11 Cele mai frumoase modele de tabureți

Cele mai frumoase modele de tabureți

Care este cel mai bun și mai frumos taburet sau otoman pentru living? Alege din 11 Cele mai frumoase modele de tabureți pentru sufragerie cu păreri și recomandări.

Tabureții sunt piese de mobilier auxiliare care sunt utile în casă pentru a sta în șezut sau pentru a-ți sprijini picioarele când stai pe canapea. Totodată tabureții au un rol estetic foarte interesant deoarece aduc un efect vizual în încăpere. Un taburet este mereu la îndemână când ai nevoie de încă un loc de stat atunci când sunt mai multe persoane în living.

Tabureții sunt mereu la modă și adaugă un pic de aer sofisticat în sufragerie. Tabureții sunt într-o varietate foarte mare de modele, culori sau tapițerii. Poți alege un taburet care se asortează perfect cu amenajarea camerei pentru a întregi aspectul încăperii, dar în același timp poți opta pentru un taburet care chiar dacă are un alt stil va da o energie pozitivă în jur.

11 Cele mai frumoase modele de tabureți

Alege un taburet care se potrivește cel mai bine cu stilul tău și care se încadrează perfect în amenajarea camerei. Totodată alege un taburet care se încadrează în bugetul tău pentru a face o achiziție convenabilă. Vezi care îți place mai mult din lista cu 11 cele mai frumoase modele de tabureți.

1. Taburet Stefana

Taburet Stefana
Taburet Stefana

Taburetul Stefana este o piesă de mobilier superbă și elegantă care aduce o energie pozitivă în orice living. Este un taburet cu dimensiuni mari de 1m x 1m, cu un aspect luxos și este construit din materiale de calitate. Taburetul glam este tapițat cu stofă și are o nuanță care aduce un vibe bun în sufragerie. Totodată este un taburet confortabil care poate servi ca suport de sprijin pentru picioare și în același timp poate fi folosit pentru șezut. Dimensiunile generoase ale taburetului pot găzdui mai multe persoane pentru a se odihni un pic.


2. Taburet HSM collection Patchwork

Taburet HSM collection Patchwork
Taburet HSM collection Patchwork

Taburetul HSM collection Patchwork este o piesă elegantă și sofisticată în același timp. Taburetul este tapițat cu piele naturală și are un finisaj din petice cusute. Este un taburet foarte atractiv ce poate fi o atracție foarte bună în orice living. Are o personalitate puternică și cu siguranță se potrivește unei persoane cu aceeași energie. Transmite energii bune în jur și are un aspect care nu poate fi ignorat prea ușor.


3. Taburet Casto

Taburet Casto
Taburet Casto

Taburetul Casto este o alegere foarte bună pentru un living minimalist dar elegant în același timp. Taburetul are un design cu linii simple dar detaliile precum picioarele din metal cromat ii dau un ton sofisticat. Poate fi o piesă care întregește ansamblul de canapea cu design asemănător pentru a-ți putea sprijini picioarele când de odihnești. Tapițeria este din stofă poate fi personalizată din punct de vedere al culorilor. Totodată este un taburet cu dimensiuni de 92 cm x 72 cm și poate deservi ca suprafață de șezut fără probleme. Taburetul are umplutură din spumă poliuretanică și oferă un confort excelent.


4. Taburet Interieurs 86 Flandrin

Taburet Interieurs 86 Flandrin
Taburet Interieurs 86 Flandrin

Taburetul Interieurs 86 Flandrin are un design modern cu un aspect care te invită la confort. Are forme generoase și pufoase de care nu îți mai vine să te dezlipești. Taburetul are dimensiuni de 62 cm x 62 cm și are un interior din spumă. Este ideal pentru sprijinul picioarelor, dar poate oferi un confort bun inclusiv pentru șezut. Poți să alegi din culorile bej, albastru, negru sau gri pentru a-l asorta perfect cu amenajarea interiorului casei tale.


5. Taburet Bali

Taburet Bali
Taburet Bali

Taburetul Bali impresionează prin formele sale rotunjite care inspiră confort și liniște. Este un taburet superb care luminează orice încăpere și cu siguranță va fi piesa ta de mobilier preferată. Tapițeria din catifea bej împreună cu picioarele metalice aurii, îi conferă taburetului o eleganță aparte foarte sofisticată. Aspectul taburetului se va face remarcat imediat și nu îți mai vine să-ți iei ochii de la el. Are dimensiuni 60 cm x 60 cm și poate deservi ca șezut sau ca sprjin pentru picioare.


6. Taburet Hindustan

Taburet Hindustan
Taburet Hindustan

Taburetul Hindustan este o piesă elegantă în stil vintage cu un aspect foarte plăcut. Are o tapițerie colorată și picioare din lemn sculptate în stil vintage. Este o piesă de mobilier cu un aer foarte sofisticat care transformă orice living într-unul cu un aer boem. Este un taburet fabricat din materiale de calitate și rezistente pentru că este o investiție pe termen lung. Are dimensiuni de 50 cm x 50 cm și este perfect pentru șezut sau sprijin de picioare.


7. Taburet Emko Bean

Taburet Emko Bean
Taburet Emko Bean

Taburetul Emko Bean este o alegere bună din privința aspectului. Este un taburet cu design minimalist cu o ușoară tentă retro, care aduce un vibe pozitiv în livingul tău. Taburetul are o tapițerie catifelată și moale la atingere, iar picioarele sunt din lemn masiv de stejar. Poți alege din culorile roșu bordo, albastru sau crem pentru a asorta taburetul perfect cu amenajarea încăperii unde va fi instalat. Oferă un confort bun pentru sprijinul picioarelor și totodată poate deservi ca suprafață de șezut fără probleme. Are umplutură din spumă, iar dimensiunile sunt de 77 cm x 77 cm.


8. Taburet DelaRosa

Taburet DelaRosa
Taburet DelaRosa

Taburetuul DelaRosa minimalist prin liniile sale dar totodată elegant prin simplitate. Taburetul are o tapițerie albă din piele și picioare metalice cromate care îi oferă un aspect luxos și sofisticat. Este construit din materiale de calitate și are ca dimensiuni 40 cm x 57 cm. Este ideal ca piesă de mobilier decorativă, dar totodată are o utilitate excelentă deoarece oferă un confort bun.


9. Taburet Tomasucci Spring

Taburet Tomasucci Spring
Taburet Tomasucci Spring

Taburetul Tomasucci Spring este un ottoman cozy cu un aspect modern și plăcut. Are o tapițerie textilă colorată care iese în evidență în orice încăpere. Formele sale rotunjite împreună cu culorile vesele, fac să fie o piesă de mobilier care atrage privirile. Este totodată un taburet care oferă un confort bun datorită umpluturii din spumă. Este o alegere excelentă dacă ai o fire jucăușă care dorește un strop de confort în încăpere.


10. Taburet Patchwork

Taburet Patchwork
Taburet Patchwork

Taburetul Patchwork este ottomanul perfect pentru toată lumea. Are un colorit foarte vesel care iese în evidență și care totodată inspiră bucurie și energii pozitive. Este un taburet cu petice, iar tapițeria este din material textil. Este o piesă de mobilier decorativă excelentă datorită faptului că este o pată de culoare în încăpere. Oferă și un confort excelent pentru a te odihni un pic. Este un taburet în stil boem care se potrivește oricui are nevoie de un strop de veselie.


Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase seturi de mobilă de living

Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase canapele extensibile


11. Taburet Balcab Home Nancy

Taburet Balcab Home Nancy
Taburet Balcab Home Nancy

Taburetul Balcab Home Nancy are un design clasic care nu se demodează niciodată. Are forme înguste, tapițerie catifelată și picioare din lemn masiv de fac. Poți să alegi dintre culorile verde, turcoaz sau roz pentru a-l asorta perfect cu încăperea. Este un taburet superb care se potrivește cel mai bine persoanelor conservatoare și nu au nevoie de un design sofisticat.


Vezi și articolul: 11 Cele mai frumoase fotolii de sufragerie

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase modele de măsuțe de cafea

Vezi și articolul: 10 Cele mai frumoase modele de comode TV

Trăiește Zen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *