9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de living

Cele mai bune seturi masa și scaune living

Care este cel mai bun și mai frumos set cu masă și scaune de living sau dining? Află din 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de living sau dining în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Masa și scaunele de living sau dining sunt seturi de mobilier care oferă un prilej foarte bun de a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia. Este foarte plăcut să stai la masă cu cei dragi, iar mobilierul să fie unul frumos care emană o atmosferă caldă în living. Seturile de living arată foarte bine în orice casă și sunt piese de mobilier cu un rol estetic important. Totodată seturile de living sau dining sunt funcționale și utile pentru a putea lua masa cu cei dragi.

9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de living sau dining în 2023

Alege un set de masă cu scaune pentru living sau dining care să fie de calitate pentru a te bucura de achiziție pe termen lung. Un set de living de calitate este rezistent și durabil astfel încât să ai garanția că este o investiție bună. Alege setul de living cu masă și scaune care îți place cel mai mult și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Masă și scaune de living set Ikon

Masă și scaune de living set Ikon
Masă și scaune de living set Ikon

Setul de living cu masă și scaune Ikon este de o eleganță deosebită și are un aspect foarte frumos. Este un set rafinat cu un design modern care transformă orice living sau dining într-o încăpere de lux. Setul de living are detalii impresionante care oferă un aer sofisticat și de efect. Masa este încăpătoare și are blat din MDF, iar cele 6 scaune au cadru metalic și sunt tapițate cu stofă catifelată. Combinația de negru cu auriu are o eleganță aparte cu un impact vizual de neegalat. Este un set de o calitate de top pentru cei care au pretenții și așteptări ridicate de la un asemenea tip de mobilier.


2. Masă și scaune de living set Bortis

Masă și scaune de living set Bortis
Masă și scaune de living set Bortis

Setul de living cu masă și scaune Bortis are un design clasic și se potrivește perfect cu o amenajare tradițională. Este un set versatil și se poate încadra cu ușurință în living, dining sau chiar bucătărie. Setul de living oferă confort vizual în încăpere și totodată este comod la ședere. Setul este realizat din lemn și MDF, iar cele 6 scaune au un șezut tapițat cu stofă. Este fabricat din materiale de calitate, este rezistent și durabil. Este un set excelent care te face să te simți ca acasă, nu se demodează și care totodată este funcțional.


3. Masă și scaune de living set Venetia

Masă și scaune de living set Venetia
Masă și scaune de living set Venetia

Setul de living cu masă și scaune Venetia are un design modern și minimalist, dar cu un efect elegant în încăpere. Setul este realizat în mare din linii simple, dar tocmai acesta este motivul pentru care dă o notă selectă la tine în living sau dining. Masa este extensibilă pănă la 177 cm, iar lungimea standard este de 138 cm. Cele 6 scaune au cadru solid din lemn de fag și sunt tapițate cu piele ecologică. Este un set de living care arată frumos și se poate încadra excelent într-o amenajare contemporană. Are un aspect care mulțumește toate gusturile din punct de vedere vizual și totodată aduce confortul necesar pentru a petrece un timp de calitate cu cei dragi.


4. Masă și scaune de living set Silva

Masă și scaune de living set Silva
Masă și scaune de living set Silva

Setul de living cu masă și scaune Silva are o fuziune de stiluri și de design. Setul are o masă extensibilă cu blat din pal și picioare metalice, realizată în stil industrial. Scaunele au un aspect luxos extrem de deosebit și oferă un efect vizual plăcut. Cele 6 scaune sunt tapițate cu stofă și au cadru metalic. Este un set modern pentru amenajări stilate și cu bun gust. Stilul glam combinat cu cel industrial atrage privirea și te face să te îndrăgostești de acest set. Oferă confort vizual și fizic care te scoate din rutină. Este o alegere de calitate și o achiziție pe termen lung.


5. Masă și scaune de living set Vola

Masă și scaune de living set Vola
Masă și scaune de living set Vola

Setul de living cu masă și scaune Vola are un design clasic care este pentru toate gusturile. Este un set de living de calitate, rezistent și durabil, iar achiziția este una pe viață. Setul este realizat din lemn masiv de fag, blatul mesei este din MDF furniruit de 32 mm, iar scaunele sunt tapițate cu stofă. Masa este extensibilă și are dimensiunile 90 x 160 cm, iar când este extinsă are 200 cm. Setul are 6 scaune solide și frumoase perfecte pentru a petrece timp valoros cu familia sau prietenii. Setul este excelent pentru living sau dining și emană confortul necesar pentru a te simți ca acasă.


6. Masă și scaune de living set Freddy

Masă și scaune de living set Freddy
Masă și scaune de living set Freddy

Setul de living cu masă și scaune Freddy are un design modern și are un aspect foarte plăcut. Setul este compus din masă extensibilă și 6 scaune tapițate. Masa este realizată din MDF furnir și metal, iar ca dimensiuni are 150/210 cm x 90 cm. Scaunele au un cadru metalic și sunt tapițate cu stofă. Combinația de culori și materiale oferă o atmosferă plăcută în living sau dining astfel încât să-ți facă plăcere când iei cina cu cei apropiați.


7. Masă și scaune de living set Mystral

Masă și scaune de living set Mystral
Masă și scaune de living set Mystral

Setul de living cu masă și scaune Mystral are un design ultra modern și are un aspect foarte elegant. Este un set de living deosebit care rupe barierele convenționalului și aduce în încăpere un aer sofisticat. Setul se potrivește pentru cei care sunt sătui de un aspect banal și au nevoie de ceva care să iasă din rutină. Masa este extensibilă și este realizată din MDF și metal. Setul vine cu 4 scaune tapițate cu stofă și pe un cadru metalic. Este o alegere de calitate pentru cei cu pretenții și care nu se mulțumesc cu puțin.


8. Masă și scaune de living set Cargold

Masă și scaune de living set Cargold
Masă și scaune de living set Cargold

Masă și scaune de living set Cargold are un design modern și emană o atmosferă cozy. Setul este compus dintr-o masă extensibilă și 6 scaune, iar aspectul său se potrivește excelent într-un living sau dining amenajat contemporan. Masa este realizată cu blat din PAL și picioare din lemn, iar ca dimensiuni are 130/170 cm x 80 cm. Scaunele au picioare din lemn și sunt tapițate cu stofă catifelată. Este un set de living care oferă confort vizual și fizic și este o alegere bună pentru toate gusturile.


9. Masă și scaune de living set Elegance

Masă și scaune de living set Elegance
Masă și scaune de living set Elegance

Setul de living cu masă și scaune Elegance are un design modern și elegant. Setul este compus din masă încăpătoare și 6 scaune. Masa are ca dimensiuni 120 x 70 cm și este realizată pe un cadru din oțel cu blat din sticlă securizată. Scaunele sunt pe un cadru metalic și sunt tapițate cu piele ecologică. Este un set de living sau dining care emană o sobrietate subtilă și aduce un aer elegant în încăpere.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de living

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase mese de living/dining

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase scaune de living/dining


10. Recomandare bonus: Masă și scaune pliante de living

Masă și scaune pliante de living
Masă și scaune pliante de living

Setul de living cu masă și scaune pliante este nelipsit din orice casă. Este un set foarte popular și cu siguranță ai stat cel puțin o dată cu familia la o masă pliantă. Setul cu masă și scaune pliante este extrem de util deoarece nu ocupă loc foarte mult, iar la nevoie este foarte încăpătoare. Masa și scaunele se întind imediat și poți sta cu familia sau prietenii. Dacă nu ai un set cu masă și scaune pliante în casă este aproape o achiziție obligatorie pentru a avea mereu la îndemână o soluție de urgență.


Vezi și articolul: 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de bucătărie

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase mese de bucătărie

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase scaune de bucătărie

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →