9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de bucătărie

Cele mai bune seturi masa și scaune de bucătărie

Care este cel mai bun și mai frumos set masă cu scaune de bucătărie? Află din 9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de bucătărie cu păreri și recomandări.

Masa și scaunele de bucătărie sunt o achiziție importantă care completează ambianța din încăpere. Setul de masă cu scaune combină perfect utilitatea cu plăcutul astfel încât să ai o atmosferă confortabilă și să-ți facă plăcere să-ți petreci timpul în bucătărie. Un set de masă cu scaune este motivul pentru care stai la o vorbă cu familia sau prietenii și locul unde savurați o mâncare bună împreună. Când iei masa împreună cu cineva parcă are un gust și mai bun.

9 Cele mai frumoase seturi masă și scaune de bucătărie în 2023

Alege un set de masă cu scaune de bucătărie care să fie de calitate, durabile și să arate bine. Un set de bucătărie de calitate te asigură că este o alegere durabilă, iar achiziția este una pe termen lung. Alege setul cu masă și scaune de bucătărie care se potrivește cel mai bine cu gusturile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Masă și scaune de bucătărie set Vincent

Masă și scaune de bucătărie set Vincent
Masă și scaune de bucătărie set Vincent

Setul de bucătărie cu masă și scaune Vincent este o alegere foarte bună deoarece este un set de calitate și arată foarte frumos. Setul cu masă și scaune are un design clasic, are un aspect elegant și se potrivește perfect în orice bucătărie. Setul are o masă cu dimensiunile 110 cm și 4 scaune cu șezut tapițat crem. Masa și scaunele sunt realizate din lemn stratificat de fag, sunt de culoare maro și sunt excelente din punct de vedere vizual. Scaunele sunt comode și oferă un confort foarte bun. Setul de masă cu scaune aduce o atmosferă călduroasă în bucătărie astfel încât să ai ambianță în armonie.


2. Masă și scaune de bucătărie set Mosley

Masă și scaune de bucătărie set Mosley
Masă și scaune de bucătărie set Mosley

Setul de bucătărie cu masă și scaune Mosley are un design minimalist scandinav și arată foarte bine. Are linii de aspect simple, dar care impresionează prin detaliile subtile. Masa și scaunele au forme rotunjite la margini, iar combinația de alb cu lemn natur oferă un confort la tine în bucătărie. Masa are dimensiunile 120 x 75 cm și setul este completat de 4 scaune. Piesele din set sunt realizate din lemn de cauciuc și MDF la o calitate de top. Este un set care îmbină perfect utilul cu plăcutul și este o bucurie să-l ai în bucătărie.


3. Masă și scaune de bucătărie set MBS

Masă și scaune de bucătărie set MBS
Masă și scaune de bucătărie set MBS

Setul de bucătărie cu masă și scaune MBS are un design elegant și se potrivește excelent în orice fel de bucătărie. Se încadrează perfect într-o bucătărie amenajată modern, dar totodată își găsește locul cu ușurință într-o bucătărie clasică. Setul este compus dintr-o masă cu dimensiunile 110 x 70 cm și 4 scaune tapițate cu piele ecologică. Masa este realizată cu blat din PAL și picioare din lemn masiv de fag. Este o alegere de calitate și totodată o investiție pe termen lung. Mai mult decât atât are un preț accesibil și achiziția este una foarte convenabilă.


4. Masă și scaune de bucătărie set Aris

Masă și scaune de bucătărie set Aris
Masă și scaune de bucătărie set Aris

Setul de bucătărie cu masă și scaune Aris are un design modern și are un aspect foarte frumos. Este un set foarte plăcut și inspiră o atmosferă caldă și jovială în bucătărie. Setul este format dintr-o masă extensibilă și 6 scaune tapițate. Masa are finisaj de nuc, este realizată din PAL și lemn, iar ca dimensiuni are 130 x 78 cm și când este extinsă are lungimea de 166 cm. Scaunele sunt tapițate cu material textil verde și sunt capitonate cu un burete foarte comod. Este un set de bucătărie cu un aspect excelent, este confortabil și este convenabil datorită faptului că are un raport calitate-preț foarte bun.


5. Masă și scaune de bucătărie set Grand

Masă și scaune de bucătărie set Grand
Masă și scaune de bucătărie set Grand

Setul de bucătărie cu masă și scaune Grand combină perfect designul clasic cu cel contemporan. Setul este format dintr-o masă din lemn minimalistă și 4 scaune tapițate cu stofă. Tot ansamblul este de calitate iar scaunele sunt realizate cu structură din lemn masiv de fag. Masa are dimensiunile 118 cm x 74 cm și este rezistentă. Este un set care arată excelent în orice bucătărie și este o alegere foarte bună din punct de vedere al raportului calitate-preț. Setul are un preț accesibil, este frumos și durabil.


6. Masă și scaune de bucătărie set Poli

Masă și scaune de bucătărie set Poli
Masă și scaune de bucătărie set Poli

Setul de bucătărie cu masă și scaune Poli are un design elegant care impresionează prin simplitate. Este un set format dintr-o masă rotundă extensibilă cu 4 scaune cu șezut tapițat. Masa are un diametru de 100 cm când este strânsă și extinsă ajunge la lungimea 130 cm. Este un set excelent din punct de vedere al finisajelor și al aspectului. Aduce o notă elegantă în bucătărie și îți face plăcere să le ai. Este un set de calitate care se potrivește cel mai bine într-o bucătărie clasică, dar totodată are un loc asigurat într-o amenajare modernă.


7. Masă și scaune de bucătărie set Galio

Masă și scaune de bucătărie set Galio
Masă și scaune de bucătărie set Galio

Setul de bucătărie cu masă și scaune Galio are un design modern și un aspect confortabil. Este un set compus dintr-o masă fixă și 4 scaune tapițate. Masa are dimensiunile 150 x 90 cm, este realizată din MDF și are un finisaj de fag deschis. Scaunele sunt tapițate cu stofă gri și sunt capitonate cu burete pentru un confort la ședere. Este un set de bucătărie de calitate, durabil și rezistent. Este o investiție pe termen lung care te va încânta din toate punctele de vedere.


8. Masă și scaune de bucătărie set Bar

Masă și scaune de bucătărie set Bar
Masă și scaune de bucătărie set Bar

Setul de bucătărie cu masă și scaune tip bar are un design modern și este o alegere pentru oameni dinamici. Setul se potrivește perfect pentru cei care nu petrec foarte mult timp în bucătărie, dar totuși au nevoie de un loc retras pentru a lua masa. Este un set cu un aspect foarte plăcut și arată frumos într-o bucătărie contemporană. Setul este compus dintr-o masă cu dimensiunile 120 x 60 x 110 cm și este realizată din MDF cu picioare din oțel. Scaunele înalte sunt tapițate cu material textil de culoare galbenă și au picioare din metal. Este o alegere superbă și de calitate care oferă o atmosferă inedită în bucătărie.


9. Masă și scaune de bucătărie set Munchen

Masă și scaune de bucătărie set Munchen
Masă și scaune de bucătărie set Munchen

Setul de bucătărie cu masă și scaune Munchen este o alegere de buget, dar deloc de compromis. Este un set de bucătărie ieftin și numai bun pentru a mobila bucătăria. Setul este format dintr-o masă cu și 4 scaune blat/șezut din MDF și structură metalică. Este un set elegant cu design atemporal și se potrivește excelent în orice bucătărie. Au o calitate bună și arată foarte frumos pentru prețul foarte accesibil pe care-l plătești. Este o alegere foarte convenabilă care te va mulțumi din plin.


Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de mobilă de bucătărie

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase mese de bucătărie

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase scaune de bucătărie

Trăiește Zen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *