TOP 5 cele mai bune storcătoare de citrice în 2022

TOP cele mai bune storcătoare de citrice

Care este cel mai bun storcător electric pentru citrice? Alege din TOP 5 cele mai bune storcătoare de citrice în 2022 cu păreri, recenzii și recomandări.

Storcătoarele de citrice sunt cele mai bune aparate pentru a extrage sucul din portocale, grapefruit sau lămâi. Storcătoarele de citrice sunt special concepute pentru astfel de fructe și oferă cea mai bună eficiență. Dacă în general îți place să bei suc doar din citrice, aceste aparate sunt cea mai bună soluție pentru tine. Totodată storcătoarele de citrice sunt o soluție mult mai accesibilă ca preț față de storcătoarele centrifugale sau storcătoarele cu presare la rece.

Storcătoarele electrice pentru citrice sunt simplu de folosit întrucât trebuie doar să tai fructul pe jumătate și să-l montezi pe aparatul motorizat pentru a extrage un suc plin de vitamine. Storcătoarele de citrice sunt aparate compacte și eficiente pentru a obține un suc delicios pentru un aport zilnic de nutrienți. Aceste tipuri de storcătoare sunt soluția ideală pentru a prepara rapid un suc din citrice sănătos și revigorant.

TOP 5 cele mai bune storcătoare de citrice în 2022

Alege un storcător de citrice de calitate pentru a beneficia de un suc plin de vitamine și nutrienți. Un storcător de citrice de calitate îți oferă garanția că vei avea cele mai bune performanțe de fiecare dată. Totodată dacă investești într-un storcător de citrice bun, ai încredere că este fiabil și că te poți folosi de acest aparat vreme îndelungată. Alege cel mai bun storcător de citrice care îndeplinește nevoile tale și care se încadrează în bugetul tău.

1. Cel mai bun storcător de citrice în general: Storcător de citrice Philips Pure Essentials Collection

Storcător de citrice Philips Pure Essentials Collection
Storcător de citrice Philips Pure Essentials Collection

Storcătorul de citrice Philips Pure Essentials Collection este cea mai bună alegere pe care o poți face în general. Este un storcător de citrice de calitate care oferă performanțe excelente. Ai garanția de calitate oferită de Philips și te poți baza pe acest aparat că îți va oferi un suc delicios de fiecare dată. Storcătorul de citrice Philips are un motor cu putere de 85 W care îți va oferi un suc revigorant fără efort și stoarce fructele până la ultima picătură. Motorul este silențios și îți vei putea începe ziua cu un suc din citrice fără distrageri. Este un storcător de citrice care este foarte ușor de utilizat și în același timp curățarea sa este foarte simplă printr-o simplă clătire sub jet de apă.

Storcătorul de citrice Philips este un aparat care creează dependență odată achiziționat deoarece oferă sucuri delicioase și revigorante. Stoarce rapid fructele până la coajă fără să fie nevoie să aplici un efort prea mare. Storcătorul de citrice are un sistem antipicurare care îți menține curățenia în bucătărie și pe deasupra este detașabil pentru o curățare ușoară. Este absolut de util în orice bucătărie, este silențios și simplu de utilizat. Este un storcător de citrice de calitate, fiabil, cu un design modern, care îți va fi un prieten de nădejde pentru uzul zilnic. Face o treabă excelentă și cu siguranță achiziția te va încânta din toate punctele de vedere.


2. Storcător de citrice alegere foarte bună: Storcător de citrice Tefal Vitapress Direct Serve

Storcător de citrice Tefal Vitapress Direct Serve
Storcător de citrice Tefal Vitapress Direct Serve

Storcătorul de citrice Tefal Vitapress Direct Serve este o alegere foarte bună deoarece este un aparat de calitate și fiabil. Storcătorul de citrice Tefal oferă rezultate remarcabile de fiecare dată și are performanțe demne de luat în considerare. Are un motor cu putere de 100 W care se descurcă excelent pentru stoarcerea sucului din fructe. Storcătorul Philips are un design modern cu finisaje premium și înveliș metalic. Are 3 conuri colorate cu mărimi diferite pentru fiecare tip de citrice.

Storcătorul de citrice Tefal dispune de un orificiu de scurgere direct în pahar, are sistem antipicurare care îți menține un blat curat fără pete și un capac pentru protecție împotriva prafului. Este un aparat bine construit, care își face treaba excelent și nu prea ai ce să-i reproșezi. Storcătorul este foarte practic, este ușor de utilizat, stoarce sucurile din citrice foarte rapid până la coajă fără prea mult efort și se curăță ușor. Este un storcător de citrice util în orice gospodărie și este o alegere foarte bună deoarece are o eficiență excelentă și se va ridica la nivelul așteptărilor tale.


3. Storcător de citrice alternativă foarte bună: Storcător de citrice Heinner Fresh 160

Storcător de citrice Heinner Fresh 160
Storcător de citrice Heinner Fresh 160

Storcătorul de citrice Heinner Fresh 160 este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece are un preț bun și oferă performanțe remarcabile. Este un storcător de citrice construit din materiale de calitate, are carcasă și sită din inox, și două conuri pentru presare. Are un sistem antipicurare care oprește automat scurgerea sucului pentru a preveni murdărirea suprafețelor. Mânerul din aluminiu este extrem de util pentru a putea stoarce fructele fără atingere și cu un efort redus.

Storcătorul de citrice Heinner are o putere a motorului de 160 W, mai mult decât suficientă pentru a stoarce eficient sucurile din citrice. Se descurcă excelent și își face treaba cu brio cu orice fel de citrice, inclusiv cu rodii. Are un design profesional cu aspect modern și se încadrează perfect lângă celelalte electrocasnice din bucătărie. Este o alegere bună din toate punctele de vedere și achiziția cu siguranță te va încânta pe deplin.


4. Storcătorul de citrice cu cel mai bun raport calitate-preț: Storcător de citrice Star-Light CJT-160SS

Storcător de citrice Star-Light CJT-160SS
Storcător de citrice Star-Light CJT-160SS

Storcătorul de citrice Star-Light CJT-160SS este o alegere convenabilă deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Este un storcător de citrice care își face treaba foarte bine, este fiabil și este la un preț destul de accesibil. Storcătorul are un motor cu putere de 160 W, are sistem antipicurare pentru a preveni petele în bucătărie și este foarte eficient. Poți pregăti sucuri din citrice foarte delicioase rapid fără efort cu acest aparat datorită puterii motorului și a mânerului pentru presare.

Storcătorul de citrice Star-Light are un design elegant și are o construcție robustă. Este simplu de folosit și extrem de util în orice gospodărie pentru sucuri naturale și revigorante din citrice pline de vitamine. Totodată este un storcător fiabil de care te vei putea folosi zilnic multă vreme fără nici cea mai mică problemă. Este o soluție excelentă din toate punctele de vedere pe care nu o vei regreta nici măcar o clipă.


5. Cel mai ieftin și bun storcător de citrice: Storcător de citrice Bosch MCP3500N

Storcător de citrice Bosch MCP3500N
Storcător de citrice Bosch MCP3500N

Storcătorul de citrice Bosch MCP3500N este o variantă foarte bună dacă ai un buget mic. Este un storcător de citrice ieftin și bun cu care îți faci treaba cu brio. Storcătorul are dimensiuni compacte, un motor cu putere de 25 W și un bol cu capacitate de 0,8 L. Storcătorul oferă rezultate remarcabile dacă nu ai pretenții de un aparat profesional. Stoarce citricele foarte bine astfel încât să te bucuri de un suc delicios și plin de vitamine. Este un storcător de buget care îți asigură aportul zilnic de vitamine, este simplu de utilizat și ușor de curățat.


Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune storcătoare de fructe și legume

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune storcătoare de fructe tip fast juicer

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune storcătoare cu presare la rece

Trăiește Zen!

Image by Racool_studio on Freepik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *