8 Cele mai frumoase modele de canapele verzi

Cele mai bune canapele verzi

Care este cea mai bună și mai frumoasă canapea verde pentru sufrageria ta? Alege dintre cele mai frumoase 8 modele de canapele verzi pentru un living superb.

Canapelele verzi aduc un plus de eleganță în orice sufragerie. Culoarea verde la o canapea fac ca aceasta să fie vedeta livingului indiferent de formă sau material. Culoarea verde este una foarte odihnitoare care inspiră curaj, determinare, prosperitate și vitalitate. Verdele este prezent în natură și este una dintre cele mai preferate culori. În casă verdele aduce prospețime și revitalizare datorită faptului că reduce anxietatea și induce o stare de calm.

„Fiecare moment din viața ta este creativitate infinită, iar universul este infinit de darnic. Este suficient să ai respectul cuvenit și tot ceea ce îți dorește inima trebuie să vină la tine.”

Mahatma Gandhi

8 Cele mai frumoase modele de canapele verzi în 2022

Din oferta de pe piață de canapele verzi, alege-o pe cea mai frumoasă și mai potrivită pentru tine. Dacă dorești să amenajezi livingul tău cu un stil aparte atunci alege o canapea verde. O canapea verde aduce un plus de prospețime în sufragerie și în plus face ca locul tău zen să fie unul special. Canapeaua verde va fi vedeta livingului tău și va atrage toate privirile. O canapea verde este simbolul curajului și aduce un strop de prospețime în sufrageria ta.

1. Canapea verde Rosi Napoli

Canapea verde Rosi Napoli
Canapea verde Rosi Napoli

Canapeaua verde Rosi Napoli este un model superb de canapea extensibilă care va transforma livingul tău într-unul frumos și cu gust. Este o canapea solidă construită pe un cadru din lemn, cu tapițerie din stofă verde smarald și picioare metalice cromate. Are un design plăcut, perfect pentru o canapea de sufragerie. În cazul în care ai musafiri peste noapte se poate extinde pentru a se transforma în pat de dormit. Ai parte de cel mai bun confort pe această canapea verde datorită faptului că are tetiere reglabile și umplutura pernelor este din spumă. Este o alegere excelentă pentru orice living care se respectă.


2. Canapea verde Cosmopolitan Design Vienna

Canapea verde Cosmopolitan Design Vienna
Canapea verde Cosmopolitan Design Vienna

Canapeaua verde Cosmopolitan Design Vienna este un colțar superb cu design elegant și deosebit. Are un aspect foarte plăcut în ciuda faptului că are un stil simplu. Însă prin simplitatea sa împreună cu tapițeria din catifea verde smarald o poziționează ca o canapea premium. Canapeaua verde de colț este de o calitate foarte bună, construită pe un cadru solid de lemn și cu perne cu umplutură din spumă. Este o canapea care îți va oferi tot confortul necesar și îți va încânta mereu privirea datorită aspectului decorativ.


3. Canapea verde Wella

Canapea verde Wella
Canapea verde Wella

Canapeaua verde Wella are un design modern și cochet potrivit pentru orice living amenajat cu stil. Este o canapea fixă cu tapițerie verde care va impresiona la fiecare revedere datorită rafinamentului aparte. Nu este o canapea încărcată cu prea multe detalii, dar tocmai aceste linii simple o fac ca să fie o canapea deosebită. Are dimensiuni pentru 3 persoane și funcție de dormit pentru o persoană. Pernele au umplutură din spumă pentru a avea parte de cel mai bun confort, iar picioarele din lemn aduc un plus de eleganță canapelei.


4. Canapea verde Pandia Home Madrid

Canapea verde Pandia Home Madrid
Canapea verde Pandia Home Madrid

Canapeaua verde Pandia Home Madrid are un design elegant și glam. Este un colțar extensibil cu un aspect foarte suav și delicat. Are o tapițerie verde care oferă un plus de rafinament și este completat de picioarele înalte de metal care îi aduc o notă sofisticată. Formele rotunjite inspiră confort și liniște când o privești, iar când te așezi beneficiezi de niște perne moi datorită umpluturii din spumă. Este o canapea perfectă pentru livinguri moderne care au nevoie de o emoție plăcută.


5. Canapea verde Cooper Velvet

Canapea verde Cooper Velvet
Canapea verde Cooper Velvet

Canapeaua verde Cooper Velvet are un design modern cu aspect plăcut. Este o canapea minimalistă dar deloc banală. Canapeaua este fixă și poate găzdui până la 3 persoane. Tapițeria verde este din stofă catifelată care este moale și fină la atingere. Ai parte de tot confortul necesar pe canapeaua verde Cooper și te satisface vizual datorită designului deosebit. Picioarele din lemn aduc o notă elegantă suplimentară canapelei astfel încât să aducă bucurie și odihnă în orice sufragerie unde va fi montată.


6. Canapea verde devichy Tous

Canapea verde devichy Tous
Canapea verde devichy Tous

Canapeaua verde devichy Tous are un design modern cu forme atipice față de cum suntem obișnuiți. Dacă simți că te-ai plictisit de formele clasice și banale, atunci această canapea verde este cea mai bună alegere. Este o canapea pentru cei care doresc să iasă din banal și vor să scoată în evidență o personalitate nonconformistă. Canapeaua are o construcție solidă din lemn și o tapițerie din catifea verde. Oferă un confort excelent datorită pernelor din spumă. Totul este excelent la această canapea, de la formele care te îmbie să te tolănești pe ea până la culoarea verde care îți va oferi calmul de care ai nevoie.


Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de canapele roșii


7. Canapea verde Nancy Velvet

Canapea verde Nancy Velvet
Canapea verde Nancy Velvet

Canapeaua verde Nancy Velvet are un design elegant și actual care va umple de lumină orice living. Este o canapea care va atrage toate privirile datorită formelor sale cubice și a tapițeriei din catifea verde. Este fină și moale la atingere, iar din punct de vedere al confortului va livra tot ce ai nevoie datorită pernelor cu umplutură din spumă. Această canapea verde cu design deosebit transformă orice living banal într-unul glam, chic și cu stil. Dacă alegi acest model de canapea verde vei face o alegere bună datorită calității sale și a designului superb.


Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de canapele galbene


8. Canapea verde Mesonica Brito

Canapea verde Mesonica Brito
Canapea verde Mesonica Brito

Canapeaua verde Mesonica Brito are un design elegant și un rafinament aparte. Este o canapea de colț cu recliner, cu tetiere reglabile și spătar cu înclinare. Te poți relaxa în orice poziție pe această canapea deoarece o poți ajusta după nevoie și necesități. Vei obține maximul de confort și datorită pernelor cu umplutură din spumă astfel încât să ai o ședere plăcută. Este o canapea solidă care aduce aminte de o canapea adevărată pe care te poți baza la amenajarea unui living modern. Tapițeria verde este plăcută la vedere și combinat cu designul canapelei fac ca aceasta să fie vedeta casei.


Vezi și articolul: 8 Cele mai frumoase modele de canapele albastre

Trăiește ZEN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *