TOP 5 cele mai bune multicookere în 2023

TOP cele mai bune multicooker

Care este cel mai bun multicooker (oala electrică multifuncțională)? Află din TOP 5 cele mai bune multicookere în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Multicooker-ul este o oală electrică multifuncțională care include multiple programe de gătit și în care poți prepara aproape orice mâncare. Varietatea de funcții diferă în funcție de brand sau model, dar în general sunt aparate electrice pentru gătit foarte versatile. Un multicooker îl poți folosi pentru a găti sub presiune, la aburi, copt, sote, la fermentarea iaurtului, ca slow cooker și multe altele. Toate acestea cu un efort minim deoarece trebuie doar să adaugi ingredientele și să setezi programul, iar multicooker-ul va face singur treaba.

Multicooker (sau multi cooker) este denumirea generică dată pentru acest tip de oală electrică multifuncțională. În piață vei găsi denumiri diferite în funcție de brand sau model deoarece au încercat să-și diferențieze produsul și au venit cu denumiri de marketing precum instant pot, one pot, crock pot. În realitate sunt toate multicooker, doar că au funcții și specificații diferite.

TOP 5 cele mai bune multicooker/oale electrice multifuncționale în 2023

Alege un multicooker de calitate pentru a găti tot ce îți dorești pentru tine și familia ta. Un multi cooker de calitate îți oferă o gamă variată de programe și funcții pentru gătit astfel încât să te poți bucura de multitudinea de preparate pe care le poți găti. Este o investiție pe termen lung de aceea un multicooker de calitate îți va asigura fiabilitate astfel încât să ai garanția că funcționează impecabil mult timp. Alege un multicooker care se potrivește cel mai bune nevoilor tale și care se încadrează perfect în bugetul alocat.

1. Cel mai bun multicooker în general: Multicooker Crock-Pot Turbo Express

Multicooker Crock-Pot Turbo Express
Multicooker Crock-Pot Turbo Express

Multicooker-ul CrockPot Turbo Express este în general cea mai bună alegere pe care o poți face dintre oalele electrice. Este un multicooker de calitate, care oferă multiple funcții de gătire și are rezultate excelente. Multicooker-ul are o putere de 1400 W, are 15 programe de gătire presetate, 7 moduri de gătire și o capacitate de 5,6 L. Funcțiile presetate sunt de mare ajutor pentru a găti o varietate mare de preparate și poți să selectezi dintre programele speciale pentru iaurt, orez, carne, fasole, tocănițe sau desert. Totodată diversitatea modurilor de gătire îl fac să fie un multicooker foarte versatil. Poți alege moduri precum saute, sous vid, sub presiune, gătire lentă, gatire la abur sau la foc mic.

Multicooker-ul CrockPot este un aparat pentru gătit extraordinar de variat și totodată foarte simplu de utilizat. Oala electrică multifuncțională are o capacitate mare și poți găti o cantitate pentru maxim 6 persoane. Este un aparat care este tot ce ai nevoie în bucătărie pentru a găti mâncăruri delicioase și sănătoase într-un timp scurt. Multicooker-ul funcționează impecabil pe toate modurile, nu face abur și nu elimină mult miros. Te scutește de timp prețios petrecut în bucătărie și te scapă de bătaia de cap că trebuie să verifici mereu oala cu mâncare dacă este gata. Este un multicooker foarte bun din toate punctele de vedere și vei face o achiziție de top care îți va îndeplini toate necesitățile.


2. Multicooker alegere foarte bună: Multicooker Instant Pot Duo 8

Multicooker Instant Pot Duo 8
Multicooker Instant Pot Duo 8

Multicooker-ul Instant Pot Duo 8 este o alegere foarte bună dintre oalele multifuncționale deoarece este un aparat de calitate și are pefromanțe foarte bune. Instant Pot este un multicooker foarte bun care concurează pentru locul 1 cu CrockPot. Multicooker-ul are o putere de 1200 W, 7 moduri de gătire, 14 programe presetate și o capacitate de 7,6/5,7/2,8 L. Modurile de gătire sunt foarte utile, iar acest multicooker este un aparat poate înlocui cu succes multe aparate electrocasnice. Multicooker-ul are funcții de gătire sub presiune, slow cook, sotare sau la abur. Poți să prepari orice fel de mâncare dorești și mai mult decât atât are presetări pentru iaurt, fasole, carne, tocănițe sau supă.

Multicooker-ul Instant Pot oferă rezultate remarcabile cu orice îi dai de lucru astfel încât să scapi de grija gătitului. O dată ce ai făcut selecția, aparatul va face totul automat și vei obține feluri de mâncare perfecte de fiecare dată. Totodată este un aparat fiabil și silențios, nu degajă mirosuri sau căldură, iar utilizarea este intuitivă. Te salvează de timpul pierdut cu gătitul, este foarte eficient și pe deasupra totul iese gustos. multicooker-ul îți va depăși orice așteptare ai avea referitoare la un astfel de aparat și cu siguranță achiziția te va mulțumi pe deplin.


3. Multicooker alternativă foarte bună: Multicooker Ninja Foodi Max 9in1

Multicooker Ninja Foodi Max 9in1
Multicooker Ninja Foodi Max 9in1

Multicooker-ul Ninja Foodi Max 9in1 este un aparat premium care este o variantă foarte bună de luat în calcul. Este un multicooker de calitate, are performanțe remarcabile și oferă rezultate excelente. Multicooker-ul are o putere de 1460 W, 9 moduri de gătire și o capacitate de 7,5 L. Este un real ajutor în orice bucătărie deoarece acest singur aparat poate să gătească sub presiune, slow cook, sote, coace și prăjește. Totodată poți să deshidratezi sau să faci iaurt. Oala multifuncțională face tot ce te-ai aștepta de la un multicooker și mai mult de atât.

Multicooker-ul Ninja este versatil, fiabil și per total este un real câștig pentru casă. Este foarte practic și are o capacitate mare pentru toată familia. Te ajută enorm la reducerea timpului petrecut cu gătitul și este o investiție avantajoasă din toate punctele de vedere. Te va mulțumi din punct de vedere al performanțelor și per total este o alegere care se va ridica la nivelul așteptărilor.


4. Multicooker-ul cu cel mai bun raport calitate-preț: Multicooker Tefal One Pot

Multicooker Tefal One Pot
Multicooker Tefal One Pot

Multicooker-ul Tefal One Pot este o alegere convenabilă deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Este un multicooker care îndeplinește toate criteriile pe care le-ai fi așteptat de la o oală electrică și pe deasupra are un preț accesibil. Multicooker-ul are o putere de 1200 W, 25 de programe și o capacitate de 6 L. Poți să gătești la acest model de multicooker orice poftești și totul va ieși exact cum îți dorești. Are moduri de gătire variate pentru a prepara mâncarea după preferințe: abur, rumenit, slow cook, sub presiune și altele.

Multicooker-ul Tefal este excelent din toate punctele de vedere și este o achiziție care te va încânta pe deplin. Este un aparat pentru gătit foarte ușor de folosit, totul iese rapid și delicios, iar toate acestea cu un efort minim. Aparatul este de calitate și este fiabil, iar datorită faptului că are un preț rezonabil, este unul dintre cele mai populare multicookere prin rândul utilizatorilor. Este o alegere inteligentă care te va bucura pe deplin și se va ridica la nivelul așteptărilor tale.


5. Cel mai ieftin și bun multicooker: Multicooker Star-Light

Multicooker Star-Light
Multicooker Star-Light

Multicooker-ul Star-Light este o alegere foarte bună dacă ai un buget limitat pentru achiziția unei oale electrice multifuncționale. Este un multicooker ieftin și bun care face o treabă remarcabilă în bucătărie. Multicooker-ul are o putere de 1200 W, 15 de programe presetate și o capacitate de 7,5 L. Este ideal pentru familii care nu au timpul necesar să gătească o cantitate mai mare. Este perfect pentru orice poftești să mănânci, iar totodată are capacitatea de a face orez, gem sau chiar pâine.

Multicooker-ul Star-Light este perfect dacă nu ai mai încercat un astfel de aparat deoarece este o investiție minimă care nu-ți va afecta bugetul. După ce vei face achiziția, cu siguranță te va încânta pe deplin datorită rezultatelor remarcabile pe care le oferă. Este încăpător, ușor de folosit și face o treabă deosebită. Alegerea te va mulțumi din toate punctele de vedere și cu siguranță te va încânta în privința performanțelor.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune friteuze cu aer cald (air fryer)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune slow cooker

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune aparate de gătit cu aburi

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune oale sub presiune

Trăiește Zen!

Ovidiu

Sunt blogger part-time pasionat de shopping online. Am experiență vastă în vânzări și acest lucru mă face să cred ca am devenit un bun cumpărător. Explorez magazinele online pentru a putea găsi cele mai bune produse și cele mai avantajoase oferte.

View all posts by Ovidiu →