TOP 5 cele mai bune periuțe electrice pentru copii

TOP cele mai bune periuțe electrice pentru copii

Care este cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii? Află din TOP 5 cele mai bune periuțe electrice pentru copii în 2022 cu păreri și recenzii.

Periuțele de dinți electrice pentru copii sunt dispozitive cu un real ajutor pentru cei mici. Periuțele electrice sunt o soluție pentru copii pentru a avea un periaj corect și eficient. Întrucât copii au mereu o reticență în a se spăla pe dinți, periuțele electrice îi vor scuti de efort și totodată vor face din acest obicei unul distractiv. Utilitatea periuței electrice la copii este indiscutabilă, dar cu toate acestea lor le place foarte mult dispozitivul și astfel își dezvoltă un obicei sănătos.

Periuțele electrice pentru copii sunt ușor de folosit, oferă un randament foarte bun la curățarea dinților și sunt o alegere excelentă pentru igiena orală. Periuțele electrice care sunt special pentru copii sunt construite din materiale potrivite și au cap cauciucat sau peri moi. Totodată majoritatea modelelor vin cu personaje din desene animate sau desene simpatice pe care copii le adoră din start.

TOP 5 cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii în 2022

Alege o periuță de dinți electrică pentru copii astfel încât să le poți asigura cea mai bună igienă orală. O periuță electrică de calitate le menține copiilor dinții curați și totodată îți garantează că este un produs fiabil pe care să-l poată folosi multă vreme. Alege periuța electrică cea mai potrivită pentru nevoile copilului tău și care se încadrează într-un buget bun.

1. Cea mai bună periuță electrică pentru copii în general: Periuță de dinți electrică Oral-B Vitality Kids

Periuță de dinți electrică Oral-B Vitality Kids
Periuță de dinți electrică Oral-B Vitality Kids

Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality Kids este proiectată de Braun și este cea mai bună alegere pe care o poți face în general pentru copii. Este o periuță electrică destinată pentru copii de 3+ ani, este de calitate și mai mult decât atât, o poți personaliza cu personajul din desene animate preferat de cei mici. Periuța electrică funcționează pe bază de mișcări oscilatorii și oferă o curățare excelentă a dinților. Are 2 moduri de curățare și poate fi utilizată pentru periajul zilnic standard sau pentru un periaj delicat. Are peri moi pentru o curățare blândă și totodată eficientă.

Periuța electrică pentru copii Oral-B Vitality are un cronometru încorporat pentru a respecta timpul de periaj, are mâner ergonomic, iar bateria are o autonomie de 8 zile. Periuța electrică face o treabă foarte bună în privința curățării dinților și copii o adoră în general. Este ușor de folosit și în general este distractivă pentru copii. Calitatea periuței electrice este confirmată de majoritatea părinților care transmit mulțumirea copiilor. Este o periuță electrică potrivită pentru copii din toate punctele de vedere și este o alegere excelentă care îndeplinește toate nevoile.


2. Periuță electrică pentru copii alegere foarte bună: Periuță de dinți electrică Philips Sonicare For Kids

Periuță de dinți electrică Philips Sonicare For Kids
Periuță de dinți electrică Philips Sonicare For Kids

Periuța de dinți electrică Philips Sonicare For Kids este o alegere foarte bună pentru copii deoarece este de calitate și are performanțe excelente. Este o periuță electrică sonică, cu un cap de periaj ca la o periuță manuală care produce 62000 mișcări/minut. Periuța electrică are 2 moduri de funcționare pentru vârste diferite. Are o acțiune dinamică de curățare eficientă, îndepărtează placa bacteriană cu un randament mult mai bun față de cele manuale și capul de periaj este cauciucat pentru a proteja dinții în creștere. Totodată ai variante de personalizare a periuței electrice cu diferite personaje preferate de copii.

Periuța electrică pentru copii Philips se conectează la aplicația de pe telefon pentru a monitoriza eficiența periajului sau pentru a-l îmbunătăți și ai un timer pentru a cronometra timpul de periaj. Este o periuță electrică de calitate care face o treabă excelentă și în același timp este preferată de copii. Periuța electrică îi face pe copii să îndrăgească spălatul pe dinți și vor face cu drag această activitate. Este o alegere foarte bună deoarece oferă rezultate impecabile și funcționează perfect.


3. Periuță electrică alternativă foarte bună: Periuță de dinți electrică Vitammy Smile

Periuță de dinți electrică Vitammy Smile
Periuță de dinți electrică Vitammy Smile

Periuța de dinți electrică Vitammy Smile este o variantă foarte bună de luat în calcul. Este o periuță electrică cu vibrații sonice care are 2 moduri de funcționare pentru un periaj normal și unul delicat. Periuța are un design prietenos cu copii datorită culorilor vesele și a personajelor simpatice pe care copii le adoră, iar din punct de vedere al modelelor ai posibilitatea de a alege din mai multe variante. Perii sunt moi și delicați pentru a asigura o curățare eficientă și în același timp să protejeze dinții.

Periuța electrică pentru copii Vitammy este destinată pentru copii cu vârsta de peste 3 ani și are un design special conceput pentru o ergonomie bună. Este o periuță pentru copii ideală pentru a crea un obicei sănătos și cu siguranță vor face din spălatul pe dinți o activitate distractivă. Periuța se manevrează ușor, este simplu de folosit, are zgomot redus și periajul este o plăcere pentru copii. Este o alegere foarte bună care îi va încânta pe copii.


4. Cea bună periuță electrică pentru adolescenți: Periuță de dinți electrică Oral-B Teen

Periuță de dinți electrică Oral-B Teen
Periuță de dinți electrică Oral-B Teen

Periuța de dinți electrică Oral-B Teen proiectată de Braun este cea mai bună pentru adolescenți. Dacă cel mic a trecut de vârsta desenelor animate și nu mai îl atrag personajele colorate, poți opta pentru un model mai prietenos. Periuța electrică funcționează pe bază de oscilații și pulsații, are 3 moduri de periaj (normal, senzitiv și albire) și are senzori de presiune. Oferă o curățare eficientă, îndepărtează petele de pe dinți și protejează gingiile. Bateria are o autonomie de 1-2 săptămâni, iar cronometru încorporat este extrem de util pentru un periaj corect.

Periuța electrică pentru adolescenți Oral-B Teen se poate conecta la aplicația de pe telefon pentru a putea urmări performanțele periajului și pentru a-l putea îmbunătăți. Este o periuță care face spălatul pe dinți să fie o activitate interactivă și distractivă. Din punct de vedere al performanțelor, periuța electrică face o treabă excelentă și îndeplinește toate nevoile sau așteptările privind calitatea rezultatelor. Este o alegere foarte bună din toate privințele și este o investiție care merită pe deplin.


5. Cea bună periuță electrică pentru copii între 0-3 ani: Periuță de dinți electrică Babysonic

Periuță de dinți electrică Babysonic
Periuță de dinți electrică Babysonic

Periuța de dinți electrică Babysonic este cea mai bună alegere pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani. Periuța electrică funcționează cu vibrații ușoare, are cap de periaj mic și peri fini. Este o periuță electrică ideală pentru a menține igiena orală bebelușilor și copiilor de până în 3 ani. Are un timer pentru a cronometra corect timpul de periaj și se oprește automat după 2 minute.

Periuța electrică pentru bebeluși Babysonic funcționează pe baterii și este simplu de folosit. Periuța electrică are toate calitățile pentru a fi adorată de cei mici: este moale, are luminițe, o vibrație ușoară și culori prietenoase. Va fi motivul pentru care vor începe să se spele singuri pe dinți și chiar să le placă. Este o alegere cu care mergi la sigur.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune periuțe de dinți electrice

Trăiește Zen!

Image by studiogstock on Freepik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *