dar totodată trebuie să fie și frumoasă astfel încât să-ți încânte privirea. O masă de bucătărie este o alegere practică, dar în același timp este o alegere bazată pe aspectul estetic. Alege masa de bucătărie care îți place cel mai mult și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Masă de bucătărie Vintage

Masă de bucătărie Vintage
Masă de bucătărie Vintage

Masa de bucătărie Vintage este o alegere bună care aduce un plus de căldură și armonie în încăpere. Masa cu aspect clasic are un design superb care se potrivește perfect pentru cei cu gusturi conservatoare. Este o masă perfectă pentru bucătărie deoarece este o piesă de mobilier frumoasă, solidă și durabilă. Masa este realizată din lemn de sheesham (trandafir indian) și are un farmec aparte în bucătărie datorită detaliilor sculptate. Este o masă de bucătărie încăpătoare ideală pentru 4 persoane și are ca dimensiuni 120 x 60 cm. Este o alegere de calitate care te va împlini pe deplin.


2. Masă de bucătărie Grand

Masă de bucătărie Grand
Masă de bucătărie Grand

Masa de bucătărie Grand este o alegere convenabilă din punct de vedere al raportului calitate-preț și al aspectului. Este o masă de bucătărie cu un preț rezonabil și arată foarte frumos. Masa de bucătărie are un design scandinav cu picioare albe și blat stejar care se potrivește excelent în orice tip de amenajare. Este o masă de calitate care îți încântă privirea în bucătărie deoarece emană un aer confortabil. Modelul este unul foarte popular și există posibilitatea să-l întâlnești în mai multe case, dar nu întâmplător este o alegere atractivă. Masa de bucătărie are dimensiunile 118 x 74 cm și este potrivită pentru maxim 4 persoane.


3. Masă de bucătărie Essentials Vojens

Masă de bucătărie Essentials Vojens
Masă de bucătărie Essentials Vojens

Masa de bucătărie Essentials Vojens are un aspect modern inspirat din stilul minimalist scandinav. Masa de bucătărie are un blat alb din MDF, iar picioarele mesei sunt în culoarea stejarului și sunt realizate din lemn arbore de cauciuc. Este o masă simplă, dar care impresionează prin naturalețe. Masa de bucătărie are ca dimensiuni 120 x 70 cm, este rezistentă și este ideală pentru maxim 4 persoane. Este o masă care se potrivește excelent cu orice fel de tip de amenajare a bucătăriei și aduce un aer confortabil în încăpere.


4. Masă de bucătărie Yana

Masă de bucătărie Yana
Masă de bucătărie Yana

Masa de bucătărie Yana are un aspect foarte elegant care se impune prin simplitatea designului. Este o masă dreptunghiulară cu dimensiunile 134 x 80 cm și se poate extinde până la 186 cm lungime. Este o masă ideală pentru o familie mai mare sau pentru momentele când ai musafiri la tine acasă deoarece are o capacitate de 6 persoane. Este o masă de bucătărie solidă, are o construcție robustă și este foarte rezistentă. Masa arată foarte bine pe culoarea maro wenge, dar poți să alegi și varianta pe alb sau finisaj stejar. Este o alegere de calitate care îmbină perfect utilitatea cu un aspect foarte frumos.


5. Masă de bucătărie Laran

Masă de bucătărie Laran
Masă de bucătărie Laran

Masa de bucătărie Laran are un design elegant și este perfectă pentru cei care doresc ceva deosebit. Masa are un blat din sticlă și picioare metalice, iar aspectul său modern este ideal pentru o bucătărie modernă care se respectă. Sticla este groasă, are o duritate mare și este rezistentă. Masa de bucătărie are dimensiunile 96 x 70 cm și are o capacitate de 4 persoane. Mai mult decât atât, masa este extensibilă până la 142 cm și este ideală pentru momentele când ai musafiri sau iei masa în familie. Este o masă care necesită atenție în privința întreținerii, însă este prețul plătit pentru a avea o masă frumoasă în bucătărie. Masa de bucătărie are un preț accesibil și se califică ușor în categoria cu un raport calitate-preț foarte bun.


6. Masă de bucătărie Faro

Masă de bucătărie Faro
Masă de bucătărie Faro

Masa de bucătărie Faro are un design elegant și este o alegere de calitate. Masa are un aspect foarte frumos și se potrivește perfect într-o bucătărie amenajată modern. Este o masă rezistentă, solidă și robustă, iar materialele din care este realizată sunt lemn și MDF. Masa are formă dreptunghiulară și este extensibilă. Este ideală pentru o familie de 4 persoane, iar capacitatea mesei extinse este de 8 persoane. Are ca dimensiuni 120 x 90 cm, iar când masa este extinsă are lungime de 240 cm. Oferă o ambianță plăcută în încăpere datorită culorii maro wenge, dar totodată poți să alegi varianta în finisaj cireș.


7. Masă de bucătărie Fiora

Masă de bucătărie Fiora
Masă de bucătărie Fiora

Masa de bucătărie Fiora are un aspect elegant care se impune prin simplitate. Este o masă de bucătărie albă care este realizată din MDF și lemn. Are ca dimensiuni 110 x 70 cm și este ideală pentru maxim 4 persoane. Este o masă care se încadrează perfect în orice fel de peisaj sau amenajare și este perfectă pentru cei care nu au nevoie de un design complicat. Masa arată frumos, este stabilă, are finisaje de calitate și aspectul său aduce un plus de confort în bucătărie. Totodată este o masă cu un raport calitate-preț foarte bun și este o alegere convenabilă.


8. Masă de bucătărie Canvas

Masă de bucătărie Canvas
Masă de bucătărie Canvas

Masa de bucătărie Canvas are un design elegant, fără detalii inutile și este o alegere perfectă pentru o bucătărie tradițională. Masa de bucătărie are dimensiunile 110 x 70 și este extensibilă până la o lungime de 147/184 cm. Este o masă care arată foarte bine, este de calitate și solidă. Picioarele mesei sunt realizate din lemn masiv de fag, iar blatul este din PAL. Poți să alegi un finisaj în culoarea alun sau wenge, iar oricare variantă îți place mai mult se va potrivi excelent la tine în bucătărie. Este o alegere de calitate, iar investiția este una pe termen lung.


9. Masă de bucătărie Industrial

Masă de bucătărie Industrial
Masă de bucătărie Industrial

Masă de bucătărie cu design industrial este o alegere de calitate pentru tine dacă ești în căutare de o piesă de mobilier deosebită. Masa este creată manual și este realizată din lemn masiv de acacia și lemn de hevea, iar picioarele sunt metalice. Este o masă de bucătărie modernă, este foarte solidă și totodată este un element special de decor. Masa are ca dimensiuni 140 x 70 cm și este ideală pentru 4 persoane. Este o investiție pe termen lung care aduce o atmosferă deosebită la tine în bucătărie.


10. Masă de bucătărie Rustică

Masă de bucătărie Rustică
Masă de bucătărie Rustică

Masă de bucătărie cu design rustic este o alegere deosebită deoarece are un finisaj special și interesant. Masa de bucătărie este realizată cu un blat din lemn masiv de acacia și picioare metalice. Blatul are un finisaj cu margini neregulate ceea ce îi conferă un aspect foarte plăcut. Totodată este o masă foarte robustă și solidă, iar alegerea este una durabilă. Masa are dimensiunile 118 x 58 cm și este ideală pentru maxim 4 persoane. Este o alegere de calitate, iar achiziția este una pe termen lung.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase scaune de bucătărie

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de bucătărie

Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de mobilă de bucătărie


11. Masă de bucătărie Finnick

Masă de bucătărie Finnick
Masă de bucătărie Finnick

Masa de bucătărie Finnick are un design elegant cu forme rotunde și este o piesă de mobilier de calitate. Masa este rotundă, are un diametru de 90 cm și este ideală pentru cei care doresc ceva deosebit în bucătărie. Masa are un blat din sticlă securizată dură și groasă, iar picioarele sunt din metal. Este o alegere care necesită atenție în privința întreținerii, dar cu siguranță nu te interesează acest aspect dacă ești în căutare de o masă de acest tip. Se integrează perfect într-o bucătărie modernă și aduce un aspect luxos în încăpere.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase mese de living/dining

Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de living

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase scaune de living/dining

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →