TOP 5 cele mai bune convectoare electrice în 2022

TOP cele mai bune convectoare electrice

Care este cel mai bun convector electric de podea sau de perete? Află din TOP 5 cele mai bune convectoare electrice în 2022 cu păreri, recenzii și recomandări.

Convectoarele electrice sunt o soluție extrem de bună pentru a încălzi încăperi unde nu există o sursă de căldură principală sau dacă sistemul de încălzire nu funcționează la o capacitate optimă. Totodată convectoarele electrice sunt aparate de încălzire ca variantă de rezervă excelentă în cazul în care sistemul centralizat nu este funcțional. Convectoarele electrice ideale ca sursă alternativă sau principală de încălzire deoarece generează o căldură eficientă atunci când ai nevoie și încălzesc încăperile într-un timp relativ scurt.

Convectoarele electrice au dimensiuni compacte în general și există variante de podea care pot fi transportate sau mutate cu ușurință, ori variante de perete care vor deveni o sursă fixă de încălzire. Aparatele de încălzire de tip convector sunt cele mai bune atunci când este necesar să încălzești rapid o cameră pentru a resimți confortul necesar. Convectoarele electrice folosesc un element metalic care se încălzește rapid, iar aerul cald se ridică în încăpere pentru a crea o atmosferă confortabilă. Totodată sunt aparate silențioase, foarte eficiente și generează o căldură optimă.

TOP 5 cele mai bune convectoare electrice în 2022

Alege un convector electric pentru a beneficia de confortul necesar la tine acasă. Un convector electric de calitate îți asigură o căldură optimă pentru un trai sănătos. Totodată un convector de calitate îți oferă garanția fiabilității astfel încât să te poți bucura de aparat multă vreme și fără să întâmpini probleme de funcționare. Alege convectorul electric care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

1. Cel mai bun convector electric în general: Convector electric AlecoAir C20 Heatix

Convector electric AlecoAir C20 Heatix
Convector electric AlecoAir C20 Heatix

Convectorul electric AlecoAir C20 Heatix este cea mai bună alegere pe care o poți face în general. Este un convector electric pentru podea de calitate care oferă performanțe excelente și mai mult decât atât are funcții smart. Totodată ai posibilitatea de a monta convectorul pe perete deoarece vine cu elementele necesare pentru fixare. Convectorul electric are o putere maximă de 2000 W, are 2 trepte de încălzire și poate fi controlat din aplicația de pe telefonul mobil. Are dimensiuni compacte pentru a putea fi mutat cu ușurință dintr-o cameră in alta, iar designul aparatului este modern și eleganța sa se potrivește perfect în orice interior. Convectorul are multiple funcții de protecție pentru stropi de apă, detectează dacă este o fereastră deschisă, are protecție la îngheț și protecție la supraîncălzire.

Convectorul electric AlecoAir este foarte eficient în încăperi de 20-30 mp și generează o căldură necesară pentru un confort termic optim. Convectorul are posibilitatea de a fi programat pentru a funcționa în anumite intervale orare sau în anumite zile. Această funcție este extrem de utilă dacă dorești să preîncălzești încăperea înainte de a ajunge acasă, ori în alte situații când ai nevoie de o temperatură la un anumit nivel. Controlul aparatului se face din panoul touch screen cu afișaj digital și totodată ai posibilitatea de a porni, opri sau programa convectorul din aplicația de pe telefon sau din Google Home. Convectorul electric AlecoAir este o soluție de încălzire excelentă din toate aspectele: încălzește rapid, este eficient, este silențios și se conectează la Wi-Fi. Îți va îndeplini nevoile și așteptările, iar din punct de vedere al achiziției vei face o alegere care te va mulțumi pe deplin.


2. Convector electric alegere foarte bună: Convector electric Zass ZKG 01

Convector electric Zass ZKG 01
Convector electric Zass ZKG 01

Convectorul electric Zass ZKG 01 este o alegere foarte bună din punct de vedere al performanțelor și al calității. Este un convector electric de podea, dar care poate fi totodată montat pe perete. Convectorul are o putere de 2000 W suficientă pentru a încălzi perfect încăperi de până la 20 mp, are termostat reglabil pentru a putea să ajustezi aparatul la temperatura dorită și are o funcționare silențioasă. Aparatul are un panou de sticlă securizată termic, este construit din materiale de calitate și are un design elegant.

Convectorul electric Zass are temporizator pentru oprire sau pornire automată, are protecție la supraîncălzire și are siguranță la utilizare. De asemenea este un aparat care poate fi folosit cu mare ușurință, iar setările convectorului se fac de pe ecranul LED cu control tactil. Convectorul Zass este foarte fiabil și vei beneficia mai multe sezoane de căldură optimă în casă. Face o treabă foarte bună chiar și în camere cu suprafețe mai mari, se încălzește rapid și funcționează impecabil. Per total este o alegere care îți va îndeplini nevoile și este o achiziție foarte bună.


3. Convector electric alternativă foarte bună: Convector electric iVigo EPK

Convector electric iVigo EPK
Convector electric iVigo EPK

Convectorul electric iVigo EPK este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece este un aparat de calitate cu performanțe remarcabile. Convectorul electric poate fi folosit pe podea sau se poate monta pe perete. Ai mai multe opțiuni de alegere a puterii aparatului și ai variante între 500-2000 W, are control electronic și termostat pentru reglarea temperaturii. Este un convector eficient care încălzește suprafețe de până la 20-25 de metri pătrați dacă alegi varianta cu putere de 2000 W.

Convectorul electric iVigo funcționează silențios, este sigur de utilizat și te va mulțumi pe deplin din punct de vedere al funcționării. Încălzește foarte bine și rapid, poate fi mutat cu ușurință în altă cameră deoarece nu cântărește foarte mult și este o sursă viabilă de încălzire pe care te poți baza. Este o alegere foarte bună care îți va atinge așteptările și îți va oferi confortul necesar.


4. Convectorul electric cu cel mai bun raport calitate-preț: Convector electric TESY CN 204 ZF

Convector electric TESY CN 204 ZF
Convector electric TESY CN 204 ZF

Convectorul electric TESY CN 204 ZF este o alegere convenabilă deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Este un convector de podea cu putere de 2000 W, are 3 trepte de putere și termostat reglabil. Convectorul are dimensiuni compacte și este foarte eficient în încăperi cu suprafața de maxim 18-20 mp. Se poate muta cu ușurință dintr-o cameră în alta și are o utilizare simplă.

Convectorul electric Tesy se încălzește rapid și generează căldura optimă pentru a resimți imediat confortul necesar. Este un aparat care face o treabă foarte bună și oferă un randament eficient. Este o alegere inteligentă care nu te va costa mult și îți va îndeplini nevoile.


5. Cel mai ieftin și bun convector electric: Convector electric Albatros CT-23TURBO

Convector electric Albatros CT-23TURBO
Convector electric Albatros CT-23TURBO

Convectorul electric Albatros CT-23TURBO este o alegere bună dacă ai un buget limitat pentru un aparat de încălzire. Este un convector electric de podea ieftin și bun care își face treaba destul de bine. Aparatul este o soluție practică și eficientă pentru încălzirea locuinței. Convectorul are o putere de 2000 W, are funcționare în 3 trepte și un termostat reglabil pentru ajustarea temperaturii dorite. Are totodată o funcție turbo pentru o încălzire rapidă, iar ventilatorul răpândește uniform căldura în încăpere.

Convectorul electric Albatros este exact ce ai nevoie dacă nu ai așteptări extraordinare deoarece este simplu, eficient și încălzește foarte bine. Este o alegere care cel mai probabil îți va depăși așteptările și pe deasupra nici nu costă prea mult. Este un aparat recomandat dacă vrei un convector ieftin și bun.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune calorifere electrice

Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune aparate electrice de încălzit


Recomandare extra: Convector electric Bosch HC 4000-25

Convector electric Bosch HC 4000-25
Convector electric Bosch HC 4000-25

Convectorul electric Bosch HC 4000-25 este o alegere premium de calitate și cu performanțe excelente. Este un convector pentru perete în general, dar totodată poate fi amplasat pe podea. Calitatea Bosch este incontestabilă și este un convector electric care funcționează impecabil. Ai mai multe variante de putere și poți alege de la 500 până la 2500 W, în funcție de necesități.

Convectorul electric Bosch are control digital, termostat de reglaj al temperaturii, funcție de programare a pornirii și multiple protecții pentru o funcționare în siguranță. Este un convector excelent din toate punctele de vedere și generează rapid căldură pentru a resimți confortul în cameră.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune aeroterme electrice

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune radiatoare electrice

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune șeminee electrice

Trăiește Zen!

Image by Freepik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *