TOP 5 cele mai bune blendere în 2022

TOP cele mai bune blendere

Care este cel mai bun blender? Află din TOP 5 cele mai bune blendere în 2022 cu păreri, recenzii și recomandări.

Blenderele sunt electrocasnice de mare ajutor în orice bucătărie. Blenderele au motoare puternice și poți prepara cu ele de la shake-uri până la unt de arahide sau lapte de migdale. Combinația dintre motoarele performante și lamele rezistente îți vor oferi de fiecare dată texturi fine și cremoase indiferent de duritatea ingredientelor. Blenderele sunt aparate versatile care sunt de folos pentru a prepara cele mai diverse alimente.

TOP 5 cele mai bune blendere în 2022

Un blender de calitate este esențial în orice bucătărie dacă dorești să ai rezultate remarcabile de fiecare dată. Un blender de calitate îți garantează că te poți baza pe el cu orice fel de ingrediente. Totodată un blender bun este o achiziție pe termen lung și calitatea sa îți asigură o fiabilitate pe care ți-o dorești. Alege cel mai bun blender care îndeplinește nevoile și cerințele tale din bucătărie.

1. Cel mai bun blender în general: Blender Bosch VitaBoost

Blender Bosch VitaBoost
Blender Bosch VitaBoost

Blenderul Bosch VitaBoost este cea mai bună alegere pe care o poți face în general. Este un blender puternic, cu un motor de 1600 W, are peste 45.000 de rotații pe minut, 3 programe și un vas din Tritan cu capacitate de 2 L. Oferă rezultate performante și poate procesa foarte rapid legume și fructe. Cele 3 programe sunt perfecte pentru a prepara smoothie, shake-uri sau supe cremă. Totodată este ideal pentru înghețată, unt de arahide, gheață zdrobită sau pentru a prepara lapte de migdale.

Blenderul Bosch are un cuțit cu 6 lame din inox care este foarte rezistent și ascuțit. Duritatea cuțitului îți asigură o eficientă sporită pentru ingrediente tari și fibroase și ai garanția că vei obține rezultate perfecte de fiecare dată. Este foarte ușor de folosit și de curățat, este rapid și foarte eficient cu orice fel de alimente. Se ridică la performanțele unui blender profesional și este tot ceea ce ai nevoie. Este un blender versatil foarte funcțional și pe deasupra este fiabil. Blenderul este o alegere care te va mulțumi din toate punctele de vedere și cu siguranță îți va depăși așteptările.


2. Blender alegere foarte bună: Blender Philips Avance Collection

Blender Philips Avance Collection
Blender Philips Avance Collection

Blenderul Philips Avance Collection este o alegere foarte bună deoarece este de calitate și oferă performanțe excelente. Este un blender performant, cu un motor de 1400 W, are 35.000 de rotații pe minut, are viteză variabilă și un vas din Tritan cu capacitate de 2,2 L. Totodată ai inclus un recipient 2go pentru a lua cu tine la pachet smoothie-ul preparat. Lamele blenderului au o eficiență sporită datorită tehnologiei ProBlend 6 3D dezvoltată de Philips pentru a procesa alimentele fin și să elibereze toate substanțele nutritive.

Blenderul Philips este excelent pentru prepararea de smoothie-uri sau shake-uri, se descurcă impecabil la zdrobirea nucilor și alunelor sau altor alimente tari, mărunțește gheața și totodată poți prepara înghețată. Toate ingredientele sunt mărunțite bine și rapid. Întreținerea blenderului este simplă deoarece vasul se poate curăța inclusiv în mașina de spălat vase, iar lamele sunt detașabile și se spală imediat sub un jet de apă. Este un blender fiabil și de calitate pe care te poți baza în orice situație. Blenderul este o alegere foarte bună datorită performanțelor și pentru că este foarte versatil.


3. Blender alternativă foarte bună: Blender Tefal Perfectmix+

Blender Tefal Perfectmix+
Blender Tefal Perfectmix+

Blenderul Tefal Perfectmix+ este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece oferă rezultate bune și este de calitate. Blenderul are un motor puternic de 1200 W, buton variabil pentru viteză, 28.000 de rotații pe minut și un vas din sticlă cu capacitate de 2 L. Vei obține de fiecare dată rezultate perfecte datorită combinației excelente dintre puterea motorului și lamele performante. Cele 6 lame ale blenderului sunt din inox și au un unghi de tăiere optimizat pentru a obține texturi fine și mixuri excelente chiar și în cazul ingredientelor cu duritate.

Blenderul Tefal este ideal pentru smoothie-uri sau shake-uri, face înghețată cu textură cremoasă și zdrobește cu succes nuci, alune sau gheață. Cana blenderului se întreține simplu cu ajutorul programului automat de curățat, iar lamele sunt detașabile și se pot spăla sub un jet de apă. Este o variantă viabilă de luat în calcul deoarece este eficient și de mare ajutor în fiecare zi. Este un blender care îți merită fiecare ban investit și te va încânta plăcut datorită performanțelor sale.


4. Blenderul cu cel mai bun raport calitate-preț: Blender Heinner Master Collection

Blender Heinner Master Collection
Blender Heinner Master Collection

Blenderul Heinner Master Collection este o alegere inteligentă datorită faptului că are un raport calitate-preț foarte bun. Este un blender cu motor de 1000 W, are 6 programe și o cană din sticlă cu capacitate de 1,5 L. Blenderul oferă rezultatele așteptate de fiecare dată și vei obiține textura dorită indiferent de ingrediente. Se descurcă excelent la prepararea de smoothie sau shake-uri și puterea este suficientă pentru a zdrobi alimente dure sau gheață. Blenderul are 6 lame din inox rezistente care funcționează de minune deoarece taie fin și eficient.

Blenderul Heinner are o fiabilitate excelentă și te poți baza pe el multă vreme chiar și cu o utilizare intensă. Este ușor de folosit și de întreținut, mai ales datorită faptului că lamele sunt detașabile pentru a le putea spăla la chiuvetă. Blenderul are o construcție solidă și robustă, iar din punct de vedere al performanțelor de va mulțumi din toate punctele de vedere. Plus că are un preț accesibil ceea ce face să fie o achiziție corectă. Blenderul este o alegere bună care merită fiecare ban investit.


5. Cel mai ieftin și bun blender: Blender Star-Light BD-600BS

Blender Star-Light BD-600BS
Blender Star-Light BD-600BS

Blenderul Star-Light BD-600BS este o alegere de buget și este un blender ieftin și bun. Are un motor decent cu o putere de 600 W, potențiometru cu 5 trepte de viteză și un bol din sticlă cu capacitate de 1,5 L. Blenderul oferă rezultate acceptabile chiar dacă nu te-ai fi așteptat de la un aparat ieftin. Este o soluție excelentă pentru a prepara mixuri de fructe la un preț care nu îți afectează bugetul. Totodată se descurcă cu brio la zdrobirea alimentelor dure sau gheață și toacă minunat.

Blenderul Star-Light funcționează bine, are stabilitate și un aspect plăcut. Este un blender decent cu utilitate în bucătărie care te va încânta din punct de vedere al performanțelor. De asemenea îți faci treaba foarte bine cu el și are un preț extrem de accesibil.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune blendere tip smoothie maker

Vezi și articolul: TOP 5 cei mai buni roboți de bucătărie

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tocătoare electrice

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune mașini de tocat carne

Trăiește Zen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *