TOP 5 cele mai bune fierbătoare de apă în 2022

TOP cele mai bune fierbătoare de apă

Care este cel mai bun fierbător electric de apă? Află din TOP 5 cele mai bune fierbătoare de apă în 2022 cu păreri, recenzii și recomandări.

Fierbătorul de apă sau cana fierbător are o utilitate excelentă în orice bucătărie pentru a fierbe apa foarte eficient. Aceste aparate electrocasnice îți fierb apa foarte rapid pentru a prepara un ceai delicios. Totodată sunt unele modele care vin cu presetări multiple de temperatură și acestea sunt ideale pentru prepararea mâncării bebelușilor. Fierbătoarele de apă sunt o soluție excelentă deoarece îți economisesc timp valoros și energie.

TOP 5 cele mai bune fierbătoare electrice de apă în 2022

Alege un fierbător de apă bun pentru a beneficia de cea mai bună calitate pentru sănătatea ta și a familiei tale. Un fierbător de calitate este produs din inox, are o putere de fierbere mare și este fiabil. Când faci o investiție cu siguranță că îți dorești să te folosești vreme îndelungată de fierbător fără să ai probleme. Alege fierbătorul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și care se încadrează perfect în bugetul tău de achiziție.

1. Cel mai bun fierbător de apă în general: Fierbător de apă Philips HD9359/90

Fierbător de apă Philips HD9359/90
Fierbător de apă Philips HD9359/90

Fierbătorul de apă Philips HD9359/90 este cea mai bună alegere pe care o poți face în general. Este un fierbător rapid, cu capacitate mare și este din inox. Este un fierbător puternic, cana are o capacitate mare și este fabricat din inox. Fierbătorul are o putere de 2200 W pentru a-ți fierbe apa în câteva momente, iar presetările de temperatură (40, 60, 80 și 100 °C) sunt extrem de utile pentru a ajunge la temperatura corectă pentru ce dorești să pregătești. Cana este detașabilă, are o capacitate de 1,7 L și este din oțel inoxidabil pe exterior și interior. Elementul de încălzire este ascuns pentru a-ți asigura o fierbere rapidă și pentru o curățare ușoară. Sistemul de siguranță oprește automat fierbătorul când apa a ajuns la temperatura dorită, când ridici cana din bază sau dacă are prea puțină apă.

Fierbătorul de apă Philips este simplu și intuitiv de utilizat datorită faptului că are indicator de nivel al apei care este ușor de citit, are lampă de control pentru a verifica dacă este în uz, iar în plus îți menține apa fierbinte timp de 30 de minute după ce a terminat de fiert. Îl poți folosi pentru laptele bebelușilor, ceai, cafea instant sau supe. Fierbătorul își merită toți banii deoarece este de calitate, este fiabil și cu siguranță se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Este un fierbător de calitate construit din materiale de calitate, are un design elegant, are o fiabilitate excelentă, iar per total este cea mai bună achiziție pe care o poți face.


2. Fierbător de apă alegere foarte bună: Fierbător de apă Bosch TWK6A813

Fierbător de apă Bosch TWK6A813
Fierbător de apă Bosch TWK6A813

Fierbătorul de apă Bosch TWK6A813 este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității. Fierbătorul are o putere de 2400 W ceea ce înseamnă că fierbe apa foarte rapid. Capacitatea cănii este de 1,7 L, dar dacă dorești să bei doar un ceai ai opțiunea de a fierbe o singură ceașcă de apă astfel încât să economisești timp și energie. Cana este detașabilă și este excelent pentru portabilitate prin casă, iar cablul de alimentare este suficient de lung. Datorită faptului că elementul de încălzire este încastrat, va prelungi durata de viață a aparatului și te ajută la o curățare mai rapidă. Are și un filtru care îți protejează băuturile calde să conțină calcar.

Fierbătorul de apă Bosch are un sistem de siguranță foarte util, care oprește aparatul automat când apa ajunge la temperatura dorită și astfel vei evita supra-încălzirea. Totodată când ridici cana din bază, fierbătorul se va opri. Este un fierbător care este foarte ușor de utilizat, iar capacul are un sistem foarte comod de deschidere cu o simplă atingere de buton. Totodată întreținerea fierbătorului se face extrem de facil și se poate spăla ușor datorită deschiderii largi a capacului. Este o achiziție foarte bună care te va mulțumi din toate punctele de vedere.


3. Fierbător de apă alternativă foarte bună: Fierbător de apă Tefal Smart’n Light

Fierbător de apă Tefal Smart'n Light
Fierbător de apă Tefal Smart’n Light

Fierbătorul de apă Tefal Smart’n Light este o variantă foarte bună de luat în calcul datorită faptului că este de calitate și are funcții digitale. Este un fierbător performant care are un aspect foarte elegant și un afișaj digital al temperaturii în timp real și al presetărilor de temperatură. Designul minimalist dar în același timp modern va aduce un plus de frumusețe în orice bucătărie. Fierbătorul are o putere de 1800 W, iar cana are o capacitate de 1,7 L. Poți selecta rapid temperatura dorită a apei cu o simplă atingere pe ecranul tactil al fierbătorului și ai opțiunea de a alege dintre cele 5 presetări de 40, 70, 80, 90 sau 100 °C.

Fierbătorul de apă Tefal are interiorul din inox, iar peretele dublu al cănii îți menține apa la temperatura dorită până la 30 de minute. Este un fierbător care este intuitiv de utilizat, simplu de întreținut, are sisteme de siguranță pentru oprire automată și are filtru anticalcar detașabil. Este ideal pentru pregătirea mâncării pentru copii și foarte util pentru ceaiuri, cafele instant sau supe. Fierbătorul funcționează impecabil, este fiabil, arată deosebit și este de calitate. Este o alegere excelentă din toate punctele de vedere.


4. Fierbătorul de apă cu cel mai bun raport calitate-preț: Fierbător de apă Russell Hobbs Colours Plus

Fierbător de apă Russell Hobbs Colours Plus
Fierbător de apă Russell Hobbs Colours Plus

Fierbătorul de apă Russell Hobbs Colours Plus este o alegere excelentă datorită faptului că are un raport calitate-preț foarte bun și are un design plăcut. Este un fierbător cu un aspect deosebit, are o putere de 2400 W și o cană cu capacitate de 1,7 L. Ai opțiunea de a fierbe cantități mai mici de apă și poți selecta o fierbere pentru 1, 2 sau 3 cești pentru a economisi timp și energie.

Fierbătorul de apă Russell Hobbs are înveliș din inox, iar elementul de încălzire este ascuns pentru a preveni depunerile de calcar. Încălzește apa foarte bine și rapid, este un fierbător de calitate și arată bine pe blatul din bucătărie. Este un fierbător de apă care îți va îndeplini toate necesitățile și pe deasupra are un preț accesibil.


5. Cel mai ieftin și bun fierbător de apă: Fierbător de apă Heinner Imenium

Fierbător de apă Heinner Imenium
Fierbător de apă Heinner Imenium

Fierbătorul de apă Heinner Imenium este o alegere perfectă dacă ai un buget limitat. Este un fierbător de apă ieftin și bun cu care îți faci treaba foarte bine și eficient. Are o putere de 2200 W pentru încălzire rapidă, este din inox, iar cana are capacitate de 1,7 L. Baza este rotativă, fierbătorul are sistem de oprire automată când apa atinge temperatura de fierbere și are indicator pentru verificarea nivelului apei. Are tot ce ai nevoie de la un fierbător de apă și face o treabă remarcabilă. Este o alegere de buget care te va încânta plăcut.


Recomandare bonus: Fierbător de apă De’Longhi Icona Vintage

Fierbător de apă De'Longhi Icona Vintage
Fierbător de apă De’Longhi Icona Vintage

Fierbător de apă De’Longhi Icona Vintage este recomandarea ZenSpot datorită designului retro. Pe lângă funcționalitățile sale care sunt excelente, fierbătorul are un aspect care iese în evidență cu ușurință și este foarte plăcut. De fiecare dată când ai musafiri în vizită, cu siguranță vei dori să le pregătești câte un ceai doar pentru a scoate fierbătorul pentru admirație.

Fierbătorul de apă De’Longhi are o putere de 2000 W, o capacitate de 1,7 L și bază pivotantă. Aspectul său deosebit poate fi asortat după bunul plac deoarece ai opțiuni de a alege dintre culorile verde, albastru, crem sau negru. Din punct de vedere al funcționării este ireproșabil deoarece își face treaba de minune, iar prețul nu este deloc inaccesibil.


Recomandare bonus 2: Fierbător de apă Smeg

Fierbător de apă Smeg
Fierbător de apă Smeg

Fierbătorul de apă Smeg este o recomandare premium pentru cei care doresc ceva deosebit și nu se mulțumesc cu puțin. Fierbătorul Smeg are un design retro care iese în evidență și face o impresie wow în orice bucătărie. Din punct de vedere al funcționalităților este un fierbător de cea mai bună calitate, care funcționează impecabil și este extrem de fiabil. Fierbătorul are o putere de 2400 W, o capacitate de 1,7 L, are 7 presetări de temperatură și este din inox. Este un fierbător pentru cei cu pretenții ridicate, dar totodată prețul aparatului este pe măsură.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune sandwich makers

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune prăjitoare de pâine

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune mașini de făcut pâine

Trăiește Zen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *